Cibona Zagreb
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Cibona Zagreb
Prije godinu dana, otprilike u ovo isto vrijeme, Marin Rozić je kao kapetan Cibone najavio da igrači započeti štrajk. Na kraju to ipak nisu učinili i stanje u klubu nije se promijenilo. Ova garnitura "vukova" je odlučnija.
- Svih 12 igrača, fizioterapeuti, pomoćni treneri, nakon utakmice sa Zadrom stupili smo u štrajk. Odigrat ćemo u srijedu protiv Siene, ali do tada nećemo trenirati, a nakon utakmice ćemo ponovno razgovarati i vidjeti što dalje - rekao je novi kapetan Bojan Bogdanović, objasnivši da je štrajk poruka ljudima u klubu, ali i Gradu, o kojem ovisi njihova sudbina.
- Ako oni ništa ne poduzimaju, shvatili smo da mi moramo učiniti prvi korak jer svi odugovlače. Tu smo četiri mjeseca, a ništa se ne mijenja. Klub može otići u stečaj, a nama nitko ništa ne govori. Čekali smo skupštinu 30. studenog, ali su je odgodili za 16. prosinca, a gradonačelnik Bandić rekao je da nam neće dati ni kune. Ne znam što se čeka. Nadamo se da će se na skupštini pronaći neko rješenje, izlaz, sponzori - nastavio je Bogdanović, ali i najavio da zasad nitko neće otići iz kluba.
- Nadamo se dobroj volji Grada i vjerujem da ćemo dočekati kraj sezone u ovom sastavu. No čekamo skupštinu, pa ako se opet odluči da nema novca, ne može se nikome zamjeriti ako ode - zaključio je kapetan nakon utakmice protiv Zadra na kojoj je opet briljirao.
Zabio je 26 koševa uz sedam skokova i asistencija. Marko Car s 24 je poena predvodio Zadrane, čiji je trener Danijel Jusup zbog suspenzije utakmicu pratio s novinarskog mjesta te pokušao pomoći konstantnim dobacivanjem igračima. Nije uspio.
Osim na terenu, bitka se vodila i na tribinama. Stotinjak Zadrana nadglasavalo se s Ciboninim navijačima, ali kad se sa zvučnika zaorio hit Novih fosila "Za dobra, stara vremena", okrenuli su se jedni prema drugima i zajedno zapjevali. Za dobra, stara vremena u kojima njihovi voljeni klubovi nisu bili pred gašenjem, u kojima su njihove utakmice odlučivale o naslovima prvaka, a ne o bijegu s dna ljestvice regionalne lige.
- Svih 12 igrača, fizioterapeuti, pomoćni treneri, nakon utakmice sa Zadrom stupili smo u štrajk. Odigrat ćemo u srijedu protiv Siene, ali do tada nećemo trenirati, a nakon utakmice ćemo ponovno razgovarati i vidjeti što dalje - rekao je novi kapetan Bojan Bogdanović, objasnivši da je štrajk poruka ljudima u klubu, ali i Gradu, o kojem ovisi njihova sudbina.
- Ako oni ništa ne poduzimaju, shvatili smo da mi moramo učiniti prvi korak jer svi odugovlače. Tu smo četiri mjeseca, a ništa se ne mijenja. Klub može otići u stečaj, a nama nitko ništa ne govori. Čekali smo skupštinu 30. studenog, ali su je odgodili za 16. prosinca, a gradonačelnik Bandić rekao je da nam neće dati ni kune. Ne znam što se čeka. Nadamo se da će se na skupštini pronaći neko rješenje, izlaz, sponzori - nastavio je Bogdanović, ali i najavio da zasad nitko neće otići iz kluba.
- Nadamo se dobroj volji Grada i vjerujem da ćemo dočekati kraj sezone u ovom sastavu. No čekamo skupštinu, pa ako se opet odluči da nema novca, ne može se nikome zamjeriti ako ode - zaključio je kapetan nakon utakmice protiv Zadra na kojoj je opet briljirao.
Zabio je 26 koševa uz sedam skokova i asistencija. Marko Car s 24 je poena predvodio Zadrane, čiji je trener Danijel Jusup zbog suspenzije utakmicu pratio s novinarskog mjesta te pokušao pomoći konstantnim dobacivanjem igračima. Nije uspio.
