Da b.....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lapsus
LEZI KERU!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 18:59Jok eto ti si iz Mostara...mrznja izmedu Mostaraca i ovih cigana iz Sarajeva postoji već od SFRJ. Problem je što vi seljaci iz Istočne Hercegovine predstavljate današnju sliku Mostaraca. Izvini, ali kod mene sda demagogija o nekakvom bratstvu sa "bošnjačkim" klubovima ne pije vodu.
SDA i SDP igracka iz vrapcica Ali kako pokradose radnika.
Vidi se da pije kafe sa Jagodicem
PUSHI GA SISO, PUSHI,PUSHI GA SISO!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
Ma sutra nema potrebe ni da igramo.GangEvil je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:15PUSHI GA SISO, PUSHI,PUSHI GA SISO!M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
IZRONICE KRUPA ZA ONE STO JE VOLE!
Sutra sve ispod 3 komada biće malo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
FK Sarajevo ove sezone.
Mozes pjevati ocu 'sto me babo ne izdrka u wc solju' nego ovakav nakaradan debeo i lojav da zivim na ovom svijetu, izrode.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:12Sutra ću ja pjevati kome cmeta šampion sa Koševa nakon poraza od Krupe. Neka ih jos danas u komentarima, a sutra ce biti druga prica. Muk, kmecanje, psovanje, lajanje itd. uvalit će im Krupa 2 komada. Sutra svim srcem za Krupu!!!
Ja koliko znam prekinut je i to dva puta zaredom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.