Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Pratim Sarajevo, sve i jednu utakmicu i mogu reći da je pozivanje Pidre u reprezentaciju u ovakvoj formi sigurno menadžerski potez. Ne vidim kvalitet koji taj momak posjeduje da igra za reprezentaciju ili da bude na spisku. Neshvatljivo je pozivati igrače iz domaćeg prvenstva koji ne predstavljaju prevagu ni u domaćoj ligi, a tek na reprezentativnom nivou.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U ovoj polusezoni...
Hajradinovic 870 minuta
Rahmanovic 180 minuta
Vico I tuta za lijeka vam trebale menadzerske pare..
Hajradinovic 870 minuta
Rahmanovic 180 minuta
Vico I tuta za lijeka vam trebale menadzerske pare..
Za tri dana igramo mozda i najvazniju utakmicu u ovim kvalifikacijama (koja bi nam odmah mogla dati jasnu sliku trenutnog stanja i potencijalne pozicije na tabeli na kraju ovog ciklusa), a stanje nasih fudbalera je jako lose.
Sehic se tek vratio nakon povrede i nije u nekoj formi. Vasilj i Piric svakako nece braniti.
Sanicanin nikako ne igra u klubu. Ahmedhodzic jos ne igra zvanicne utakmice, jer prvenstvo u Svedskoj pocinje za 3 sedmice. Mihojevic rijetko pocinje utakmice, a i kad pocne njegov tim uglavnom primi puno golova. Hadzikadunic jedini standardan.
Todorovic igra redovno i u solidnoj je formi. Kolasinac igra redovno u raspalom Salkeu, ali na pogresnoj poziciji. Forma Cipetica i Civica nije ni bitna, jer svakako nemaju kvalitet koji nama treba.
Pjanic ne igra skoro nikako i u losoj je formi. Ista situacija je i s Gojakom. Cimirot je standardan, ali od njega ionako nismo vidjeli puno hajra. Isto vazi i za Hadziahmetovica. Krunic je konacno poceo vise igrati i u dosta solidnoj je formi. Loncar i Rahmanovic svakako nemaju ono sto nama treba.
Visca se tek oporavio i nije u nekoj formi. Duljevic igra vise nego inace, ali na njega se ne moze nesto puno osloniti. Stevanovic standardan i korektan u Svicarskoj. Menalo ne igra redovno ni u nikad losijoj Rijeci.
Dzeko ne igra redovno i u losoj je formi. Demirovic je poprilicno standardan i igra vise nego solidno. Prevljak takodjer ne igra lose, mada nije to ni nesto za pohvaliti.
Ove koji su dobili naknadne pozive nema potrebe ni komentarisati.
Sehic se tek vratio nakon povrede i nije u nekoj formi. Vasilj i Piric svakako nece braniti.
Sanicanin nikako ne igra u klubu. Ahmedhodzic jos ne igra zvanicne utakmice, jer prvenstvo u Svedskoj pocinje za 3 sedmice. Mihojevic rijetko pocinje utakmice, a i kad pocne njegov tim uglavnom primi puno golova. Hadzikadunic jedini standardan.
Todorovic igra redovno i u solidnoj je formi. Kolasinac igra redovno u raspalom Salkeu, ali na pogresnoj poziciji. Forma Cipetica i Civica nije ni bitna, jer svakako nemaju kvalitet koji nama treba.
Pjanic ne igra skoro nikako i u losoj je formi. Ista situacija je i s Gojakom. Cimirot je standardan, ali od njega ionako nismo vidjeli puno hajra. Isto vazi i za Hadziahmetovica. Krunic je konacno poceo vise igrati i u dosta solidnoj je formi. Loncar i Rahmanovic svakako nemaju ono sto nama treba.
Visca se tek oporavio i nije u nekoj formi. Duljevic igra vise nego inace, ali na njega se ne moze nesto puno osloniti. Stevanovic standardan i korektan u Svicarskoj. Menalo ne igra redovno ni u nikad losijoj Rijeci.
Dzeko ne igra redovno i u losoj je formi. Demirovic je poprilicno standardan i igra vise nego solidno. Prevljak takodjer ne igra lose, mada nije to ni nesto za pohvaliti.
- JohnCleese
- Kontakt:
Prevelika doza omalovazavanja prema pojedinim igracima.
Sindrom "navijaca" kod kojih prvenstveno prevladava kult prema određenim igracima a pa tek onda reprezentaciji.
