Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Herero
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Herero » 21 mar 2021, 15:53

Schlager je napisao/la:
21 mar 2021, 15:46
Baader je napisao/la:
21 mar 2021, 15:26
Schlager je napisao/la:
21 mar 2021, 15:24
najveci shupci na forumu su navijaci Veleza...to je moja konstatacija...svi mi ostali pisemo da volimo svoje,da nam ostali idu na q,ali da ih ne mrzimo...mogu najopustenije igrati za nas klub,volimo i Ziljkica i Zakarica i Mehanovica i sve ostale..isto je i u Zelji,Sarajevu,Slobodi,Celiku..Zrinjskom pogotovo....jedino su "tvrdi" ovi iz Sirokog,koji otvoreno kazu da ih nikakvi pravoslavci i muslimani ne zanimaju..Ali i oni su muskarci,bar otvoreno to kazu......Najvece picke su ovi Velezovci koji bi nesto" ko nas bre zavadi",petokraka,klub svih mostaraca na svijetu,k urac,palac,a ne znam da im je vise od jednog,dva Hrvata igralo u klubu...mrs licemjeri...budi musko,reci Musliman sam,Bosnjak,volim svoje..ne budi p icka
Liječi se.
Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..
O kakvim nacionalistima pod krinkom građanstva i multikulturizma je riječ govori cinjenica da nijedan bivsi igrac nas ne moze igrati u njih, dok je vec par igraca njihovih bilo u nas...
To su likovi ograničeni shvacanja, najbolje ih opisuje onaj stih iz pjesme "stari"...iz ovog grada nisam mako!
HŠKZ

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 mar 2021, 15:54

Pa zar je moguce da ovakva seljacka taktika Krupe drzi Sarajevo pod paralizom.
Krupa ako ovako nastavi zavrsit ce u Haagu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 21 mar 2021, 15:54

M0starskiRambo je napisao/la:
21 mar 2021, 15:48
BHAHAUAHHAHAHAHAHHA I DALJE 0:0
JAO, SAMPIJONA I GHOVANA, NISU U STANJU POBIJEDITI KRUPU 😂
Balavac :hmmmm:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 mar 2021, 15:55

Tobe baca kosti i svi Pitari se naloze
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 21 mar 2021, 15:55

Ma liga je totalno izjednacena, sve u 5 deka bukvalno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 mar 2021, 15:56

Ko sastavi 5 dodavanja pobjediti će
nema potpisa

SemirTuce
Kontakt:

Post Postao/la SemirTuce » 21 mar 2021, 15:57

Nultrasi pričaju o nekom multikulturalizmu,a i sad im se na tribinama ori:Gazi Balije,Nema draga više mostova,Lijepa li si...

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 21 mar 2021, 15:57

killafrommanilla je napisao/la:
21 mar 2021, 15:55
Tobe baca kosti i svi Pitari se naloze
Zamisli nivoa pacenosti, jos svaljuje da je neko drugi. :bow:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2021, 15:59

Potez poluvremena ovo spasavanje Bandica.

A sam sudar najbolje pokazuje kakvi igraci igraju ovdje,lopta stoji oni 30 metara od iste i sudare se glavama,hej zivote.

Krupa top poluvrijeme,izasli visoko,nemaju sta izgubiti,dobro bas stoje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 21 mar 2021, 15:59

Schlager je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
najveci shupci na forumu su navijaci Veleza...to je moja konstatacija...svi mi ostali pisemo da volimo svoje,da nam ostali idu na q,ali da ih ne mrzimo...mogu najopustenije igrati za nas klub,volimo i Ziljkica i Zakarica i Mehanovica i sve ostale..isto je i u Zelji,Sarajevu,Slobodi,Celiku..Zrinjskom pogotovo....jedino su "tvrdi" ovi iz Sirokog,koji otvoreno kazu da ih nikakvi pravoslavci i muslimani ne zanimaju..Ali i oni su muskarci,bar otvoreno to kazu......Najvece picke su ovi Velezovci koji bi nesto" ko nas bre zavadi",petokraka,klub svih mostaraca na svijetu,k urac,palac,a ne znam da im je vise od jednog,dva Hrvata igralo u klubu...mrs licemjeri...budi musko,reci Musliman sam,Bosnjak,volim svoje..ne budi p icka
Liječi se.
Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..
Argumentima te može poklopiti i površan i prosječan navijač Veleža, a ne ja. Ne pada mi napamet brojati kada je i koliko kojih nacionalnosti igralo, time se bavite ti i slični otrovani mozgovi, ima vas svasvim dovoljno i ovdje i u ovoj državi. Evo već ste se našli ovdje, lonac i poklopac, isti mentalitet.

