Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
2 štopera Slobode u ovoj utakmici, 2000. godište i 2003. godište, desni bek Beganović 1999., lijevi bek Islamovic 1997.
Dobar veče.
Nemojte bošnjaci na bošnjake.
Nemojte bošnjaci na bošnjake.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Debilu nemoj mi se lijepiti na postove, u usta ti se poserem ta skrbava retardirana!!! MRS!!!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:50To može izjaviti čovjek čiji roditelji nisu živjeli u prijeratnom Mostaru ili Sarajevu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kurtalic 1999, Maksimovic 1999
Sve Slobodina djeca
Sve Slobodina djeca
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Seljačiću, drž' se Njajajva i ne laprdaj. Pun mi je racku ovih debilčića iz bosanskih selendri.Cokituki je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:51Ti si samo bezobrazno glup, balavacM0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:48Kralju, ja predstavljam sebe kao sto ti predstavljas sebe. Pojedinac ne moze predstavljati vecinu. Ako ti i ja navijamo za Velez, to ne mora znaciti da moj pogled na Sarajevo mora biti jednak tvome. ITebi su braća, meni nisu iz brojnih razloga još od prije rata.Rodjeni81 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:33
Puko si ko kokica. Ti meni pricas o nekoj mrznji izmedju nas i navijaca Sarajeva a grupe imaju ekstra odnose, mnogo bolje nego sto ovdje neki i misle. Pricas o mrznji a x puta nam daju besplatan ulaz kao i mi njima. Pricas o mrznji a zajedno se pjeva himna BIH na nasim utakmicama. Kakvi "bosnjacki" klubovi i o kakvom bratstvu sa istim pricas kad smo sa ostalim u nikakvim odnosima. Boli me **** i za Sarajevom i za Zeljom i svim ostalim i mogu ih postovati koliko on postuju nas nista vise. Vidim da si nasao iste debile sa druge strane, kojih ima puno vise a i gluplji su puno(odavno ne upratih vise glupljih forumasa kao kod njih) Ali ja vidim i bruku raje Pitara koji se ne javljaju i ne pecaju na vase debilne rasprave. Niti ti predstavljas sliku navijaca Veleza niti ovi levati sto ovdje pisu ne predstavljau pravu sliku navijaca Sarajeva i to je sva sustina.
Ali cuj bratstvu "bosnjackih" klubova, eee sjetih se situacije na Grbavici odma nekad poslije rata kad smo poceli navijati Jugoslavija Jugoslavija da vidis to bratstvo i reakciju tribina![]()
Ali samo nastavite kad vam dopusta moderacija ako je uopste ima na ovog retardiranom forumu. Ima tema prepucavanja ali boli njih **** nek se samo komentari stancaju.![]()
Nisam dužan tebi se dokazivati. Ja znam ko sam i odakle sam i mogu ti zagarantovati da su moji u Mostaru duže nego tvoji.![]()
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
-
- Kontakt:
Ja lige i govana. Uzimaju sviju lopatom. Svaka utakmica po dogovoru.
sta je dogovoreno Zrinjski - Sloboda reci mi da ne gledam drugo poluvrijeme ?samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Ja lige i govana. Uzimaju sviju lopatom. Svaka utakmica po dogovoru.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko je napisat recenicu bez uvrede. Zamisli 6 mjeseci zivio u Mostaru, ne znam je l ti to pripizdina.
Sto se tice Fedje, samo sam se nvalio na covjeka onako, prvo sto se medjusobno zezamo. Drugo sto jednostavno nije najbolji trener. Dobar jest, al nije najbolji . Zivio ti meni, da igrate evropu dogodine
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Steta za Velez sto prokocka 2 boda...
Mogli bi zafaliti...
Steta...
Mogli bi zafaliti...
Steta...
Čovjek samoposmatrasamirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:59sta je dogovoreno Zrinjski - Sloboda reci mi da ne gledam drugo poluvrijeme ?samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Ja lige i govana. Uzimaju sviju lopatom. Svaka utakmica po dogovoru.

Mladost prodala borcu
Bez Hiroša i Hadžića u prvih 11, preofiran sastav.
Bez Hiroša i Hadžića u prvih 11, preofiran sastav.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Pobjeda zrinjskog.samirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:59sta je dogovoreno Zrinjski - Sloboda reci mi da ne gledam drugo poluvrijeme ?samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Ja lige i govana. Uzimaju sviju lopatom. Svaka utakmica po dogovoru.
Bez vrabcica je ova liga bila duplo postenija. Cim su oni usli, pocela su stimanja i namjestanja. Treba savez pravovremeno odreagovati i vratiti ih nazad u federalnu ili ih skroz ugasiti, to bi jos bilo najbolje.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mali Basic je zvjerka
Golman Slobode je dobar golman.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
2/1 upravu si ti. :urnebes.samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:15Pobjeda zrinjskog.samirr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:59sta je dogovoreno Zrinjski - Sloboda reci mi da ne gledam drugo poluvrijeme ?samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Ja lige i govana. Uzimaju sviju lopatom. Svaka utakmica po dogovoru.
Šta će stimati ljudi dva puta kvalitetniji.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 mar 2021, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sloboda druga liga, ebiga
-
- Kontakt:
A ja kvaliteta, isto sranje ko i tvoje Sarajevo, samo drugo pakovanje.amypitar je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:192/1 upravu si ti. :urnebes.
Šta će stimati ljudi dva puta kvalitetniji.
Samo sto je Sarajevo 1 a Zrinjski trenutno 5samoposmatram je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:25A ja kvaliteta, isto sranje ko i tvoje Sarajevo, samo drugo pakovanje.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.