Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 jan 2011, 18:48

Plačem...Suze mi sipaju,mrtvog mi djeda,suze mi fakat sipaju. :cry:
Da je Hodgson otišao i ostavio prazno mjesto menadžera pred Utd,bilo bi mi krivo.Ovako nas je King preuzeo i majke mi i djeda mi mrtvog,trenutno mi suze sipaju dok ovo pišem.Hvala Henryu. :)
Neopisivo sam sretan,pogotovo zato jer se najveći vratio.HE IS BACK!
No,euforija je velika pred sutrašnji meč i zbog te euforije ne očekujem pobjedu Liverpoola.Ko zna,remi je dosta jer onda igramo na Anfieldu.Ali mislim da su i igrači sada dobili samopouzdanje i nadam se da ćemo sutra bar remi izvući jer pobjedu je teško očekivati.

Da li neko ima informaciju zašto je King otišao iz Liverpoola tamo 90 i koje već???
You'll never walk alone.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 08 jan 2011, 18:53

imali li sutra prijenosa na nekoj regionalnoj televiziji :?:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 08 jan 2011, 18:55

Nisam prije stigao biti na netu i pratiti desavanja o LFC, ali evo mislim da je sve doslo na svoje i da pozelim puno srece King/u. Zaista sam odusevljen i mislim da idi potpuno novo poglavlje Liverpoola, koliko god to ironocno zvucalo. :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jan 2011, 19:09

king1000 je napisao/la:imali li sutra prijenosa na nekoj regionalnoj televiziji :?:
SPORT KLUB
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jan 2011, 19:13

koja euforija :D

sutra ne ocekujem nista posebno, ne vjerujem da cemo proci, jer sudi onaj debil :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 jan 2011, 19:14

Zanimljivo da covjeka sa kojim je pocelo padanje Liverpoola u dubiozu u kojoj je sada prije 20 godina, sada dozivljavate kao spasioca! Sto se sutrasnje utakmice tice ovo je covjek za vas jer ce uspjeti napaliti igrace da odigraju i izvan njihovih mogucnosti, ali sto se dugorocnog rijesenja tice mislim da cete morati na kraju sezone traziti novog trenera. Vrijeme ce pokazati...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 jan 2011, 19:15

YNWA je napisao/la:koja euforija :D

sutra ne ocekujem nista posebno, ne vjerujem da cemo proci, jer sudi onaj debil :evil:
Atkinson ili Webb? :lol: :lol:
You'll never walk alone.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 08 jan 2011, 19:18

Rooney88 je napisao/la:
king1000 je napisao/la:imali li sutra prijenosa na nekoj regionalnoj televiziji :?:
SPORT KLUB
takodjer i na satelitu hellas diema ili nova sport prenose, mislim da diema prenosi posto su danas najavljivali na diemi
walk on with HOPE in your heart

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jan 2011, 19:21

Zbog njega sam i počeo navijati za Liverpool, a gledaj šta nam čovjek čini. Reče da će slaviti go' ukoliko ga postigne... :roll:[/quote]
Ne vidim razlog zasto da te to iznenadjuje . Mogao si zakljucit da nema obraza kad je zbog par eura vise, kojih ionako ima dovoljno , presao u najveceg rivala kluba koji ga je proslavio .[/quote]

Ti kad bi birao izmedju Hull Cityja i Manchester Uniteda ,izabrao bi Hull City,jel??? Daj jarane...nisu bile pare u pitanju,jer drugi klubovi su mu nudili i vise od Uniteda (aston villa),al MUFC je jedini bio izbor gdje ce igrati a ujedno se boriti i za trofeje.

Sto se tice ovoga da bi slavio gol ako postigne,razumijem i vasu ljutnju a i Owena. OK,on je za neke legenda bez obzira na sve (mislim na navijace Liverpola) i zbog njih je pogresno ako slavi,a ujedno,ako bi postigao gol a nebi ga slavio,pokupio bi gnjev kod navijaca Manchester Uniteda.[/quote]
Definitivno je znao da ce u Unitedu imati najmanju minutazu , medjutim to za trofeje stoji . Evo malo hipokratskog razmisljanja ..Da je npr. Beckham dosao u Liverpool mislis li da bi on slavio gol protiv Uniteda ? Naravno da ne bi , Owen je odrastao u Liverpoolu, zna sta znaci to rivalstvo , medjutim opet korsiti priliku da se naruga navijacima koji su ga obozavali .Korektno, nema sta . A i vjerujem da cak i akd bi postaigao gol , navijaci Uniteda bi mu tolerisali to sto ne slavi , to je u danasnje vrijeme uobicajno postalo . Ipak treba imati na umu da je to klub koji ga je "vinuo u zvijezde", ovakvo ponasanje mu nikako ne ide na cast, barem po mom misljenju .[/quote]

ma ajde owen je samo trcao za parama tako je bilo dok je odlazio u real tako je bilo dok je dolazio u newcastle i tako je bilo sad kad je dosao u man. i u vise navrata je vredjao lpool i navijace npr ono kad je rekao da je man. utd verovatno najjveci klub za koji je igrao... nema on obraza i po meni je veoma los igrac nije on zasluzio lpool-ov dres ali hajde sad nikako se nije moglo znati da ce biti takav covek...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 08 jan 2011, 19:27

