Moj muhoni. 'Vaki kak'i smo, mlitavi, da je sve bilo pošteno, mi bi bili na -2, -3. Nego nama je najlakše kost baciti da ujedamo jedni druge i da pišamo po svojima. Šta nam rade godinama ovo nisu istine. Prvo kamenjari sa beusom, pa begić sa pitarskim kerovima i sada ova vlašina. Da Bog mili sačuva. I godinama ne uspijevamo da uguramo bar jednog člana u IO NFSBiH da mi malo dušmanima delegiramo sudije.MocMahale444 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 15:23A jok prvo pljuvati po svom pa onda koju napisati o cetnicima, eto radi reda. A sto nas krade kako ko hoce nije bitno.SudoHusika je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:20Ma ja, pogledaj šta rade četnici. Al' bitno je da se Amaru yebe porodica. I ona stara: "Daj gol više." A-ha.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
sve na svoje dođelijevapolutka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 15:26https://sportdc.net/n/129115/ima-neka-t ... f-sarajevo
zanimljiv članak![]()
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
eh evo noga komitetu za sudije i sudjenje... kako prigodno... bas eto danas ih raspustili nakon sto su jucer na kakav nacin donijeli odluku o sudijama i nakon sto smo onako jadno i ofirno pokradeni... joooooj gdje zivimo
Zadnja izmjena: zeljodogroba, dana/u 19 mar 2021, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko nedostaju one Dadine duge lopte sa očima 
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Pitanje je samo s kolko razlike i za koga
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Past ćeš Husrefe, neće biti flašice da te spasi!!!
- dubioza144
- Kontakt:
Hajde Štila red bi bio

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Godine prolaze a uvijek ista osjecanja na ovaj datum i na 2.maj.Teško je,sjeti se čovjek svega...Ove godine mi nešto najteže...Vrlo vrlo mlad sam,od prvog dana stao u odbranu grada i drzave.Cjelo vrijeme ratovao tamo gdje je najteže bilo,na raznim mjestima i bespućima naše BiH i svi,ama baš svi iz mog okruženja su znali za moju jedinu želju a to je da samo još jednom pogledam Želju na Grbavici i onda da sutra umrem nebi mi bilo žao.Dok su drugi maštali o koje čemu moja jedina želja mi se ispunila 2.maja 96-te.Kroz svašta smo prošli u ovih 25 godina,opstali smo i opstat ćemo.Zaboravti nećemo ni dobro ni loše,nećemo zaboraviti ni one koji su svoje živote dali a živili su Želju.Puno ih je.Ni zbog njih koji više nisu sa nama,ni zbog ovog stogodišnjaka a ni zbog samih nas nećemo hoštaplerima i uhljebima dozvolliti uništavanje Želje.Morat će se položiti računi jednog dana,neka to znaju oni koji misle da neće a tada kom opanci a kom obojci.
https://www.slobodnaevropa.org/a/31158093.html
https://www.slobodnaevropa.org/a/31158093.html
Evo pomoćni trener Tuzle City najavljuje da dolaze po 3 boda i da se nada će ponoviti uspjeh iz prethodne 2 tekme. Možda bi mi nekad prije bila bahata ova izjava ali imaju osnov da izjave ovo s obzirom na našu i njihovu formu i kako mi igramo na Grbavici. Danas se nažalost svako može nadati bodovima na Grbavici.
Kako god nadam se da ćemo konačno obrijat pichku Siminom Hanu, mada s obzirom da niko remi ne spominje kao mogući ishod već svi spominju ili naš novi poraz ili našu pobjedu nakon 100 godina, ne bih se iznenadio podjeli bodova.
Kako god nadam se da ćemo konačno obrijat pichku Siminom Hanu, mada s obzirom da niko remi ne spominje kao mogući ishod već svi spominju ili naš novi poraz ili našu pobjedu nakon 100 godina, ne bih se iznenadio podjeli bodova.
Samo što ta Ibrina veza ne raje od 2017 nego oduvjek. Pa na svim funkcijama u savezu su bili torpederi. Sada su u panici, i ovo je njihova priča sve. Nama će sve biti isto, jer nas karinđaju godinama...lijevapolutka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 15:26https://sportdc.net/n/129115/ima-neka-t ... f-sarajevo
zanimljiv članak![]()
Semir Štilić je na prethodnoj utakmici ubilježio svoj 100 nastup u dresu voljenog Kluba. Kapitenu, čestitke!
Postigao je 35 golova i dodao 29 asistencija.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako li ce se lijepo napiti da ovo proslavi
Čestitke kapitenu! Nadam se da će se vratiti i ponovo maltretirati protivnike!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Evo Mamica na faceu. Treba ga zarobiti i dovesti u klub da i od nas napravi silu..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Cestitke kapitenu na 100. nastupu i nadam se da ce ponovo poceti da se bavi fudbalom!
Željezničar šampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.