Tek vako vidis koliko se toga desava iza zavjese ... Bottasa bas ono ponizavaju u Mercedesu ...vaznije se zaliti na odluku da kazne Hamiltona nego cestitati Bottasu ... Tek sad svatas sta je Rosberg uradio i svaka mu cast ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lik 5 godina vozi najbolji bolid u historiji sporta, iako je talentom daleko od tog nivoa, baš ga ponižavaju 

Kakve to veze ima s ovim sto sam napisao ..ako si gledao seriju , nakon pobjede nigdje ni jednog mehanicara da mu cestita ... Bas ono da se osjetis nevaznim ...
I ona kuja u Ferrariu je odvratna ... Bas ono odvratna
I ona kuja u Ferrariu je odvratna ... Bas ono odvratna
kako ti se svidja ovaj njegov pokusaj glume u DTSDonnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:56Lik 5 godina vozi najbolji bolid u historiji sporta, iako je talentom daleko od tog nivoa, baš ga ponižavaju![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kazu Max spreman za titulu 

Ja kazem sta pricaju na osnovu testiranja ... da Red bull i Max izgledaju spremno da od pocetka budu konkurentni jer upravo mecedes nije izgledao kao do sad ...jedino ako nisu sandbagovali

i ti vjeruješ u to
pa svake sezone ista priča, mora se nekako prodati proizvod i stvoriti vjestačko uzbudjenje
realnost je da postoji Formula Mercedes i ostali
pa svake sezone ista priča, mora se nekako prodati proizvod i stvoriti vjestačko uzbudjenje
realnost je da postoji Formula Mercedes i ostali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu sandbagovali, imali su probleme koje će riješiti.
2019. ili 2018., ne sjećam se, bila identična priča, Ferrari ih podero na testiranju, naložili se ljudi, i onda prizemljenje.
Samo je prošle godine Mercedes bio optimističan na testovima, i to samo jer su flexali sa uvođenjem DAS-a.
Pa 2019 Ferrari je imao relane sanse da osvoji da se nije Vettel usro u Njemackoj ... Red bullu uvijek fali dobar pocetak , jer kasnije postanu poprilicno konkurenti
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postanu konkurentni zato što Mercedes prekine razvoj bolida sredinom sezone i fokusiraju se na sljedeću sezonu.
2019. je Ferrari imao šanse jer su varali. Red Bull neće imati taj luksuz.
Njemačka i Seb je bilo 2018. Ne vjerujem da Red Bull može dostići nivo na kojem je Ferrari bio 2017. i 2018.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Red Bull ce ove godine biti konkurentan od starta i to je velika razlika. Svake godine do ove su imali nekih problema na testiranju a sada su isti nestali. Ne kazem da ce uzeti titulu Mercu, ali siguran sam da ce razlika biti mnogo manja nego prethodne 2 godineDonnie Darko je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:17Postanu konkurentni zato što Mercedes prekine razvoj bolida sredinom sezone i fokusiraju se na sljedeću sezonu.
2019. je Ferrari imao šanse jer su varali. Red Bull neće imati taj luksuz.
Njemačka i Seb je bilo 2018.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imali su problema jer su kretali sa novim bolidom kojeg nisu poznavali, sad manje više nastavljaju sa bolidom iz prošle sezone sa minimalnim promjenama. Ako fakat bude izjednačeno na početku, ili Red Bull bude bolji, Mercedes ima puno više prostora za napredak, više novaca i generalno bolji tim inžinjera i mehaničara.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:19
Red Bull ce ove godine biti konkurentan od starta i to je velika razlika. Svake godine do ove su imali nekih problema na testiranju a sada su isti nestali. Ne kazem da ce uzeti titulu Mercu, ali siguran sam da ce razlika biti mnogo manja nego prethodne 2 godine
Ne znam, volio bih da griješim, ali mi je neozbiljno očekivati da ekipa koja dominira sedam godina sa ovim regulacijama (uz male promjene tu i tamo), odjednom zadnju godinu tih regulacija zajebe i ugrozi sebi titulu, a da baš Red Bull, koji nije bio ni blizu prvih 7 godina, baš zadnju godinu ubode i ugrozi ih.