Sindrom "navijaca" kod kojih prvenstveno prevladava kult prema određenim igracima a pa tek onda reprezentaciji.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
johny does not like this:-)Ghuraba je napisao/la: ↑21 mar 2021, 07:32Za tri dana igramo mozda i najvazniju utakmicu u ovim kvalifikacijama (koja bi nam odmah mogla dati jasnu sliku trenutnog stanja i potencijalne pozicije na tabeli na kraju ovog ciklusa), a stanje nasih fudbalera je jako lose.
otprilike tako kako si u napisao.
najboljeg golmana nema ni na spisku.
stoper u najboljoj trenutnoj formi, dennis, ima najmanje sanse da pocne tekmu. Premalo stopera na raspolaganju u formi a za daria nije ni cuo, vjerovatno. Zuka se sprda po sarajevu 2 mjeseca, dodje tamo gdje mihojevic ne moze meda, odmah u prvih 11 i pobjeda bez primljenog gola a znamo i zukine kvalitete:-)
cimirot aka duh, sigurica a lik gluho bilo.
od turaka hajradinovic u najboljoj formi a nije ni pozvan.
demirovic solidan ali nema sanse pored dzeke i visce da pocne.
kolasinac ode u raspali klub, valjda da je blize maminoj pogaci, kazu super potez, igrace redovno. sta on ima od ove redovne igre, gdje je navikao da je poraz sastavni dio iste. super, samo da prenese isto u repku, tj. da se nastavi niz iz lige nacija.
gojak vrlo vjerovatno pocinje.....
ono sto je dobro, to je da sam medju onima kojima je svejedno, ne znam da li bih se vise radovao porazu ili pobjedi.
na tu segu mi se i svela repka u zadnje 2 godine..sve je pocelo nekako sa civicevim bravurama u irskoj. rijetko sam se ismijao kao za vrijeme te tekme.
onda pukki vs sunjic u finskoj, zuka u armeniji, reakcija trojke u odbrani kod gola iraca na grbavici....sad petev i odgovori na pitanja, jedva cekam novu konferenciju haha
ti momenti popravljaju raspolozenje:-)
- Chapman1886
- Kontakt:
Napiso sam i ja da samo u Sarajevu imaju 3 igrača koja su prije poziv zaslužiiliKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑21 mar 2021, 01:00Pratim Sarajevo, sve i jednu utakmicu i mogu reći da je pozivanje Pidre u reprezentaciju u ovakvoj formi sigurno menadžerski potez. Ne vidim kvalitet koji taj momak posjeduje da igra za reprezentaciju ili da bude na spisku. Neshvatljivo je pozivati igrače iz domaćeg prvenstva koji ne predstavljaju prevagu ni u domaćoj ligi, a tek na reprezentativnom nivou.
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Sto na okupljanje uvijek prvo dodju ovi odron igraci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Skaljo mu agent.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa neko mora bolje da sam ja to a ne Husaric. 

Tako je bruda. Sredi mu sta u Cottbusu.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nema šanse da to vidiš u utakmici protiv Kostarike a kamoli protiv Finske gurat će ko i svaki selektor od Safeta 4231 ili 433 (iako osoba koja ne prati fudbal i dođe pogleda utakmicu može shvatiti da mi nemamo ekipu i igrače za tu formaciju)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:36
4-4-2 romb, s tim da bi Džeko i Demirović imali mnogo defanzivnih i ofanzivnih zadataka. Ali vezni red bi uvijek imao višak igrača.
Ako se selektor boji da ćemo imati probleme u defanzivi, može i 3-4-2-1 romb.
Realno, žrtvovati Krunića, Gojaka, Hadžiahmetovića, zarad Menala, Duljevića i Višće nema smisla.
Šehić - Kolašinac - Ahmedhodžić - Saničanin - Todorović - Hadžiahmetović - Cimirot - Pjanić - Krunić/Duljević - Višća - Džeko - ovo je Petevov sastav za utakmicu 99,9%
Puno izgledniji sastav ako će već 442 igrati da to bude
Vasilj - Kolašinac - Ahmedhodžić - Hadžikadunić - Todorović
Pjanić - Krunić - Stevanović - Menalo - Džeko i Demirović
Begović na gol u sljedećem okupljanju i Gazibegović na desnog beka i Gigović u sastav i to je po meni najjače što imamo u ovom trenutku naravno uz normalnu klupu sa igračima Đumić,Pljevljak,Vasilj,Todorović,Đokanović ali bez Cipetića **** palčeva
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Goalgetter
- Kontakt:

To sam i ja odmah pomislio

Daleko od toga. Meč sa Finskom i Francuskom kako je Saša Ibrulj objasnio će biti čista improvizacija upravo zbog kasnog imenovanja članova stručnog štaba. Petevov pečat će se tek vidjeti u septembru. Ovo je sramotan potez papaka iz saveza što čovjeku nisu na vrijeme imenovali staff (ako ih on već sam nije mogao birati..)
