Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jbte, nije valjda da nakon par poziva Petev odjednom ima podrsku?!
Ultra ofanzivna postava Veleza,mogao bi Radnik dobro nastradat jel dolaze i oni nesto oslabljeni koliko sam upratio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Vidim Kitarima krivo što je Petev u reprezentaciju pozvao fudbalera Veleža
Kmeee, kmeeeeee
Trebao je i Radovca pozvati, bolji je od Pidra 2x.

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Kakva podrška, upravo se ovim pozivima to želi kupiti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pozivi reda radi za ove prijateljske, bolje i tu da igraju iz nase lige nego nikako, ne treba praviti problem niti euforiju.
Druga je prica se neki loze pa vec ove igrace vide u ligama petice.
Druga je prica se neki loze pa vec ove igrace vide u ligama petice.
Mjau !
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Danas igraju moji Rođeni.
Da im poželim sreću i da osvoje sva tri boda!!!!
HOĆEMO POBJEDU, HOĆEMO POBJEDU, HOĆEMO POBJEDU, HOĆEMO POBJEDU!!!!
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
1. Pidro i Radovac ne igraju istu poziciju.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:19Vidim Kitarima krivo što je Petev u reprezentaciju pozvao fudbalera VeležaKmeee, kmeeeeee
2. Đokanović je bolji od Radovca 2x, a uz to je i perspektivniji(mlađi 5 godina)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Upravu si, Dudić želi napasti od prve minute svim sredstvima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kakvu bi ekipčinu imali da su nam tu Jovanovic i Lukic.Borac: Pavlović; Ćorić, Ćosić, Uzelac, Subić; Vojnović, Brtan, Vranješ; Zakarić, Ziljkić, Mehanović. Na klupi su ostali: Lakić, Kujundžić, Dujaković, Molls, Bosančić, Čavić, Meleg, Borovčanin, Moraitis.
Mladost: Velić, Alić, Žulj, Šabanović, Ćerimagić, Jahić, Šarić, Dejanović, Mahmić, Jusić, Begić. Na klupi su ostali: Dizdarević, Sadiku, Vazda, Hadžić, Hiroš, Miljanović, Dedić, Handžić, Vladić
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Kakav si ti balav Tito te ****M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:21Danas igraju moji Rođeni.

Treneri Marko Maksimović i Nemanja Miljanović odredili su sastave. Zanimljivo da je strateg tima iz Doboja kod Kaknja na klupi ostavio neke od svojih najboljih igrača – poput Hiroša, Hadžića i Dedića.
Turisticki do Banja Luke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Poskidali gaće vec u Prnjavoru

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pa ja, zato i kazemkillafrommanilla je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:22Gigante sam pitao![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Kakav je lik ovaj Petev , kakvi pozivi za igrace u top formi , svaka cast 

Poserem ti se na tu zastavuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:23Kakvu bi ekipčinu imali da su nam tu Jovanovic i Lukic.Borac: Pavlović; Ćorić, Ćosić, Uzelac, Subić; Vojnović, Brtan, Vranješ; Zakarić, Ziljkić, Mehanović. Na klupi su ostali: Lakić, Kujundžić, Dujaković, Molls, Bosančić, Čavić, Meleg, Borovčanin, Moraitis.
Mladost: Velić, Alić, Žulj, Šabanović, Ćerimagić, Jahić, Šarić, Dejanović, Mahmić, Jusić, Begić. Na klupi su ostali: Dizdarević, Sadiku, Vazda, Hadžić, Hiroš, Miljanović, Dedić, Handžić, Vladić

Pridruzujem se sa merakom.Stroj1946 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:29Poserem ti se na tu zastavuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:23Kakvu bi ekipčinu imali da su nam tu Jovanovic i Lukic.Borac: Pavlović; Ćorić, Ćosić, Uzelac, Subić; Vojnović, Brtan, Vranješ; Zakarić, Ziljkić, Mehanović. Na klupi su ostali: Lakić, Kujundžić, Dujaković, Molls, Bosančić, Čavić, Meleg, Borovčanin, Moraitis.
Mladost: Velić, Alić, Žulj, Šabanović, Ćerimagić, Jahić, Šarić, Dejanović, Mahmić, Jusić, Begić. Na klupi su ostali: Dizdarević, Sadiku, Vazda, Hadžić, Hiroš, Miljanović, Dedić, Handžić, Vladić![]()

Pa i da igraju zijanice ionako.
Bolje da čuva igrače, gdje može tražiti bod/ove.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.