Osim na terenu, bitka se vodila i na tribinama. Stotinjak Zadrana nadglasavalo se s Ciboninim navijačima, ali kad se sa zvučnika zaorio hit Novih fosila "Za dobra, stara vremena", okrenuli su se jedni prema drugima i zajedno zapjevali. Za dobra, stara vremena u kojima njihovi voljeni klubovi nisu bili pred gašenjem, u kojima su njihove utakmice odlučivale o naslovima prvaka, a ne o bijegu s dna ljestvice regionalne lige.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Bilo je fino vidjeti danas na parketu Krstanovica, decko od 17 godina, Zubcica, pa onda Leona...
Napokon je Tomislav izasao iz kanala i sutiranja trica..Poceo je da igra kako zna...Vjerovatno se malo ostavio sanka i pica
..Mislio sam da od njega nece biti uopste ozbiljnog igraca, ali Zubcic dolazi sebi, mada u ovakvoj Ciboni bez imperativa je vrlo lahko igrati...Bez opterecenja i slicno....
Leon, iako igrac koji ima evidentne nedostatke u tehnickom dijelu sve nadoknadjuje radom i fanaticnom borbenoscu..Igra odlicno, ima veliku minutazu...Vidjet cemo da li ce od njega izrasti pravi igrac....
Brnas je takodjer veceras dobio veliku minutazu...
Ovaj Krstanovic mi djeluje kao vrlo ozbiljan igrac u najavi, jer vidim da je konstitucijom dominantan....Nazalost gledao sam samo 10 - 12 minuta, pa ne mogu vise da kazem...
I za kraj kapiten Bojan...Kako taj covjek sa lakocom postize trice sa sedam metara, danas je bila jedna takva...Nije danas imao dan...
Ostaje da se vidi sta ce Bandic i kompanija da urade povodom ove krize....
I da se zahvalim javno dubravi, sto je u onom glasanju za forumasa izrekao pohvale na moj racun...Tek sam to jucer vidio, jos jednom hvala puno....
Napokon je Tomislav izasao iz kanala i sutiranja trica..Poceo je da igra kako zna...Vjerovatno se malo ostavio sanka i pica

Leon, iako igrac koji ima evidentne nedostatke u tehnickom dijelu sve nadoknadjuje radom i fanaticnom borbenoscu..Igra odlicno, ima veliku minutazu...Vidjet cemo da li ce od njega izrasti pravi igrac....
Brnas je takodjer veceras dobio veliku minutazu...
Ovaj Krstanovic mi djeluje kao vrlo ozbiljan igrac u najavi, jer vidim da je konstitucijom dominantan....Nazalost gledao sam samo 10 - 12 minuta, pa ne mogu vise da kazem...
I za kraj kapiten Bojan...Kako taj covjek sa lakocom postize trice sa sedam metara, danas je bila jedna takva...Nije danas imao dan...
Ostaje da se vidi sta ce Bandic i kompanija da urade povodom ove krize....
I da se zahvalim javno dubravi, sto je u onom glasanju za forumasa izrekao pohvale na moj racun...Tek sam to jucer vidio, jos jednom hvala puno....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
delaš pobjega.... pašalić ode u ukrajinu..
You are someone else I am still right here
Kako je i najavio, gradonačelnik Milan Bandić progurao je raspravu o Ciboni na dnevni red Gradske skupštine. Svi njeni članovi prihvatili su prijedlog čiji je zaključak da Grad preuzima Cibonin dug Zagrebačkoj banci od 23,5 milijuna kuna i otplaćuje ga na šest rata tijekom tri godine, a zauzvrat uzima klupske nekretnine u prolazu pokraj dvorane.
- Ovim su zastupnici pokazali da štite grad Zagreb, da ne bacaju novac i vode računa o sportu - prokomentirao je Bandić. Međutim, od svega toga neće biti ništa ako sva 33 člana Cibonine skupštine na sjednici u srijedu ne podnesu ostavke.