Razlika prošle godine je bila 260 bodova, skoro duplo. Ako završe unutar 200 ove godine bit ću iznenađen.
Tolika razlika je bila prvenstveno radi Albona levata ... bas sam sinoc slusao podcast i tako oni kazu , da je REd Bull nikad blizi ...s tim da ih je Max zadnju vec utrku poprilicno lako dobio ... viditi cemo , jedva cekam u svakom slucaju ovu sezonu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moje dvije prognoze za prvu trku:
- Mercedes nece pobjediti.
- Stroll zavrsava ispred Vettela.
- Mercedes nece pobjediti.
- Stroll zavrsava ispred Vettela.
Don't believe the hype.
Ma opet se stvara fol nema napetost, izjave idu od mercedesa da je tebi bull brzi i slična sr.anja
Realnost je kao što je Miki rekao da je marcedes opet konstruktorski pobjednik, Hamilton vozački i to je to
Sve ostalo je medijski pokušaj stvaranja neke neizvjesnosti
Ako ništa realan je napredak ferraria pa da se bore za 3 mjesto sa mclarenom, Alpinom i Aston Martinom, to je jedino zanimljivo ove godine
Realnost je kao što je Miki rekao da je marcedes opet konstruktorski pobjednik, Hamilton vozački i to je to
Sve ostalo je medijski pokušaj stvaranja neke neizvjesnosti
Ako ništa realan je napredak ferraria pa da se bore za 3 mjesto sa mclarenom, Alpinom i Aston Martinom, to je jedino zanimljivo ove godine
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
al izgleda da je Honda udarila u zlatnu zilu sa ovim novim motorom uspjeli su davno sa McLarenom sto su hjeli size zero koncepciju da odrade a nikad im nije sa njima pošlo za rukom. Sad su uspjeli da ga naprave jos manjim i snaznijim a po samom testiranju i veoma pouzdanim ako pogledas red bull i alphataur oni si odradili najveci broj krugova u ona tri dana, a posebno sto su razvoj motora zbog svog povlacenja zaledili u citavom griduDonnie Darko je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:27Imali su problema jer su kretali sa novim bolidom kojeg nisu poznavali, sad manje više nastavljaju sa bolidom iz prošle sezone sa minimalnim promjenama. Ako fakat bude izjednačeno na početku, ili Red Bull bude bolji, Mercedes ima puno više prostora za napredak, više novaca i generalno bolji tim inžinjera i mehaničara.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:19
Red Bull ce ove godine biti konkurentan od starta i to je velika razlika. Svake godine do ove su imali nekih problema na testiranju a sada su isti nestali. Ne kazem da ce uzeti titulu Mercu, ali siguran sam da ce razlika biti mnogo manja nego prethodne 2 godine
Ne znam, volio bih da griješim, ali mi je neozbiljno očekivati da ekipa koja dominira sedam godina sa ovim regulacijama (uz male promjene tu i tamo), odjednom zadnju godinu tih regulacija zajebe i ugrozi sebi titulu, a da baš Red Bull, koji nije bio ni blizu prvih 7 godina, baš zadnju godinu ubode i ugrozi ih.
Razlika prošle godine je bila 260 bodova, skoro duplo. Ako završe unutar 200 ove godine bit ću iznenađen.

Honda izgleda uvijek najbolje ostavi za kraj

a sto se tice konkurentnosti u vozackom nastupu imace veci pritisak na mercedes sa perezom nego sto su ga imali sa sutlijom albonom tako da i tu se mogu nadati necemu
i za kraj sto se tice same sezone moja pretpostavka je da ce biti najbolja u zadnjih sedam osam godina jer sve ekipe imaju idealne postavke vozaca daniel u meclarenu, perez u red bullu, sainz u rahljavom konju, Vettel u astonu gdje ce biti dobar mentor biti strollu koju nije debil od vozaca koliko god bio antipatičan, Alonso i plavi reno itd
Nije ni poceo intro, Latifija vec prebacili.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobio je cijelih 300 milisekundi. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.