RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jedan korak naprijed, dva nazad
Lopta na crti i izvuku se i nedugo zatim primamo gol
Ne znam stvarno šta je danas sa pojedincima, ali očito nekima nije usvjesno šta se dešava
Lopta na crti i izvuku se i nedugo zatim primamo gol
Ne znam stvarno šta je danas sa pojedincima, ali očito nekima nije usvjesno šta se dešava
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Evo stopera
Bravo Dejo, ajde sada zapnitee !!!
Riješit se Darija i Brandaa pod hitno. Neznam za vas, ali mene je stid. Penal nam je pokloljen i koliko još situacija.
- OldFashioned
- Kontakt:
Šteta, rekao bih da se tradicija Veleža nastavlja, barem ova poslijeratna.
Kad god smo trebali pobijediti utakmicu kojom pravimo taj dodatni korak prema naprijed, uvijek smo takve tekme kiksali.
Molim se samo da Dudiću ne prekipi pa ne ode jer imamo strašnog trenera koji kuburi sa limitiranim rosterom a tu pogotovo mislim na odbrambene pozicije.
Kad god smo trebali pobijediti utakmicu kojom pravimo taj dodatni korak prema naprijed, uvijek smo takve tekme kiksali.
Molim se samo da Dudiću ne prekipi pa ne ode jer imamo strašnog trenera koji kuburi sa limitiranim rosterom a tu pogotovo mislim na odbrambene pozicije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Penal za nas je smješan.
Vidim ga kao kompezaciju za penal Radnika koji je isto smješan.
Na stranu suđenje, nismo bolje ni zaslužili.
Feđa je podcjenio ekipu Radnika, previše rotacija.
Edo je trebao igrati od početka.
Vidim ga kao kompezaciju za penal Radnika koji je isto smješan.
Na stranu suđenje, nismo bolje ni zaslužili.
Feđa je podcjenio ekipu Radnika, previše rotacija.
Edo je trebao igrati od početka.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Evo zapleta! Mašina zatrokirala, evo sad majstora i stručnjaka da nam objasne đe zapelo.....neprocjenjivo...
Ja onako laićki, drzak sam da primijetim da se ovdje radi o fudbalu niskog inteziteta i kvaliteta, pod ruku sa sudijama. No sikiriki, ide nova utakmica.
Ja onako laićki, drzak sam da primijetim da se ovdje radi o fudbalu niskog inteziteta i kvaliteta, pod ruku sa sudijama. No sikiriki, ide nova utakmica.
Edo nije igrao jer se u Bijeljini sakrivao iza igrača...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Ma yebi ga ja se sekiram, ali ga volim vise od zivota svog. Agresivno Rođeniiiii!!!!!!!!!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Samo nek olimpick dobiju sve cu im do sad halalit
Dario katastrofa. Ali kad nemas drugo rjesenje na toj poziciji sta mozes? Nije dorastao ovom rangu takmicenja jednostavno i tu se mora traziti alternativa. Los je bio i Georgijevic, nista nije uradio (osim dobro izvedenog kaznenog udarca).
Penali za oba tima poklonjeni. Prvi Radniku od pomocnog, drugi nama od glavnog kao kompenzacija, dok prave penale (pred kraj) na obje strane nisu dosudili (rusenje gostujuceg igraca od strane Kokija i onda ono dvostruko igranje rukom u kaznenom prostoru Radnika).
U ovoj utakmici je veza totalno zakazala. Malo mi je mucno bilo na kraju gledati ono preskakanje igre. Nisam navikao ili sam zaboravio na takve igre Rodjenih, jbg.
Ipak, gore od ovoga mi je ono izlezavanje gostujucih igraca, ali kad skontas da je ovo njima zlata vrijedan bod u neku ruku ih i razumijem.
Sta je tu je, idemo dalje. Naprijed Rodjeni

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Radnik nam je postao novi Olimpik, u dvije utaknice samo 2 boda, nismo ni mi za Ramazan ali njihovo valjanje i trošenje vremena je dotaklo novo dno na ovoj utakmici
Ništa, sretno Cviji, da dobro odigra protiv Kostarike i da ostali dobiju kondiciju i moral za Olimpik
Ništa, sretno Cviji, da dobro odigra protiv Kostarike i da ostali dobiju kondiciju i moral za Olimpik

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Danas je bilo pitanje ko je bio najgori. Dobro je što smo bod izvukli, pošto je Feđa izvadio Cvijanovića i Anđušića. Za ove iz Bijeljine bez komentara pola utakmice su se valjali. Neko je bio napisao da smo sa Kjosevskim dobili čvrstinu. Evo vidim. Čovjek zaplivao ko Lana Pudar.
Bez Cvijanovića protiv Olimpika. Nadam se da će za ovo vrijeme pauze Feđa srediti ono što je bilo loše.
Ali kako god idemo dalje.
AGRESIVNO ROĐENI!

Bez Cvijanovića protiv Olimpika. Nadam se da će za ovo vrijeme pauze Feđa srediti ono što je bilo loše.
Ali kako god idemo dalje.
AGRESIVNO ROĐENI!
Ljudi, ovo što smo danas gledali je totalno nebitno jer je Borac osigurao Evropu i odmah ponovo zaustavljaju ligu. Velež prema trenutnom stanju ide u Evropu. Držat formu prijateljskim utakmicama i pojačat se adekvatno do ljeta, jer nema sumnje šta će kriminalna hobotnica odlučiti s ovom sezonom.
Mislim da bi sutrašnja utakmica Široki - Olimpik trebala odigrati odsudnu ulogu po pitanju ove odluke, jer djeluje kao da još čekaju da vide hoće li Radnik ostati u ligi ili se jednostavno čeka da se kompletira kolo, da Savez ima vremena da donese odluku.
Ispostaviće se da nam je ovaj bod bio zlata vrijedan.
Mislim da bi sutrašnja utakmica Široki - Olimpik trebala odigrati odsudnu ulogu po pitanju ove odluke, jer djeluje kao da još čekaju da vide hoće li Radnik ostati u ligi ili se jednostavno čeka da se kompletira kolo, da Savez ima vremena da donese odluku.
Ispostaviće se da nam je ovaj bod bio zlata vrijedan.
Zadnja izmjena: lemsa, dana/u 20 mar 2021, 23:12, ukupno mijenjano 3 puta.
- OldFashioned
- Kontakt:
Just stop..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Ima prostora za napredak, mislim da smo kriticni u odbrani, ali vidit cemo. Biti ce analiza, idemo dalje 

Ti si naša ljubav jedina!
Na sav moj jad, sekiranje, psovke, tapkanje sve je kulminiralo kad je ušao onaj retardinjo Zubanović i kad mu Edo doktorski podvaljuje loptu on se ne ubacuje. Pa ko ono dovlači u klub, momak hoće da fudbal igra, a nije Bogami za fudbala, jel u pitanju da neki standard drže on i ona mala Ramović kao neka mutacija Džeke i Amre. Jao jao
-
- Kontakt:
Pozdrav raja, čitam vas odavno pa rekoh da se i ja ubacim.
MUSVDG
Čini mi se da si tu mantru već koristio. Da nismo pobijedili Borca ili Slobodu isto bi napisao.OldFashioned je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:01Šteta, rekao bih da se tradicija Veleža nastavlja, barem ova poslijeratna.
Uglavnom, ne možemo sve pobijediti, dešavaju se i ovakve utakmice, nastaviš dalje i gotovo.
-
- Kontakt:
Dali zna neko zašto Seid danas nije bio ni na klupi, nije valjda ponovo neka povreda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.