Vratit Travnik Leotar Celik i Orasje izbacit Krupu Mladost Olimpik i Radnik. Krema BH fudbala.aqarius je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:15Gledao sam do sada 90% tekmi... i Sarajevo zaista treba biti zabrinuto, ne što nisu dali gol u prva 3 kola nego što se vidi da odlaskom Rahmana i Benje teško mogu bilo šta popraviti u igri.. i bit će to patnja. Velež realno ima limitiranu ekipu i jedini pravi igrač je Radovac, i neka uslikaju tabelu kada su bili drugi. Zrinja.. najpotentniji... ako uđu u neku seriju mogli bi časkom ispred pitara. Željo, Široki, Borac Tuzla.. svi tu negdje tarapana za Evropu, hrkljuš do zadnjeg kola.. stim da je Tuzla i igrački i trenerski najbolja u toj skupini. Krupa ispada.. ostali patnja...Olimpik vjerovatno ostaje. Najveće razočarenje Sloboda..zaista su loši i ako navijam da ostanu.. teško.. usudio bih se reći da je i Mladost za njih nepremostiva prepreka. Liga u svoj svojoj nezanimljivosti i nekvalitetu veoma zanimljiva... možda baš zbog tolike koncentracije antitalenata na jednom mjestu...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Meraak1921
- Kontakt:
Zbog cega Orašje? Izdo si se još jednom, labude sa SaveGoretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:19Vratit Travnik Leotar Celik i Orasje izbacit Krupu Mladost Olimpik i Radnik. Krema BH fudbala.aqarius je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:15Gledao sam do sada 90% tekmi... i Sarajevo zaista treba biti zabrinuto, ne što nisu dali gol u prva 3 kola nego što se vidi da odlaskom Rahmana i Benje teško mogu bilo šta popraviti u igri.. i bit će to patnja. Velež realno ima limitiranu ekipu i jedini pravi igrač je Radovac, i neka uslikaju tabelu kada su bili drugi. Zrinja.. najpotentniji... ako uđu u neku seriju mogli bi časkom ispred pitara. Željo, Široki, Borac Tuzla.. svi tu negdje tarapana za Evropu, hrkljuš do zadnjeg kola.. stim da je Tuzla i igrački i trenerski najbolja u toj skupini. Krupa ispada.. ostali patnja...Olimpik vjerovatno ostaje. Najveće razočarenje Sloboda..zaista su loši i ako navijam da ostanu.. teško.. usudio bih se reći da je i Mladost za njih nepremostiva prepreka. Liga u svoj svojoj nezanimljivosti i nekvalitetu veoma zanimljiva... možda baš zbog tolike koncentracije antitalenata na jednom mjestu...

Ja se slomih da ljudima priblizim taj mentalitet, to je ono sto mi u Sarajevu nazalost gledamo na dnevnoj bazi. Sva sreca pa su se skoro svi ujedinili u jednu masu, hvala Bogu kod anamo onog kluba. Kad kazem jednu masu, jesu formirali masu ali ne i smislenu cjelinu, sve ti jasno onda.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:03Vi ste krivi za ovo, da niste prodali Tatara i Rahmanovica ne bi ni donijeli laznu neizvjesnost u ovo cemerno takmicenjenadaju se nesto svi a ne zna se ko vise kasljuca. Tek sad vidim da je Sarajevo druga liga totalno za ove nase, sto igracki sto navijacki, ne znam nijednog pripadnika HZ sa foruma da je seljacina kao ovaj Merak
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Meraak1921
- Kontakt:
- M0starskiRambo
- Kontakt:
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Lijepo ja rekoh, ovo kolo je zadnje
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odmah nakon pobjede, da se osiguraju 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pusti nas Vico da konačno zabijemo pa zatvaraj sve 

pa da li je realno

Čekaj, zato je danas trener Mladosti ostavio 3 najbolja igrača na klupi. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kome sutra na ostalim utakmicama treba za opstanak ili evropu pobjede neka veceras izvadi kofere para jer izgleda ovo je posljednje kolo u ovoj sezoni
- feniksptica
- Kontakt:
Nema veze, zabranjena profi takmicenja. Ovo nase vise bih opisao kao poluprofesionalno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I ovaj ZeljkovicDirektor Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković je istakao da su već predložene određene restriktivnije mjere Republičkom štabu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi se osigurali još u prvoj polusezoni

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Neće se prekinuti, šalimo se
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Prekini je večeras Vico, za ne daj Bože
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Meraak1921
- Kontakt:
Onaj ko je zadnji sa sela došao u grad.. eh oni najviše i mrze seljake, Steven inžinjer i Goretzka iz OrašjaSteven11 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:34Ja se slomih da ljudima priblizim taj mentalitet, to je ono sto mi u Sarajevu nazalost gledamo na dnevnoj bazi. Sva sreca pa su se skoro svi ujedinili u jednu masu, hvala Bogu kod anamo onog kluba. Kad kazem jednu masu, jesu formirali masu ali ne i smislenu cjelinu, sve ti jasno onda.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:03Vi ste krivi za ovo, da niste prodali Tatara i Rahmanovica ne bi ni donijeli laznu neizvjesnost u ovo cemerno takmicenjenadaju se nesto svi a ne zna se ko vise kasljuca. Tek sad vidim da je Sarajevo druga liga totalno za ove nase, sto igracki sto navijacki, ne znam nijednog pripadnika HZ sa foruma da je seljacina kao ovaj Merak
![]()
Hajde Steven, razmisli 25min šta ćeš napisati, iako prečesto imaš potrebu da dokazuješ da si pametan, možda tu nema šta da se dokaže, razmisli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.