Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

retromoos
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la retromoos » 16 mar 2021, 21:58

Ode vam mentor Mamic na burgijanje. Tako cete i vi za njim

Kme kme :kralj:

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 16 mar 2021, 22:02

mimmo79 je napisao/la:
16 mar 2021, 21:55
Volio bih da mi neko kaze da nisam upravu, i volio bih da me isti Ivajlo demantuje. Gledam veceras Bešiktaš, udje ovo naše djete Hasić i pruži solidnu partiju, učestvovao je izravno kod pobjedonosnog gola. I komentator (Baho), pominje Dinamo, sjetih se Mamica i prica oko utjecaja oko izbora Ivajla. Sta mislite, da li bi mali Hasic mogao naletiti na "rampe" i nepozivanje Hasica u repku???
Nemaju takvi mjesta pored prospekata u vidu Rahmanovića.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 17 mar 2021, 06:59

mimmo79 je napisao/la:
16 mar 2021, 21:55
Volio bih da mi neko kaze da nisam upravu, i volio bih da me isti Ivajlo demantuje. Gledam veceras Bešiktaš, udje ovo naše djete Hasić i pruži solidnu partiju, učestvovao je izravno kod pobjedonosnog gola. I komentator (Baho), pominje Dinamo, sjetih se Mamica i prica oko utjecaja oko izbora Ivajla. Sta mislite, da li bi mali Hasic mogao naletiti na "rampe" i nepozivanje Hasica u repku???
Pricas o igracu koji skoro nema nikakvu minutazu u Besiktasu, ali kladim se da ce i za njega svi biti krivci osim njega samog.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 mar 2021, 13:12

Nemojte se iznenaditi ako Hasic pocne na klupi U21...kakva A-selekcija u ovom trenutku?!

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 17 mar 2021, 14:35

hurem je napisao/la:
17 mar 2021, 13:12
Nemojte se iznenaditi ako Hasic pocne na klupi U21...kakva A-selekcija u ovom trenutku?!
Jesi vidio spisak mlade reprezentacije, pola Borca na spisku.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 mar 2021, 15:35

jest se hurem hasicu natovario na grbacu:-)
hocu da vjerujem da nije iz istih razloga kao ovaj gore pitagora:-)
momak je sa svojih 19 godina sigurno medju nasih 25-30 najboljih igraca, clan je kluba koji je bolji od 70% klubova nasih igraca.
ovaj levat poziva 6 igraca grebenog borca, federalne premijerligase, one anam lige iz rs-a, i hasic bi mogao na klupi zavrsiti.
a vec par puta nas ubijedjujes, tj. sebe ubijedjujes da su tuta i ovaj potrcko saradjivali kod objavljivanja spiskova i da su igraci poput hasica i gazibegovica ostavljeni da vode u21.
gubis se hureme, opasno se gubis. vidi se iz pisanja da si neki fini insan, da iz svega pokusavas izvuci pozitivu ali kakva bolan pozitiva u slucaju tuta bugarin.
covjece, njemu je strucni stab sklepan 10 dana pred tekmu, tj. da budu tu i samo dodaju lopte i slazu cunjeve na onom jednom i po treningu.

ovom matuzalemu produzili ugovor na mjesec dana, i to tek kad su nas 'obradovali' da su nam bosnjake uvalili za tutine pomocnike.

yebo ove repke, moj hureme.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 17 mar 2021, 15:39

Tuta bugarin je tu 3 tekme i noga dolazi Barba sa pravom ekipom ;)
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 mar 2021, 21:07

babino je napisao/la:
17 mar 2021, 15:35
momak je sa svojih 19 godina sigurno medju nasih 25-30 najboljih igraca, clan je kluba koji je bolji od 70% klubova nasih igraca.
ovaj levat poziva 6 igraca grebenog borca, federalne premijerligase, one anam lige iz rs-a, i hasic bi mogao na klupi zavrsiti.
a vec par puta nas ubijedjujes, tj. sebe ubijedjujes da su tuta i ovaj potrcko saradjivali kod objavljivanja spiskova i da su igraci poput hasica i gazibegovica ostavljeni da vode u21.
gubis se hureme, opasno se gubis. vidi se iz pisanja da si neki fini insan, da iz svega pokusavas izvuci pozitivu ali kakva bolan pozitiva u slucaju tuta bugarin.
covjece, njemu je strucni stab sklepan 10 dana pred tekmu, tj. da budu tu i samo dodaju lopte i slazu cunjeve na onom jednom i po treningu.

ovom matuzalemu produzili ugovor na mjesec dana, i to tek kad su nas 'obradovali' da su nam bosnjake uvalili za tutine pomocnike.