- Ja ću svakako nastojati da se skupština raspusti. Nadam se da ću se u utorak naći s predstavnicima Grada i vidjeti kako provesti plan sanacije - rekao je v.d. predsjednika Cibone Mihovil Nakić, koji tvrdi da nitko od preostalih igrača još ne namjerava otići.
- Ovim su zastupnici pokazali da štite grad Zagreb, da ne bacaju novac i vode računa o sportu - prokomentirao je Bandić. Međutim, od svega toga neće biti ništa ako sva 33 člana Cibonine skupštine na sjednici u srijedu ne podnesu ostavke.
- Ja ću svakako nastojati da se skupština raspusti. Nadam se da ću se u utorak naći s predstavnicima Grada i vidjeti kako provesti plan sanacije - rekao je v.d. predsjednika Cibone Mihovil Nakić, koji tvrdi da nitko od preostalih igrača još ne namjerava otići.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Slatinash_7
- Kontakt:
Drago mi je ovo proctati,opak je Cibona evropska velicina.Svakako je potrebna za razvoj sporta na ovim prostorima,i naravno kosarke u hrvatskoj.Doci ce i do poboljsanja kvalitete NLB lige sa kvalitetnijom Cibonom.Ide to nabolje polakoTed Mosby je napisao/la:Kako je i najavio, gradonačelnik Milan Bandić progurao je raspravu o Ciboni na dnevni red Gradske skupštine. Svi njeni članovi prihvatili su prijedlog čiji je zaključak da Grad preuzima Cibonin dug Zagrebačkoj banci od 23,5 milijuna kuna i otplaćuje ga na šest rata tijekom tri godine, a zauzvrat uzima klupske nekretnine u prolazu pokraj dvorane.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
nije sve kako se cini, ovo je cista pljacka cibone od strane bandica ili tacnije unistavanje novoselovog rada u stvaranju cvrste Cibone jer su ti prostori bili temelj cibone iz cijeg iznajmljivanja su se finansirali svi uposleni u Ciboni i pokrivao dio drugih troskovaSlatinash_7 je napisao/la:Drago mi je ovo proctati,opak je Cibona evropska velicina.Svakako je potrebna za razvoj sporta na ovim prostorima,i naravno kosarke u hrvatskoj.Doci ce i do poboljsanja kvalitete NLB lige sa kvalitetnijom Cibonom.Ide to nabolje polakoTed Mosby je napisao/la:Kako je i najavio, gradonačelnik Milan Bandić progurao je raspravu o Ciboni na dnevni red Gradske skupštine. Svi njeni članovi prihvatili su prijedlog čiji je zaključak da Grad preuzima Cibonin dug Zagrebačkoj banci od 23,5 milijuna kuna i otplaćuje ga na šest rata tijekom tri godine, a zauzvrat uzima klupske nekretnine u prolazu pokraj dvorane.
novosel je bio covjek koji je stvorio jaku cibonu i stavio je na pravi put radi cega je dug niz godina ostala jaka, ali upravo ljudi koje je Bandic stavljao u upravni odbor (pogotovo jelavic) su uradili ovo ciboni i sada ko bandic spasava cibonu, a isti ju je otjerao haman u bankrot
Gradska Skupština odobrila je da Grad Zagreb preuzme oko 23 milijuna kuna duga KK Cibona prema Zagrebačkoj banci. Grad će zauzvrat dobiti poslovne prostore u Passageu Cibona čija je stvarna vrijednost trostruko veća.
Gradonačelnik Milan Bandić dobio je podršku gradskih skupštinara za plan sanacije trofejnog zagrebačkog kluba. Plan koji u provedbu može krenuti već u srijedu ukoliko na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba bude sastavljena nova Skupština i nova Uprava Cibone.