Što se nas tiče, može nam igrati i 11 Bošnjaka ili 11 Indijaca svaku utakmicu ako je to najboljih 11 igrača, ali ideja i princip kluba će ostati isti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 mar 2021, 15:59

SemirTuce je napisao/la:
21 mar 2021, 15:57
Nultrasi pričaju o nekom multikulturalizmu,a i sad im se na tribinama ori:Gazi Balije,Nema draga više mostova,Lijepa li si...
I cijelu koreografiju posvete ratnim zlocincima :mrgreen: i samo zato sto Ziljkic i Mehanovic ili Asim Zec igraju za pare u njih, misle da su multi kulti :D

kad ocistite tribine od nacionalizma, Schlager pricacemo. Do tad, nemas apsolutno nikakvo pravo pricat ni o cemu slicnom
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

SemirTuce
Kontakt:

Post Postao/la SemirTuce » 21 mar 2021, 16:00

Svinjko Marinović će dobiti otkaz večeras

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 mar 2021, 16:01

Kako Schlager nalozi rodjene da su romanticari danasnjeg vremena , pa ih za 30 sati iskritikova ko niko :D
Prosle godine nije mogao ove iz Sirokog sad ne moze rodjene :urnebes:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 21 mar 2021, 16:01

Znaci dokurcenko se opet dojebao haha, a ovaj put ne kao navijac zelje, ne smije poslije silnih avatar revolucija i velicanja amawa :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 21 mar 2021, 16:02

21 mar 2021, 15:59
SemirTuce je napisao/la:
I cijelu koreografiju posvete ratnim zlocincima :mrgreen: i samo zato sto Ziljkic i Mehanovic ili Asim Zec igraju za pare u njih, misle da su multi kulti :D

kad ocistite tribine od nacionalizma, Schlager pricacemo. Do tad, nemas apsolutno nikakvo pravo pricat ni o cemu slicnom
Mi ovakvi kakvi jesmo i jesmo pravi problem ovima što veličaju ratne zločince i slično. Ne bi niko od njih imao problem s Veležom da se uklapamo u klasičnu nacionalističku trojnu retoriku, onda bi bilo sve ok. Ovako yebiga nije, smeta im neko drugačiji.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 21 mar 2021, 16:02

Dobiće Sarajevo već nekako, ali tanki su.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 21 mar 2021, 16:05

Nego, vratimo se fudbalu, ne dajmo naopakim i napaćenim mozgovima da nas skrenu s teme. Jučerašnja utakmica Velež- Radnik je utakmica Lige šampiona u usporedbi sa utakmicom Sarajevo-Krupa. I to u poodmakloj fazi, polufinale LP.

Strašno je šta je Sarajevo počinilo samo sebi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 mar 2021, 16:06

Schlager je napisao/la:
budi musko,reci Musliman sam,Bosnjak,volim svoje..ne budi p icka
U Čeliku je Kajkut bio ljubimac publike, bitan je igrački kvalitet i odnos prema dresu i navijačima, narodnost je tu sporedna. Parole tipa volim svoje pa makar bili i ratni zločinci mogu prolaziti u sredinama gdje je zdrav razum napustio društvo.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 mar 2021, 16:06

Schlager je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Liječi se.
A ko to brani mostarskim hrvatima da treniraju u Veležu?
Da imaš imalo mozga skonto bi.
I dan danas u stručnom štabu imaš sve konfesije, ali mi se nebavimo iz kojeg naroda neko dolazi.
Branio je Melher, ćaća mu je trener golmana u Veležu odavno. Igrao je Dalibor Šilić, jedan od najboljih igrača ove lige od postanka.
Ove godine su postojali kontakti da se dovede Bagarić..sve novine pisale.
Baka Slišković je bio redovan na utakmicama, Ivanković dobio ovacije kao trener Zrinjskog...znači poklopi se.
Radim sa Hrvatima koji navijaju za Zrinjski..uvjek se raspituju o Veležu, a ja o Zrinjskom nikad.
Zdravo!
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 21 mar 2021, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

SemirTuce
Kontakt:

Post Postao/la SemirTuce » 21 mar 2021, 16:07

21 mar 2021, 15:59
SemirTuce je napisao/la:

I jedni i drugi navijači samo propagiraju diktat vladajućih klerofašističkih režima.Dok je ovakva frankeštajn država,do tad će oni biti "normalni",a mi ne

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.