Kme kme

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemaju takvi mjesta pored prospekata u vidu Rahmanovića.mimmo79 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:55Volio bih da mi neko kaze da nisam upravu, i volio bih da me isti Ivajlo demantuje. Gledam veceras Bešiktaš, udje ovo naše djete Hasić i pruži solidnu partiju, učestvovao je izravno kod pobjedonosnog gola. I komentator (Baho), pominje Dinamo, sjetih se Mamica i prica oko utjecaja oko izbora Ivajla. Sta mislite, da li bi mali Hasic mogao naletiti na "rampe" i nepozivanje Hasica u repku???
Pricas o igracu koji skoro nema nikakvu minutazu u Besiktasu, ali kladim se da ce i za njega svi biti krivci osim njega samog.mimmo79 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:55Volio bih da mi neko kaze da nisam upravu, i volio bih da me isti Ivajlo demantuje. Gledam veceras Bešiktaš, udje ovo naše djete Hasić i pruži solidnu partiju, učestvovao je izravno kod pobjedonosnog gola. I komentator (Baho), pominje Dinamo, sjetih se Mamica i prica oko utjecaja oko izbora Ivajla. Sta mislite, da li bi mali Hasic mogao naletiti na "rampe" i nepozivanje Hasica u repku???
Jesi vidio spisak mlade reprezentacije, pola Borca na spisku.
Nisam mu se natovario na grbacu već nastojim biti realan (iako sam i sam znao biti vise puta nerealan: Duljevic, Besic...). Poziv u A-reprezentaciju (govorim o ovom trenutku i ovoj sezoni) nije zasluzio ni 1% i to je neoboriva činjenica.babino je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:35jest se hurem hasicu natovario na grbacu:-)
hocu da vjerujem da nije iz istih razloga kao ovaj gore pitagora:-)
momak je sa svojih 19 godina sigurno medju nasih 25-30 najboljih igraca, clan je kluba koji je bolji od 70% klubova nasih igraca.
ovaj levat poziva 6 igraca grebenog borca, federalne premijerligase, one anam lige iz rs-a, i hasic bi mogao na klupi zavrsiti.
a vec par puta nas ubijedjujes, tj. sebe ubijedjujes da su tuta i ovaj potrcko saradjivali kod objavljivanja spiskova i da su igraci poput hasica i gazibegovica ostavljeni da vode u21.
gubis se hureme, opasno se gubis. vidi se iz pisanja da si neki fini insan, da iz svega pokusavas izvuci pozitivu ali kakva bolan pozitiva u slucaju tuta bugarin.
covjece, njemu je strucni stab sklepan 10 dana pred tekmu, tj. da budu tu i samo dodaju lopte i slazu cunjeve na onom jednom i po treningu.
ovom matuzalemu produzili ugovor na mjesec dana, i to tek kad su nas 'obradovali' da su nam bosnjake uvalili za tutine pomocnike.
yebo ove repke, moj hureme.
Mislim da ce ambicije Besiktasa voditi glavnu ulogu o njegovoj minutazihurem je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:07Nisam mu se natovario na grbacu već nastojim biti realan. Poziv u A-reprezentaciju (govorim o ovom trenutku i ovoj sezoni) nije zasluzio ni 1% i to je neoboriva činjenica.babino je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:35jest se hurem hasicu natovario na grbacu:-)
hocu da vjerujem da nije iz istih razloga kao ovaj gore pitagora:-)
momak je sa svojih 19 godina sigurno medju nasih 25-30 najboljih igraca, clan je kluba koji je bolji od 70% klubova nasih igraca.
ovaj levat poziva 6 igraca grebenog borca, federalne premijerligase, one anam lige iz rs-a, i hasic bi mogao na klupi zavrsiti.
a vec par puta nas ubijedjujes, tj. sebe ubijedjujes da su tuta i ovaj potrcko saradjivali kod objavljivanja spiskova i da su igraci poput hasica i gazibegovica ostavljeni da vode u21.
gubis se hureme, opasno se gubis. vidi se iz pisanja da si neki fini insan, da iz svega pokusavas izvuci pozitivu ali kakva bolan pozitiva u slucaju tuta bugarin.
covjece, njemu je strucni stab sklepan 10 dana pred tekmu, tj. da budu tu i samo dodaju lopte i slazu cunjeve na onom jednom i po treningu.
ovom matuzalemu produzili ugovor na mjesec dana, i to tek kad su nas 'obradovali' da su nam bosnjake uvalili za tutine pomocnike.
yebo ove repke, moj hureme.
Ja sam ranije govorio da je najpametnije bilo da je ostao u Dinamu ali eto nadam se da ce i s Besiktasom na kraju ipak biti lijepa prica. Mene ona 2 eurogola nisu zavarala vec sam i tada govorio da je posudba najbolje rjesenje jer sam imao u vidu ko mu je konkurencija i da su ta 2 eurogola zapravo i bila iskljucivo plod odsustva konkurencije zbog povrede.
Iskreno se nadam da ce sledece sezone imati više prostora i da ce na njega ozbiljnije računati...i zbog nkega samoga ali i zbog reprezentacije, naravno.
Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
hurem je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:08Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
Covjeku treba napadac za Kostariku jer ce odmarati Dzeku za Francusku najvjerovatnije, Demirovic ce morati nazad za Njemacku nakon Finske (bar prema trenutnom razvoju situacije)...pa nece lik da ostane samo na Prevljaku.
Zovnuo bi Handžića, al' se ni on ne sjeća kad je dvije utakmice uvezao da zabije go...
Mogao je Jovo Lukica ili Nardin Mulahusejnovica pozvati, a ne ovog prosjeka Cvijanovichurem je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:08Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
Covjeku treba napadac za Kostariku jer ce odmarati Dzeku za Francusku najvjerovatnije, Demirovic ce morati nazad za Njemacku nakon Finske (bar prema trenutnom razvoju situacije)...pa nece lik da ostane samo na Prevljaku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.