kolko njegovih alteregova to nisu istine

edit: a šta bi tek bilo da se predstavi ko Rambo Amadeus, pa skrnavio bi onog umjetnika

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahahahah! nije realno! Nasao si se ovdje uvrijedjen ko tetkica analizirajuci sve u prethodnim postovima ali najmanje, ili skoro nikako ono zbog cega sam te citirao. Pokusat cu ti sljedeci put nacrtati..Steven11 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 01:31
uh jbt...pa za tebe je onaj Merak forumas...mislim da nakon tebe, meraku dugujem barem neko izvinjenje.
Hajd ako ce ti biti lakse, da ti ne ostane nedokucivo, evo prilagodit cu i uprostit pojasnjenje i samo ti tvoj post ponovit:
Neme tebe u Sarajevu majstore
Nikakav argument, bulaznis bez smislene osnove by the way mnogo pogresna procjena ( ovo te vadim pojmom procjena)
Ti si jedan obicni nolajfer sa kobilje koji je godinama maltretiran pa svoje komplekse lijecis ovdje na forumu.
Citaj moj odgovor na prvom pasusu, sve isto, ima li neke razlike? pojma nemas da bih ja mogao biti sve od napisanog, cisto naskrabana plitka fol uvreda...i by the way velika greska u procjeni ( opet te vadim pojmom procjena)
Zamisljam te ko nekoga koji je 24/7 zatvoren u 4 zida i kojem je ova virtualna prezentacija i pisanje sve u zivotu, a stvarnost je potpuno potpuno drugacija.
toliko si jednodimenzionalan da ti i na ovo opet moram reci procitaj prvi odgovor gore, sve isto, pojma nemas da bih ja mogao biti sve od napisanog, cisto naskrabana plitka fol uvreda...i by the way velika greska u procjeni ( opet te vadim pojmom procjena). Moram ti ovako, valjda ces shvatiti...
Pitas sta nije tacno u tvojim postovima? Skoro sve decko, skoro sve, i pritom plitki pokusaji uvrede najtrivijalnijim floskulama. Za sve napisano, daj mi jedan argument? Ne trazim puno...
Rekao sam 'skoro sve je pogresno' zato sto sam ti ostavio za pravo da kontas da imam neku mrznju, shvatam da tako mogu zvucati neki moji postovi onima koji ne razumiju sarkazam, ironiju. Pa shvatam da mozda i izraz autora nije negdje najjasniji. To ti necu uzeti za zlo.
Vidi ja ti prostije i jednostavnije od ovoga vise ne mogu pisati, bude li ti odgovor opet 'nekontajuci' bgm nije do mene...
ja vjerujem da se pod ovim nikom Steven krije neka treba, ali je ostavljam tebi. Ova daje za papire sta hoces
Onda moraju ici u Crnu Goru da se uzmu,Virto ne smije u BiH,on je bjegunac od zakona u BiH
a kako bi tek bilo da je pobjego u Rijeku recimo, kod Armade?
Virto je ko onaj Risto Podvoznjak 68,iz nadrealista,krije se u prašumi Peručici...
Prije je bilo da ces to vidjeti samo u klix komentarima međutim, kako admini ne rade svoj posao prebacili su se na ovaj forum jer je ocigledno da se ne sankcioniše.Steelman je napisao/la: ↑19 mar 2021, 13:19@ Skver
Boli me qrac ko kakve ima stavove dok se pise normalno o sportskim temama. Ipak za nacionalisticka sranja ne smije biti tolerancija. Sve je ionako otrovano tim sranjem i jos ovdje treba to gledati. Ko hoce to, trebalo bi se jasno znati da je na ovom forumu fulao temu i da nema mjesta za takve. Bez obzira ko je. Medjutim, tolerisanjem toga, da li su takvi fulali forum?!
Sojic je veliki gospodin, njega ne uvlaci u to sranje.
Lose i pod sedativima. Razmisljam o odlasku hodzi da mi sta prouci, gvardijanu da me zalije i popu da me napije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.