Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda i Mladost u grčevitoj borbi za opstanak, Krupa je već siguran putnik. Radnik i Olimpik ostaju.
-
- Kontakt:
Aha, sa isto bodova kao i Borac na drugom mjestu.Aduka87 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:27Samo sto je Sarajevo 1 a Zrinjski trenutno 5samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:25A ja kvaliteta, isto sranje ko i tvoje Sarajevo, samo drugo pakovanje.![]()
BalavacM0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:55Seljačiću, drž' se Njajajva i ne laprdaj. Pun mi je racku ovih debilčića iz bosanskih selendri.Cokituki je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:51Ti si samo bezobrazno glup, balavacM0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:48
Kralju, ja predstavljam sebe kao sto ti predstavljas sebe. Pojedinac ne moze predstavljati vecinu. Ako ti i ja navijamo za Velez, to ne mora znaciti da moj pogled na Sarajevo mora biti jednak tvome. ITebi su braća, meni nisu iz brojnih razloga još od prije rata.
Nisam dužan tebi se dokazivati. Ja znam ko sam i odakle sam i mogu ti zagarantovati da su moji u Mostaru duže nego tvoji.![]()

Sloboda prava mesarska ekipa...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
druga liga smiju im se svi 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Mi i Sloboda na gostovanjima u Mostaru gol razlika -200.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Kad će ovi seljaci iz trokuta SA-ZE-TZ shvatiti da titula čobanske lige ne znači ništa. Imati i ne imati titule kukuruz cemer lige je isto. Nebitan si na evropskoj sceni. Nikako da shvati tvoja bosanska glavurda da titule kukuruz cemer lige su irelevantne, to ti dodje kao da ne postojis.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- Meraak1921
- Kontakt:
Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
Treba mu dat' kakvo priznaje lik je najveci klaun na forumu 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Žizovic i njegov bunker 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 ekipe u vrhu sa 41 bodom 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ostaje Sloboda, bit ce ovo izmedju Radnika i Mladosti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Bori se vico, ima tu i srece. Prvo crveni karton u Bijeljini, sad nepostojeci penal u Mostaru. Mora se, ipak je to klub iz Republike Srpske. Neće Vico dozvoliti da ispadnu oba kluba iz Republike Srpske. Gleda se tu nacionalni ključ. Muljatorska liga, a lože se samo seljaci i brđani.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Ovog Devedzica sam upratio da je bezobrazan i agresivan, ali bez pokrica..odnosno bezveze igrac. Sto bi rekli ovdje 'kurchevit'.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Smorio si sa hejtanjem Slobode, svaki post ti je isti. A i vidim da si najnoviji forumas na forumu, znaci registrovao si se cisto da bi trollao ovdje. Ajd razgazi Bgti da covjek sta pametno ovdje procita.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
Sreća Slobodi što je imala bodovnu zalihu.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
Sad će te je vi u Tuzli mlatnuti, lakše nego Sity.Pa im ide derbi.
Olimpik ima šanse dobre da ih pretekne. Olimpic zadnja dva kola ide Krupi koja će ispasti do tada, pa zadnje sa Sarajevom kojem vjerovatno neće trebati nizašta.
Biće gutavo I za opstanak pravo.
Velež danas tanak, Sloboda smiješna
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Antipolitika3
- Kontakt:
Basic sa 18 godina ovako odigrati mirno i savrseno utakmicu.Velik talenat a Zizovic mu nije niti prave sanse dao.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Smara, ne zna da mu se klub gasi ako ostanu bez Evrope..Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:43Smorio si sa hejtanjem Slobode, svaki post ti je isti. A i vidim da si najnoviji forumas na forumu, znaci registrovao si se cisto da bi trollao ovdje. Ajd razgazi Bgti da covjek sta pametno ovdje procita.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:38Radnik se bori, zato ce i ostat , borba izmedju Olimpika, Slobode i Mladosti, Krupa je vec otpisana. Najvece sanse za drugu ligu dajem Slobodi, al i najogavniji su
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.