Zbog njega sam i počeo navijati za Liverpool, a gledaj šta nam čovjek čini. Reče da će slaviti go' ukoliko ga postigne...

[/quote]
Ne vidim razlog zasto da te to iznenadjuje . Mogao si zakljucit da nema obraza kad je zbog par eura vise, kojih ionako ima dovoljno , presao u najveceg rivala kluba koji ga je proslavio .[/quote]
Ti kad bi birao izmedju Hull Cityja i Manchester Uniteda ,izabrao bi Hull City,jel??? Daj jarane...nisu bile pare u pitanju,jer drugi klubovi su mu nudili i vise od Uniteda (aston villa),al MUFC je jedini bio izbor gdje ce igrati a ujedno se boriti i za trofeje.
Sto se tice ovoga da bi slavio gol ako postigne,razumijem i vasu ljutnju a i Owena. OK,on je za neke legenda bez obzira na sve (mislim na navijace Liverpola) i zbog njih je pogresno ako slavi,a ujedno,ako bi postigao gol a nebi ga slavio,pokupio bi gnjev kod navijaca Manchester Uniteda.[/quote]
Definitivno je znao da ce u Unitedu imati najmanju minutazu , medjutim to za trofeje stoji . Evo malo hipokratskog razmisljanja ..Da je npr. Beckham dosao u Liverpool mislis li da bi on slavio gol protiv Uniteda ? Naravno da ne bi , Owen je odrastao u Liverpoolu, zna sta znaci to rivalstvo , medjutim opet korsiti priliku da se naruga navijacima koji su ga obozavali .Korektno, nema sta . A i vjerujem da cak i akd bi postaigao gol , navijaci Uniteda bi mu tolerisali to sto ne slavi , to je u danasnje vrijeme uobicajno postalo . Ipak treba imati na umu da je to klub koji ga je "vinuo u zvijezde", ovakvo ponasanje mu nikako ne ide na cast, barem po mom misljenju .[/quote]
ma ajde owen je samo trcao za parama tako je bilo dok je odlazio u real tako je bilo dok je dolazio u newcastle i tako je bilo sad kad je dosao u man. i u vise navrata je vredjao lpool i navijace npr ono kad je rekao da je man. utd verovatno najjveci klub za koji je igrao... nema on obraza i po meni je veoma los igrac nije on zasluzio lpool-ov dres ali hajde sad nikako se nije moglo znati da ce biti takav covek...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.