Ta bi Uprava potom trebala naći načina kako u klub dovući sponzore koji bi nosili Cibonin proračun u budućnosti, a usput pokrili preostali dio duga u visini od 6-7 milijuna eura.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Slatinash_7
- Kontakt:
Razumijem ja to da je Cibona pokradena skoro pa nevidjeno,ali eto sto se nije ta uprava organizovala prodala 1/3 tih prostora pa to je vrijednost duga i sve ispocetka...........Ja mislim da je ovo jedino rjesenje bilo osim ovog sto se desilo.Valjda ce sada pametniji ljudi sjesti u fotelje i dovesti Cibonu tamo gdje joj je mjesto
Slatina Bog i batina
cibona nema pravo samostalne prodaj jedino u suradnji sa gradomSlatinash_7 je napisao/la:Razumijem ja to da je Cibona pokradena skoro pa nevidjeno,ali eto sto se nije ta uprava organizovala prodala 1/3 tih prostora pa to je vrijednost duga i sve ispocetka...........Ja mislim da je ovo jedino rjesenje bilo osim ovog sto se desilo.Valjda ce sada pametniji ljudi sjesti u fotelje i dovesti Cibonu tamo gdje joj je mjesto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa zato se ovoliko i peglaju sa bandicem 

You are someone else I am still right here
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znaci drugog rjesenja osim ovog nije bilo...........Ovako je moralo i nikako drugacije.Velika kradja se dogodila al tako je kad se dozvoli degenima da vode klub.Sad preostaje nadati se da su bolji ovi sto su dosli.Novosel je tu a uprava sastavljena velicinom od privatnika koji znaju voditi posao.Moglo bi sse izroditi nesto iz ovognerminh74 je napisao/la:cibona nema pravo samostalne prodaj jedino u suradnji sa gradomSlatinash_7 je napisao/la:Razumijem ja to da je Cibona pokradena skoro pa nevidjeno,ali eto sto se nije ta uprava organizovala prodala 1/3 tih prostora pa to je vrijednost duga i sve ispocetka...........Ja mislim da je ovo jedino rjesenje bilo osim ovog sto se desilo.Valjda ce sada pametniji ljudi sjesti u fotelje i dovesti Cibonu tamo gdje joj je mjesto
Slatina Bog i batina
Gordan Giricek u Ciboni!!!!!!
Ivica Lovric je krenuo u akciju

Ivica Lovric je krenuo u akciju

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bivši hrvatski reprezentativac Gordan Giriček (33) vratio se u Cibonu! Gira je prvo igračko pojačanje nakon što je nova uprava na čelu s Lovrićem i Antunovićem preuzela kontrolu nad posrnulim zagrebačkim sportskim divom. Predstavljanje bivšeg hrvatskog reprezentativca je u ponedjeljak, a iako nije trenirao u posljednje vrijeme, mogao bi biti u momčadi već u utorak protiv Partizana.
Prilikom preuzimanja Cibone Lovrić je obećao struju, grijanje, telefon, božićnice i - pojačanja. Ovo posljednje zvučalo je kao utopija, većina je s podsmjehom slušala obećanja, no dolazak Gordana Giričeka pokazao je da Lovrić nije 'mlatio praznu slamu'. Povratak iskusnog Gire velik je dobitak za sve te Radulovićeve klince koji su se hrabro borili u Euroligi, ali se strašno muče i u ove godine prosječnom NLB-u.
Iako se godinama već 'svađa' sa zagrebačkim navijačima te je nekoliko puta ponovio da ne želi u Cibonu dok je takva atmosfera na tribinama Draženova doma, Gordan je posljednjih dana govorio da dres 'vukova' nije tako daleka opcija kao do sada. Navijači zagrebačkog kluba tako su jutros dobili značajan poklon pod bor i sve što sada trebaju jest zakopati 'ratnu sjekiru' i podržati novi brak Giričeka i Cibone.
Vratio se nakon 10 godina
Zainteresiran sam za povratak. Ipak je to moj klub, tu sam počeo karijeru, rekao je jučer Gira za Sportske novosti, a samo dan kasnije, čini se, sve je gotovo. Gordan se nakon 10 godina vratio tamo gdje je započeo svoj košarkaški put.
U Ciboni, u koju je došao iz Jedinstva, je počeo još davne 1993. godine kao izrazito talentirani klinac. Predviđali su mu veliku karijeru i uspjehe u najboljoj ligi svijeta, NBA-u. Već na samom početku karijere pokazao je da se košarkaški učitelji nisu prevarili i da su 'vukovi' dobili novog 'strašnog' igrača. U Ciboni je postao reprezentativac i glavni igrač. Iz sezone u sezonu igrao je sve bolje, a ubrzo ga je uočio i skaut Dallasa, koji ga je izabrao u drugom krugu drafta kao 40 pick. U Ciboni se zadržao do 2001., kada prelazi u CSKA. Nakon jedne sezone u Moskvi napokon odlazi u NBA.
