Nisam Sinišu uocio, mozda je trenirao da ga nisam vidio ostali svi jesu, Erić trckarao pomalo.LjoZee je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:06Vise je poenta da se oni ne mogu ponasati kako inace to ide u vecini klubova ako vide kod trenera da to nije tako. Kako se Amar ponasa tako njima na neki nacin daje primjer namjerno ili ne.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:03Nisam ja brate informisan o tome dovoljno i zato ne volim komentarisat to, kazem sta sam cuo vidio procitao. Inace ne volim komentarisat ko s kim kako i sta.
Nego jesu li svi trenirali? Vjerovatno Eric nije, ali ostali?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sa ovim bi se nadao pobjedi ali ovakav sastav nikad nece biti
Erić
Blažević-Čelik-Ikić-Mili
Meša-Šaban
Ramović Gasal
Štilić
Lendrić
Erić
Blažević-Čelik-Ikić-Mili
Meša-Šaban
Ramović Gasal
Štilić
Lendrić
Gdje ti je Hrelja?

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
https://1921.ba/najava-fk-zeljeznicar-f ... ity-2-8090
Procitajte, od pocetka do kraja potpisujem sve. Iskreno i direktno misljenje. Svaka cast autoru!
Procitajte, od pocetka do kraja potpisujem sve. Iskreno i direktno misljenje. Svaka cast autoru!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Isto kao i najveći talenat Bosne i Hercegovine jedan jedini Sedada Subašić-najbolji pripremji igrač Evrope.Hrelja ako zaigra 10 utakmica za dvije sezone to ce biti uspjeh za njega.
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:35https://1921.ba/najava-fk-zeljeznicar-f ... ity-2-8090

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Dabogda Brko opet ovako ljut bio, a mi pobjedili 1-0 k'o i tad (posljednja utakmica pred publikom), samo da pročepi više

- StrikeWarzone
- Kontakt:
I onda raja kaže daj im plate,proigrat će !
Hoće u Barçu će se pretvoriti tokom noći.
11 neotesanih kloceva, kad se sjetim šta su sve promašili tu noć!

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ma proigracemo mi..
Kad masina tvoja krene
Amar Osim za Zelju kao Zdravko Za Dinamo
AJMOOO PLAVI
Kad masina tvoja krene
Amar Osim za Zelju kao Zdravko Za Dinamo
AJMOOO PLAVI
Nakon dugo vremena ne znam šta da očekujem sutra

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Sta se treba desiti da **** Kosoric **** iz Zelje vec jednom..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko pita ovako glupa pitanja da mi je znati...Cuj pita ga o VAR-u.Kakve to veze ima pred Tuzlu još je Amar spominjao u zadnja 2,3 puta sve oko VAR-a.Kakva glupost ne vjerujem.
Meni lici da je to pokusaj da se prica o ovim greskama u prethodnim utakmicama, ali na neki nacin da to ispadne kao misljenje njegovo da ga ne bi Savez pozvao na jedan fini razgovor.

https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... ity/45006/Željezničar je danas i proteklih dana trenirao na pomoćnom terenu naše Grbavice, a glavni teren je jučer prekriven najlonom kako bi se na što bolji način sačuvao od padavina koje su najavljene večeras i sutra.
Trening su obavili svi fudbaleri, a potom su otputovali u hotel Swissotel gdje će boraviti u karantinu do sutrašnjeg susreta.