Imamo tri opcije sa Petevom:
1. Kvalifikacija u baraž -> 3% šanse
2. Pristojne kvalifikacije i treće mjesto (solidna podloga za kvalifikacije EP24) -> 45%
3. Totalni krah i gubitak vremena na klupi -> 52%
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 21 mar 2021, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
Cisto sumnjam da bi nesto pomoglo da je imao strucni stab u januaru vec. Sta je to mogao jedan slaven musa pomoci toliko? Likove poput muse, adilovica itd nazivati strucnim stabom je sramota za sve strucne stabove.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U normalnim okolnostima i normalnim sredinama utakmice ne priprema jedan čovjek nego grupa njih. To je krivica saveza, ne Peteva. Čovjeku ne treba suditi poslije dvije slučajne pobjede ili dva uvjerljiva poraza, nego mu dati vrijeme koje mu je savez dao da pokuša nešto napraviti u šta ni on sam ne vjeruje.
Barbarez koliko god neiskusan bio, vjerovatno bi mi sad bio najbolji trenutak da nas preuzme jer su manje-više iste šanse i s njim i sa Petevom i sa mnom na klupi. A mnogo bi se dobilo kada bi Sergej imao dobre kvalifikacije.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sve tacno. Ali kazem koristi od Muse i ekipe je jednaka nuli jer to nisu strucnjaci.Captain4 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:37U normalnim okolnostima i normalnim sredinama utakmice ne priprema jedan čovjek nego grupa njih. To je krivica saveza, ne Peteva. Čovjeku ne treba suditi poslije dvije slučajne pobjede ili dva uvjerljiva poraza, nego mu dati vrijeme koje mu je savez dao da pokuša nešto napraviti u šta ni on sam ne vjeruje.
Barbarez koliko god neiskusan bio, vjerovatno bi mi sad bio najbolji trenutak da nas preuzme jer su manje-više iste šanse i s njim i sa Petevom i sa mnom na klupi. A mnogo bi se dobilo kada bi Sergej imao dobre kvalifikacije.
Ja licno da sam selektor nikada nebi sjeo za stol sa takvim likovima jer su oni tu radi nacionalnog kljuca.
Zato i razumijem Vahu da nece da radi sa takvim ljudima.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zato gledaj kako ćemo nekako pobijediti Finsku 1-0 pa će svi zaboraviti na kriminalne radnje i pojavit će se "patriJote" da prozivaju "pljuvače" uz floskulu "neka radi šta hoće sve dok ima rezultat", "bošnji ne valja ni kada pobjeđujemo" i ostala mentalna gimnastikababino je napisao/la: ↑21 mar 2021, 09:38johny does not like this:-)
otprilike tako kako si u napisao.
najboljeg golmana nema ni na spisku.
stoper u najboljoj trenutnoj formi, dennis, ima najmanje sanse da pocne tekmu. Premalo stopera na raspolaganju u formi a za daria nije ni cuo, vjerovatno. Zuka se sprda po sarajevu 2 mjeseca, dodje tamo gdje mihojevic ne moze meda, odmah u prvih 11 i pobjeda bez primljenog gola a znamo i zukine kvalitete:-)
cimirot aka duh, sigurica a lik gluho bilo.
od turaka hajradinovic u najboljoj formi a nije ni pozvan.
demirovic solidan ali nema sanse pored dzeke i visce da pocne.
kolasinac ode u raspali klub, valjda da je blize maminoj pogaci, kazu super potez, igrace redovno. sta on ima od ove redovne igre, gdje je navikao da je poraz sastavni dio iste. super, samo da prenese isto u repku, tj. da se nastavi niz iz lige nacija.
gojak vrlo vjerovatno pocinje.....
ono sto je dobro, to je da sam medju onima kojima je svejedno, ne znam da li bih se vise radovao porazu ili pobjedi.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 31 gost.