Dallas ga je odmah '99. mijenjao te preko Spursa, u kojima nije odigrao niti jednu utakmicu, i CSKA odlazi u Memphis. U prvoj utakmici za Grizzliese zabio je 29 koševa. Iako je imao dobar prosjek koševa, 11.2 po utakmici, Gira je sljedeće sezone mijenjan u Orlando gdje je i igrao najbolju košarku u svojoj NBA karijeri. U SAD-u je promijenio pet klubova (Memphis, Orlando, Utah, Philadelphia i Phoenix) i bio posljednji hrvatski košarkaš koji je nešto značio u najjačoj ligi svijeta, a 2008. se vratio u Europu. Dvije sezone odigrao je za turski Fenerbahče. Od kraja prošle sezone je slobodan igrač i povratak u Cibonu nekako se i očekivao.
- Volio bih zaigrati u Ciboni još jednom i završiti tu karijeru - rekao je jučer Gira. Od danas je novi igrač Cibone i posljednje godine u plavom dresu doista bi bile lijep kraj jedne velike karijere.
Prilikom preuzimanja Cibone Lovrić je obećao struju, grijanje, telefon, božićnice i - pojačanja. Ovo posljednje zvučalo je kao utopija, većina je s podsmjehom slušala obećanja, no dolazak Gordana Giričeka pokazao je da Lovrić nije 'mlatio praznu slamu'. Povratak iskusnog Gire velik je dobitak za sve te Radulovićeve klince koji su se hrabro borili u Euroligi, ali se strašno muče i u ove godine prosječnom NLB-u.
Iako se godinama već 'svađa' sa zagrebačkim navijačima te je nekoliko puta ponovio da ne želi u Cibonu dok je takva atmosfera na tribinama Draženova doma, Gordan je posljednjih dana govorio da dres 'vukova' nije tako daleka opcija kao do sada. Navijači zagrebačkog kluba tako su jutros dobili značajan poklon pod bor i sve što sada trebaju jest zakopati 'ratnu sjekiru' i podržati novi brak Giričeka i Cibone.
Vratio se nakon 10 godina
Zainteresiran sam za povratak. Ipak je to moj klub, tu sam počeo karijeru, rekao je jučer Gira za Sportske novosti, a samo dan kasnije, čini se, sve je gotovo. Gordan se nakon 10 godina vratio tamo gdje je započeo svoj košarkaški put.
U Ciboni, u koju je došao iz Jedinstva, je počeo još davne 1993. godine kao izrazito talentirani klinac. Predviđali su mu veliku karijeru i uspjehe u najboljoj ligi svijeta, NBA-u. Već na samom početku karijere pokazao je da se košarkaški učitelji nisu prevarili i da su 'vukovi' dobili novog 'strašnog' igrača. U Ciboni je postao reprezentativac i glavni igrač. Iz sezone u sezonu igrao je sve bolje, a ubrzo ga je uočio i skaut Dallasa, koji ga je izabrao u drugom krugu drafta kao 40 pick. U Ciboni se zadržao do 2001., kada prelazi u CSKA. Nakon jedne sezone u Moskvi napokon odlazi u NBA.
Dallas ga je odmah '99. mijenjao te preko Spursa, u kojima nije odigrao niti jednu utakmicu, i CSKA odlazi u Memphis. U prvoj utakmici za Grizzliese zabio je 29 koševa. Iako je imao dobar prosjek koševa, 11.2 po utakmici, Gira je sljedeće sezone mijenjan u Orlando gdje je i igrao najbolju košarku u svojoj NBA karijeri. U SAD-u je promijenio pet klubova (Memphis, Orlando, Utah, Philadelphia i Phoenix) i bio posljednji hrvatski košarkaš koji je nešto značio u najjačoj ligi svijeta, a 2008. se vratio u Europu. Dvije sezone odigrao je za turski Fenerbahče. Od kraja prošle sezone je slobodan igrač i povratak u Cibonu nekako se i očekivao.
