Da b.....
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mostar naograiso danas
Lapsus
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Schlager nalozio rodjene da su Napoli 80-ti 
LEZI KERU!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 18:59Jok eto ti si iz Mostara...mrznja izmedu Mostaraca i ovih cigana iz Sarajeva postoji već od SFRJ. Problem je što vi seljaci iz Istočne Hercegovine predstavljate današnju sliku Mostaraca. Izvini, ali kod mene sda demagogija o nekakvom bratstvu sa "bošnjačkim" klubovima ne pije vodu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
SDA i SDP igracka iz vrapcica Ali kako pokradose radnika.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Vidi se da pije kafe sa Jagodicem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
PUSHI GA SISO, PUSHI,PUSHI GA SISO!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
IZRONICE KRUPA ZA ONE STO JE VOLE!
Gledaj u Zrinjskog stopera i prezimena: Krešić i Pušić i hoces pozitivan rezultat eh teško 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma sutra nema potrebe ni da igramo.GangEvil je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:15PUSHI GA SISO, PUSHI,PUSHI GA SISO!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
IZRONICE KRUPA ZA ONE STO JE VOLE!
Okrenut će ovo Zrinjski, ne sumnjam uopšte, jedini su nam konkurenti za titulu, bez obzira na poziciju na tabeli. Ovi ostali bljesnu al se brzo ugase, kao ova zvijezda padalica iz Vrapčića
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Sutra sve ispod 3 komada biće malo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
Citiraj me posle utakmice.
Ko ima najduzi niz bez poraza pic.ke
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Kitari, less talk more action. Najglasniji u komentarima, a kad treba prezentovati kvalitet na terenu, nema ih nigdje. Prošla tri kola, a prvak sa Koševa i dalje 0 postignutih golova.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mozes pjevati ocu 'sto me babo ne izdrka u wc solju' nego ovakav nakaradan debeo i lojav da zivim na ovom svijetu, izrode.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
Pizdo balava
Ja koliko znam prekinut je i to dva puta zaredom
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.