Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Gospodin Petev do sada posao obavlja bez greske. Vidjet cemo kako ce to izgledati na terenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mostarski Zrinjski danas je saopštio da je defanzivac Josip Ćorluka naknadno pozvan u reprezentaciju BiH za utakmicu protiv Kostarike na Bilinom Polju u Zenici, 27. marta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije vise ni smijesno ovo.. Pokusao sam biti duhovit ali jednostavno ne moze.

@igrajlopte 🐦
respekt, nema zajbancije 

Kakav cirkus Fifo i Eufo zabrani nam da igramo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Čemu služe pretpozivi koje sam vidio da konkretno "furaju" Hrvatska i Austrija, a sigurno ima još zemalja za koje se nisam uvjerio? Uputiš pretpoziv Bajiću i Đuriću pa ako ne daj Bože dođe do ovakvih situacija onda isti i aktiviraš. Mislim da Austrija na zadnjem spisku ima čak 43 imena.hurem je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:08Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
Covjeku treba napadac za Kostariku jer ce odmarati Dzeku za Francusku najvjerovatnije, Demirovic ce morati nazad za Njemacku nakon Finske (bar prema trenutnom razvoju situacije)...pa nece lik da ostane samo na Prevljaku.
Sad valja Škalji što je pozvao ovog propaliteta Pidro koji nije ni dobar u m:tel ligi a Cvijanović upitan
Kakav debil

Kakav debil
- feniksptica
- Kontakt:
U losijoj formi Sarajeva jedan od top 3 losa igraca je Pidro. E moj Ivajlo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Daj još kojeg novog, da napravim još jednu temu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pidro je veliki potencijal koji nakon povrede ne igra ni sa 30% svojih realnih mogucnosti. Kao navijac Sarajeva otvoreno kazem da Pidro nije zasluzio poziv trenutno, ali isto tako odgovorno tvrdim da Petev nema pojma ko su Pidro, Cvijanovic i Corluka. Petev je dobio instrukcije i samo se potpisao na ono sto mu je receno. Prvi cilj je da se umire i umrtve reakcije navijaca na izbor ovog parmaka za selektora. Drugi cilj je da se otvori sirom put igracima Borca koji ce masovno dobivati pozive u reprezentaciju vec od drugog okupljanja. Kako ce to izgledati smo vidjeli kod U21.
Reprezentacija BH d.o.o, udio Vico 33%, Mamic 33%, Misimovic 10% i ostalo mali dionicari.
Reprezentacija BH d.o.o, udio Vico 33%, Mamic 33%, Misimovic 10% i ostalo mali dionicari.
Pidro prema prikazanom ne bi ni u kadetima mogo dobiti poziv
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo Petev
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Eto jel sad u redu kad je Pidro tu... hahhahahahah... malo da smiri Pitare na forumu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Samo bojkot!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Botu nemaju se sta smirivati Pitari, znaju Pitari ko vrijedi u klubu u ovom momentu, a ko ne. Valjda znas citati i vidjeti reakciju navijaca Sarajeva.
Ako je iko trebao biti pozvan iz Sarajeva, onda je to trebao biti Đokanović, a ne Pidro.
Ako je iko trebao biti pozvan iz Sarajeva, onda je to trebao biti Đokanović, a ne Pidro.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije što momak igra za Sarajevo ali stvarno sramota ajde Cvijanović nećemo imati krila protiv Kostarike i Francuske pa hajd,ima 10 golova igra dobro pa hajdi ali ne može me niko ubijediti da Pidro nije menadžerski poziv nemam ništa protiv momka - prije povrede i poslje ni sličan igrač
Jedini koji je zaslužio poziv iz ove kaljuge je Đokanović ovo sve okači mačku o rep Zakarići,Ziljkići itd mogu i ja bit dobar kad me sudija gura da dam 10 golova iz penala ko Stojan Vranješ itd itd
Kad sami navijači Sarajeva kažu da nije za poziv trenutno šta ima više komentarisat
SVAKU IZGUBILI ABD
Jedini koji je zaslužio poziv iz ove kaljuge je Đokanović ovo sve okači mačku o rep Zakarići,Ziljkići itd mogu i ja bit dobar kad me sudija gura da dam 10 golova iz penala ko Stojan Vranješ itd itd
Kad sami navijači Sarajeva kažu da nije za poziv trenutno šta ima više komentarisat
SVAKU IZGUBILI ABD
Rodjeni su pitarske picke!
Nije trebao nikog pozvat iz kaljuža lige... Niti bilo ko zasluzuje... Pozovu ih da ih se moze prodat u neki Spor na zacelju turske lige... Vidjeli smo i sami x puta... Rahmanovic,Tatar,pozovi,pozovi... i eto dobili smo rinaku... Ni za klupe repke nisu... Kao i svi ostali.iz bh lige...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Edo1922, soko, zastitaIdentiteta i 51 gost.