- Volio bih zaigrati u Ciboni još jednom i završiti tu karijeru - rekao je jučer Gira. Od danas je novi igrač Cibone i posljednje godine u plavom dresu doista bi bile lijep kraj jedne velike karijere.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
– Dogovorili smo se munjevito, zadovoljan sam što sam se vratio, iako znam da nisam stigao u briljantnu situaciju – kazao je Zula.
Radulović je otkaz dobio nakon što je pobijedio tek u pet od 23 utakmice, prisjetimo se – omjer u Euroligi bio je 0-10. Zula će imati sve ovlasti u stručnom dijelu te mu je odobreno da dovede dva pojačanja, što će vjerojatno biti novi razigravač te centar.
– Dobio sam ovlasti u stručnom radu koji mora biti okrenut prema mladima te proizvodnji igrača puno više nego što je to dosad bila praksa. Uz to, dogovorio sam se s upravom da ćemo dobiti sredstva za dovođenje dva pojačanja, jedno braničko i jedno centarsko.
Anzulović je dodao da će razgovarati sa svim igračima.
– Volio bih da iznesemo sve na čistac da vidimo tko ima kakve planove, tko bi možda htio otići. Ako ima takvih, bolje je da odu i da mi to priznaju nego da treniraju i igraju utakmice s nekim primislima o odlasku – kaže Cibonin trener.
Predsjednik Lovrić ovako je komentirao promjenu trenera:
– Naša je sportska situacija kao i financijska, vrlo loša. Bilo je nužno napraviti promjenu, angažirati novog trenera. Hvala Raduloviću što je korektno prihvatio tu našu odluku premda ni meni niti njemu, kada sam mu to priopćio, nije bilo svejedno. No, klubovi postoje radi rezultata i mi smo nešto morali mijenjati.
Radulović je otkaz dobio nakon što je pobijedio tek u pet od 23 utakmice, prisjetimo se – omjer u Euroligi bio je 0-10. Zula će imati sve ovlasti u stručnom dijelu te mu je odobreno da dovede dva pojačanja, što će vjerojatno biti novi razigravač te centar.
– Dobio sam ovlasti u stručnom radu koji mora biti okrenut prema mladima te proizvodnji igrača puno više nego što je to dosad bila praksa. Uz to, dogovorio sam se s upravom da ćemo dobiti sredstva za dovođenje dva pojačanja, jedno braničko i jedno centarsko.
Anzulović je dodao da će razgovarati sa svim igračima.
– Volio bih da iznesemo sve na čistac da vidimo tko ima kakve planove, tko bi možda htio otići. Ako ima takvih, bolje je da odu i da mi to priznaju nego da treniraju i igraju utakmice s nekim primislima o odlasku – kaže Cibonin trener.
Predsjednik Lovrić ovako je komentirao promjenu trenera:
– Naša je sportska situacija kao i financijska, vrlo loša. Bilo je nužno napraviti promjenu, angažirati novog trenera. Hvala Raduloviću što je korektno prihvatio tu našu odluku premda ni meni niti njemu, kada sam mu to priopćio, nije bilo svejedno. No, klubovi postoje radi rezultata i mi smo nešto morali mijenjati.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Josip me nazvao i pitao može li trenirati s nama. Naravno da sam mu rekao da može, sretan sam što mu to mogu omogućiti, otkrio je Dražen Anzulović prve korake povratka košarci jednog od najvećih hrvatskih talenata uopće.
- Zasad će samo trenirati, nema nikakve obveze prema nama niti mi prema njemu, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje - tvrdi Zula.
No u Ciboni se nadaju da bi se Sesar mogao vratiti barem približno na razinu na kojoj je nekad bio, a to je ovoj momčadi i više nego dovoljno.
Nema sumnje da pravi Josip Sesar, koji će 17. siječnja proslaviti 33. rođendan, ne samo da može pomoći nego bi vjerojatno vrlo brzo postao i vođa ove mlade Cibone. No pitanje je ima li snage za još jedan povratak.