Carlo je napisao/la:http://www.itv.com/sport/football/facup ... liverpool/

Zbog njega sam i počeo navijati za Liverpool, a gledaj šta nam čovjek čini. Reče da će slaviti go' ukoliko ga postigne... :roll:
jbt prvi dres od Liverpoola koji sam kupio bio je od Owena cuvena desetka, u septembru 2001 god, dok samo bio prvi razred srednje skole, tad nisam ni slutio da ce deset godina nakon toga on igrati u najljucem rivalu i reci da ce slavit gol frotiv Liverpoola.
walk on with HOPE in your heart

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jan 2011, 19:28

Samo me zanima šta radi sada Kenneth u svom uredu, vjerovatno sastavlja ekipu za sutra. Nadam se da će se u prvih 11 naći Babel, a da će na klupi biti Pacheco. :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jan 2011, 19:31

Zasto je Owen legenda Liverpoola, dobar igrac jeste bio, jedan od najvecih svjetskih talenata, ali sta je on to posebno uradio za Liverpool, sta je to Liverpool predvodjen Owenom osvojio.

Vece su legenda Caragher i Hipia, o Gerardu da ne govorimo, Owen je bio samo jedan dobar fudbaler nekoliko sezona, koji je otisao za parama i nikad nista znacajnije nije postigao, niko ga nece pamtiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 jan 2011, 19:34

Bez obzira za sve,Owen je meni najdrazi Liverpoolov igrac ikada jer sam radi njega JA poceo navijati za nas klub..niko ne moze da ospori njegovih preko 150 golova za nas i hvala mu na tome..ja sam zelio da se vrati kod nas kad mu je istekao ugovor za Newcastleom nasi nisu poslali ponudi United jest i Boze moj...ima i nase krivice sto je tamo jer ja opet vjerujem da on vise bi volio da je na Anfieldu sad nego tamo...a nerealno je i ocekivati da u danasnjem svijetu fudbala da je otisao u Hull kad je nudio ugovor u isto vrijeme kad i United ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

red_boy
Kontakt:

Post Postao/la red_boy » 08 jan 2011, 19:44

ej pozz svim redsima, citam vec neko vrijeme vase postove i odlucio sam da se prijavim... YNWA

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 jan 2011, 19:51

YNWA je napisao/la:koja euforija :D

A gle, sudac moze njima pomoci, ako nas oni ionako budu blamirali, ali ako Torres, Gerrard, Agger, Reina i kompanija odigraju onako kako najbolje znaju, onda je ta pomoc beskorisna. U svakom slucaju, ovog vikenda smo ostvarili jednu bitniju pobjedu i a ako bi i sutra izborili jednu, to bi ucinilo vikend idealnim :D

Sto se tice Owena, meni je sasvim svejedno hoce li on proslaviti gol ili ne. Ionako se ne zamaram ni njegovim odlaskom u scum, jer koliko je smece za mene postao, ne vrijedi na njega trositi zivce. On moze misliti o Liverpoolu sta god hoce, nije ni prvi ni posljednji koji je napustio klub, niti se oko njega svijet okrece. Liverpool jeste imao padove, ali je Liverpool uvijek zadrzavao status giganta, on je nekad bio odlican igrac, sada je prosjecan i takav ce i ostati igrao u scumu ili negdje drugo.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2011, 20:35

mighty_reds je napisao/la:Bez obzira za sve,Owen je meni najdrazi Liverpoolov igrac ikada jer sam radi njega JA poceo navijati za nas klub..niko ne moze da ospori njegovih preko 150 golova za nas i hvala mu na tome..ja sam zelio da se vrati kod nas kad mu je istekao ugovor za Newcastleom nasi nisu poslali ponudi United jest i Boze moj...ima i nase krivice sto je tamo jer ja opet vjerujem da on vise bi volio da je na Anfieldu sad nego tamo...a nerealno je i ocekivati da u danasnjem svijetu fudbala da je otisao u Hull kad je nudio ugovor u isto vrijeme kad i United ;)
Treba napomenuti da je na njegovom odlasku i na njegovom nedovodjenju dobar faktor bio rafica, Owen jeste bio zagrijan malo za real, al brate ovaj je jedva docekao da ga se rijesi :roll:
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jan 2011, 20:39

Michael Owen scored 158 goals in 296 games with Liverpool from 1997-2004 ;)
Nema se ovde sta vise komentarisati!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jan 2011, 20:47

Ponos Torina je napisao/la:Michael Owen scored 158 goals in 296 games with Liverpool from 1997-2004 ;)
Nema se ovde sta vise komentarisati!
Owen dodged the question of whether he now considers himself more of a Manc than a Scouser, adding: "I'm neither! I've never been either. I'm from Chester and I've always lived about 30 or 40 minutes from both cities."

Tom izjavom je porušio sve ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 jan 2011, 20:49

Ko sudi sutrašnju utakmicu?

Zašto je Kenny bio smijenjen 90 i neke,rezultati ili?
You'll never walk alone.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jan 2011, 20:57

http://www.skysports.com/video/inline/0 ... 06,00.html ;) Kenny 8-)

Za Owena sam onim postom hrio reci da je on puno dao Liverpoolu u proslosti sto pokazuju brojke a sta smo osvojili smo snjim nije bitno jesmo li ili nismo racunica je tu,mene Owen uopste neinteresuje ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.