Pa nije normalno sta rade banditi u ovoj ligi. Vico nista ne prepusta slucaju, a papan Musija lagano suradjuje. Fuj
Opet prebitno kolo za nas. Ne znam da li ste primjetili, ali ovo kolo sve ekipe iz top 6 igraju kući. Svi naši konkurenti su favoriti ovo kolo jer dočekuju "lagane" protivnike:
Velež - Radnik
Sarajevo - Krupa
Borac - MDK
Široki - Olimpik
Zrinjski - Sloboda
Budući da je rijetko ko retardiran ko mi da ih klepaju "levatske" ekipe na njihovom terenu, očekujem da će većina konkurenata pobjediti ovo kolo. Samim tim imperativ naše pobjede je još veći ovo kolo. Slično kao i situacija u prvom kolu druge polusezone, kad su svi konkurenti igrali sa slabijim ekipama, a mi derbi s pitama, gdje su na kraju svi konkurenti slavili osim Veleža koji je igrao x u Bijeljini, a mi nismo uspjeli pobjediti pitare gdje smo na kraju opet najveći gubitnici kola ispali mi.
Mi po belaju dočekujemo ekipu Tuzle koja je u najboljoj formi ovo proljeće od svih ekipa,a igramo na domaćem terenu koji kao da je uklet za nas. Samim tim ako gluho bilo ne pobjedimo sutra. europa će biti sve dalje i dalje, a kriza u klubu sve veća. Tako da rekao bih da je sutrašnja pobjeda 6-pointer, a ne 3-pointer.
Velež - Radnik
Sarajevo - Krupa
Borac - MDK
Široki - Olimpik
Zrinjski - Sloboda
Budući da je rijetko ko retardiran ko mi da ih klepaju "levatske" ekipe na njihovom terenu, očekujem da će većina konkurenata pobjediti ovo kolo. Samim tim imperativ naše pobjede je još veći ovo kolo. Slično kao i situacija u prvom kolu druge polusezone, kad su svi konkurenti igrali sa slabijim ekipama, a mi derbi s pitama, gdje su na kraju svi konkurenti slavili osim Veleža koji je igrao x u Bijeljini, a mi nismo uspjeli pobjediti pitare gdje smo na kraju opet najveći gubitnici kola ispali mi.
Mi po belaju dočekujemo ekipu Tuzle koja je u najboljoj formi ovo proljeće od svih ekipa,a igramo na domaćem terenu koji kao da je uklet za nas. Samim tim ako gluho bilo ne pobjedimo sutra. europa će biti sve dalje i dalje, a kriza u klubu sve veća. Tako da rekao bih da je sutrašnja pobjeda 6-pointer, a ne 3-pointer.
-
- Kontakt:
To i jeste bio cilj one lakrdije. Da nije bilo Muse mi bismo bili sad treci sto znaci skroz drugaciji raspored za tri ekipe iza nas, a i nas same. Sad bi mi Radnik docekivali, a ne Tuzlu. Nama igra sutra samo pobjeda jer remi ili poraz je isto - oprostaj od borbe za Evropu. A iskreno ne vidim nacin da ih mozemo uzeti. Jedino ono sto kazu da se okrene, da se nesto vrati. Ne mogu se ni ovi nasi vise truditi od ovog u zadnje dvije jer su imali volju, zelju znaci ne mozes traziti ni tu nadu neku.
U zadnje vrijeme admin slika Memica stalno. To neka skrivena poruka?

Kad nam se to vratilo hahahahah.LjoZee je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:53To i jeste bio cilj one lakrdije. Da nije bilo Muse mi bismo bili sad treci sto znaci skroz drugaciji raspored za tri ekipe iza nas, a i nas same. Sad bi mi Radnik docekivali, a ne Tuzlu. Nama igra sutra samo pobjeda jer remi ili poraz je isto - oprostaj od borbe za Evropu. A iskreno ne vidim nacin da ih mozemo uzeti. Jedino ono sto kazu da se okrene, da se nesto vrati. Ne mogu se ni ovi nasi vise truditi od ovog u zadnje dvije jer su imali volju, zelju znaci ne mozes traziti ni tu nadu neku.
U zadnje vrijeme admin slika Memica stalno. To neka skrivena poruka?![]()
Ma odavno nismo bili u goroj situaciji ni na terenu(pokradoše nas majku im) ni finansiski(jer su nas pokrali).
Mateo Musa yebemo ti mater.
Ovo opet šef struke nije bio na treningu?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.