Nisam mu se natovario na grbacu već nastojim biti realan (iako sam i sam znao biti vise puta nerealan: Duljevic, Besic...). Poziv u A-reprezentaciju (govorim o ovom trenutku i ovoj sezoni) nije zasluzio ni 1% i to je neoboriva činjenica.
Ja sam ranije govorio da je najpametnije bilo da je ostao u Dinamu ali eto nadam se da ce i s Besiktasom na kraju ipak biti lijepa prica. Mene ona 2 eurogola nisu zavarala vec sam i tada govorio da je posudba najbolje rjesenje jer sam imao u vidu ko mu je konkurencija i da su ta 2 eurogola zapravo i bila iskljucivo plod odsustva konkurencije zbog povrede.
Iskreno se nadam da ce sledece sezone imati više prostora i da ce na njega ozbiljnije računati...i zbog nkega samoga ali i zbog reprezentacije, naravno.
...
U vezi s tim dogovorom Peteva i Starčevića vise sam mislio na Gazibegovica i govorio da je moguce da su razgovarali...niti jednom nisam to tvrdio, koliko se sjecam...Hasic se tu usputno nasao. Jusuf je mozda i mogao biti opcija za A-selekciju, Hasic ne. Govorim o ovom prozoru.
...
A to što sam rekao "nemojte se iznenaditi ako Hasic i u mladoj pocne s klupe" - aludirao sam na njegovo neigranje i u najmanju ruku cudan spisak i možda guranje pojedinaca. Vidjet cemo. A prije svega kako bih takvom rečenicom iskazao koliko je Hasic u ovom trenutku daleko od A-reprezentacije i kako je krajnje nerealno i neargumentovano njegovo spominjanje na svakoj stranici u kontekstu A-reprezentacije. Istina, stvari se brzo mogu prinijeti - do njega je i do njegovih igara, kontinuiteta.
...
Nisam bio za Peteva, ni u kom slucaju, ali s obzirom da je vec izabran a poucen ranijim losim iskustvima kada sam zelio Roberta, Duška i dobio jedno veliko nista...mozda sada kada to najmanje očekujemo ipak dobijemo nešto. Vidjet cemo, pred nama je.
Neposteno je suditi covjeku a da jos niti jednu utakmicu nije vodio A-selekciju. I da, naravno da mu zelim srecu jer vjerujem da ni 4 uzastopna poraza ne bi nista promijenili kada govorimo o potencijalno novom selektoru i boljem sutra.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 mar 2021, 21:34, ukupno mijenjano 3 puta.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 17 mar 2021, 21:15

hurem je napisao/la:
17 mar 2021, 21:07
babino je napisao/la:
17 mar 2021, 15:35

Nisam mu se natovario na grbacu već nastojim biti realan. Poziv u A-reprezentaciju (govorim o ovom trenutku i ovoj sezoni) nije zasluzio ni 1% i to je neoboriva činjenica.
Ja sam ranije govorio da je najpametnije bilo da je ostao u Dinamu ali eto nadam se da ce i s Besiktasom na kraju ipak biti lijepa prica. Mene ona 2 eurogola nisu zavarala vec sam i tada govorio da je posudba najbolje rjesenje jer sam imao u vidu ko mu je konkurencija i da su ta 2 eurogola zapravo i bila iskljucivo plod odsustva konkurencije zbog povrede.
Iskreno se nadam da ce sledece sezone imati više prostora i da ce na njega ozbiljnije računati...i zbog nkega samoga ali i zbog reprezentacije, naravno.
Mislim da ce ambicije Besiktasa voditi glavnu ulogu o njegovoj minutazi
Ako ponovo budu imali sampionske ambicije ko ove sezone,vjerovatno ce dovesti zamjenu za Ghezzala(mozda ga i kupiti od Leicestera) i Hasica poslati na posudbu
Jer cisto sumnjam da ce Yalcin napadati titulu sa Hasicem na krilu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 mar 2021, 13:01

Obren Cvijanovic :rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 mar 2021, 13:03

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 mar 2021, 13:08

Zukanovic je napisao/la:
20 mar 2021, 13:01
Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
Covjeku treba napadac za Kostariku jer ce odmarati Dzeku za Francusku najvjerovatnije, Demirovic ce morati nazad za Njemacku nakon Finske (bar prema trenutnom razvoju situacije)...pa nece lik da ostane samo na Prevljaku.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 mar 2021, 13:11

Nastavlja covjek lik i djelo proslih selektora. Isto qrac sto se kaze.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 mar 2021, 13:15

hurem je napisao/la:
20 mar 2021, 13:08
Zukanovic je napisao/la:
Treba mu napadac a Cvijanović je najbolji strijelac PLBiH...nema tu nista za "rolanje"...ako vec nekoga hoce iz nase lige...ili bi ti samo iz FKSarajevo nekoga?!
Covjeku treba napadac za Kostariku jer ce odmarati Dzeku za Francusku najvjerovatnije, Demirovic ce morati nazad za Njemacku nakon Finske (bar prema trenutnom razvoju situacije)...pa nece lik da ostane samo na Prevljaku.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Ne kenjaj levatu

E cuj Cvijanovic HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH :rol: :rol: :rol:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 20 mar 2021, 13:17

Ma daj nam tatara da mu se u 3 tekme za repku prezime spomene 2x :urnebes:
Idemo Cvija majstore :salut:

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 20 mar 2021, 13:17

:wtf:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 mar 2021, 13:18

„Obrene, treba mi Srba.“
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 20 mar 2021, 13:20

Za naredno okupljanje je vec spremna citava delegacija fudbalera iz Listice i Borca :D

Info iz prve ruke.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 mar 2021, 13:22

Zukanovic je napisao/la:
Zovnuo bi Handžića, al' se ni on ne sjeća kad je dvije utakmice uvezao da zabije go...

Posebna je priča da se budala smije kad selektor pozove trenutno najboljeg strijelca bilo koje lige. Stanje jadno i čemerno evidentno.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 20 mar 2021, 13:27

hurem je napisao/la:
20 mar 2021, 13:08
Zukanovic je napisao/la:
Mogao je Jovo Lukica ili Nardin Mulahusejnovica pozvati, a ne ovog prosjeka Cvijanovic :damn: jesul strah imali da ce nam ga Srbi otimati :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 24 gosta.