- Jako sam zadovoljan onim što sam vidio na prvom treningu - tvrdi Zula, a Sesar zasad nema očekivanja.
- Došao sam trenirati, probati, pa ćemo vidjeti. Nakon mjesec dana znat ćemo hoću li ostati ili ne.
Iako više od dvije godine nije ozbiljno igrao košarku, Sesarov život se nije puno promijenio u odnosu na igračke dane. Svaki dan trči, nema ni grama viška i to bi mogao biti ključni faktor njegova povratka. Još donedavno su mu stizale ponude izvana, ali Josip je sve redom odbijao jer nije htio iz Zagreba. Ali Ciboninu sigurno neće. Makar igrao za siću.
Nakon par mjeseci dosadilo mu je biti trener Zrinjevca
Početkom ove sezone Josip Sesar postao je novi trener košarkaša Zrinjevca i prvi dio drugoligaškog prvenstva završio s devet pobjeda i dva poraza. No nakon što je počeo trenirati s Cibonom, zamrznut će trenersku karijeru na najmanje mjesec dana, ovisno o tome kako će ova avantura završiti. Iako uživa trenirajući Zrinjevac, još se osjeća sposobnim igrati, a to mu je neusporedivo draže. Cijela priča nema nikakve veze s novcem nego s izazovom.
- Zasad će samo trenirati, nema nikakve obveze prema nama niti mi prema njemu, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje - tvrdi Zula.
No u Ciboni se nadaju da bi se Sesar mogao vratiti barem približno na razinu na kojoj je nekad bio, a to je ovoj momčadi i više nego dovoljno.
Nema sumnje da pravi Josip Sesar, koji će 17. siječnja proslaviti 33. rođendan, ne samo da može pomoći nego bi vjerojatno vrlo brzo postao i vođa ove mlade Cibone. No pitanje je ima li snage za još jedan povratak.
- Jako sam zadovoljan onim što sam vidio na prvom treningu - tvrdi Zula, a Sesar zasad nema očekivanja.
- Došao sam trenirati, probati, pa ćemo vidjeti. Nakon mjesec dana znat ćemo hoću li ostati ili ne.
Iako više od dvije godine nije ozbiljno igrao košarku, Sesarov život se nije puno promijenio u odnosu na igračke dane. Svaki dan trči, nema ni grama viška i to bi mogao biti ključni faktor njegova povratka. Još donedavno su mu stizale ponude izvana, ali Josip je sve redom odbijao jer nije htio iz Zagreba. Ali Ciboninu sigurno neće. Makar igrao za siću.
Nakon par mjeseci dosadilo mu je biti trener Zrinjevca
Početkom ove sezone Josip Sesar postao je novi trener košarkaša Zrinjevca i prvi dio drugoligaškog prvenstva završio s devet pobjeda i dva poraza. No nakon što je počeo trenirati s Cibonom, zamrznut će trenersku karijeru na najmanje mjesec dana, ovisno o tome kako će ova avantura završiti. Iako uživa trenirajući Zrinjevac, još se osjeća sposobnim igrati, a to mu je neusporedivo draže. Cijela priča nema nikakve veze s novcem nego s izazovom.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ali koji bi to dernek bio vidjeti na parketu zajedno Sesara, Bogdanovica i Giriceka

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ali koji bi to dernek bio vidjeti na parketu zajedno Sesara, Bogdanovica i Giriceka![]()
![]()
sesara na playa
Ma Bokija na playa, moze on i to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ali koji bi to dernek bio vidjeti na parketu zajedno Sesara, Bogdanovica i Giriceka![]()
![]()
sesara na playa
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ma Bokija na playa, moze on i to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ali koji bi to dernek bio vidjeti na parketu zajedno Sesara, Bogdanovica i Giriceka![]()
![]()
sesara na playa
ma ok,a još je i rozić tu
Pa Rozica na cetvorku a Zubcica na peticu i dobijamo jednu lahuri odbranusesara na playa
Ma Bokija na playa, moze on i to...
ma ok,a još je i rozić tu

Anzulovic je sada tu, Cibosi ce da se dignu sigurno...
Bas me interesuje koga ce da dovede na playa, izmace mu njegov Johnson koji ode u Galatu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.