FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljodogroba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljodogroba » 19 mar 2021, 11:17

lijevapolutka je napisao/la:
19 mar 2021, 11:14
da ja odmah skršim sve po spisku njegomiroviću za svaki slučaj
ma ako se ponovi nesto slicno, samoo istupis iz lige i vozdra, nek ybu mater svi redom

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 mar 2021, 11:20

Ma ja, pogledaj šta rade četnici. Al' bitno je da se Amaru yebe porodica. I ona stara: "Daj gol više." A-ha.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2021, 11:29

Bilo kako bilo mi ako ne pobijedimo u nedjelju zvanicno ispadamo iz trke za Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 19 mar 2021, 11:31

LjoZee je napisao/la:
19 mar 2021, 11:29
Bilo kako bilo mi ako ne pobijedimo u nedjelju zvanicno ispadamo iz trke za Evropu.
ispali smo mi, samo nam još niko nije javio
moSa ljoŽe

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 mar 2021, 11:37

Sudije kroje opasno tabelu, Sarajevo za prvaka a Borac, Siroki i Zrinjski evropa i vjerovatno Borac kup.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 19 mar 2021, 11:39

Ovo oko sudija je nama vec navika, jufke se moraju poceti navikavati na zivot bez Begica i co

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 19 mar 2021, 11:42

Dobijamo ovo glat :opaopa:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 mar 2021, 12:00

Ljudi zivot gubili za Grbavicu i drzavu, a stoka nadje utakmice pustati. Ubili su majke mi svu volju u meni za utakmicama

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 19 mar 2021, 12:47

MrkiMedo je napisao/la:
19 mar 2021, 12:00
Ljudi zivot gubili za Grbavicu i drzavu, a stoka nadje utakmice pustati. Ubili su majke mi svu volju u meni za utakmicama
svega mi vise ocekujem svedsku zensku ekipu u karlingu na enversportu nego ove nase hadalje jos ako nas husref okrene i treci put :silent: :silent:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2021, 13:09

Stadion na kojem je završen rat u Sarajevu

Skoro četverogodišnja opsada Sarajeva završila je 19. marta prije 25 godina povratkom fudbalskog kluba Željezničar kući. Na ovaj dan reintegrirana je Grbavica, posljednje sarajevsko naselje pod kontrolom vojske bosanskih Srba.

https://www.slobodnaevropa.org/a/31158093.html

Buki legenda :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 mar 2021, 13:53

lijevapolutka je napisao/la:
19 mar 2021, 11:31
LjoZee je napisao/la:
19 mar 2021, 11:29
ispali smo mi, samo nam još niko nije javio
:clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bas to :D

Ne znam ja prvi put ove sezone,imam taj osjecaj da uopste ne zelim Zelju gledati,ne radujem se cak namjerno trazim neku obavezu za vikend da kao ne mogu gledati...ne moze ti pod kozu sta bi vise...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2021, 14:17

delinjo je napisao/la:
19 mar 2021, 13:53
Ne znam ja prvi put ove sezone,imam taj osjecaj da uopste ne zelim Zelju gledati,ne radujem se cak namjerno trazim neku obavezu za vikend da kao ne mogu gledati...ne moze ti pod kozu sta bi vise...
Ma sve je trebalo biti drugacije da neko nije dobro isplanirao i sproveo svoj plan u djelo. Citam da je sporan i gol Olimpika jer je bio faul nad Erminom u njihovih 16 koji nije sviran i onda ovi nastavili kontru i dali gol.

Otisli mi u Evropu ili ne s obzirom da cemo zbog ugovora ostati bez pola igrackog kadra pokusati sljedece sezone neki fazon kao sto je Siroki uradio sad. Naci trenera nekog neutralnog (da ne bi doslo do stvaranja tenzija jer tesko ce moci nama rezultat biti u prvom planu), sastaviti mladju ekipu, napraviti zdravu sredinu sa platama koje cemo moci dati da budu redovne i boriti se pa ako se poklopi, poklopi. Ljudi ostali bez citavog haman igrackog kadra, sve neki nepoznati likovi i preskocise nas.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 mar 2021, 14:35

LjoZee je napisao/la:
19 mar 2021, 14:17
delinjo je napisao/la:
19 mar 2021, 13:53
Ma sve je trebalo biti drugacije da neko nije dobro isplanirao i sproveo svoj plan u djelo. Citam da je sporan i gol Olimpika jer je bio faul nad Erminom u njihovih 16 koji nije sviran i onda ovi nastavili kontru i dali gol.

Otisli mi u Evropu ili ne s obzirom da cemo zbog ugovora ostati bez pola igrackog kadra pokusati sljedece sezone neki fazon kao sto je Siroki uradio sad. Naci trenera nekog neutralnog (da ne bi doslo do stvaranja tenzija jer tesko ce moci nama rezultat biti u prvom planu), sastaviti mladju ekipu, napraviti zdravu sredinu sa platama koje cemo moci dati da budu redovne i boriti se pa ako se poklopi, poklopi. Ljudi ostali bez citavog haman igrackog kadra, sve neki nepoznati likovi i preskocise nas.
Ma tesko ce to kod nas proci moj Ljoze,lako je u Sirakom nikakvog pritiska.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 19 mar 2021, 14:48

Ovo sa "fudbalskim savezom" i delegiranjem sudija ce biti praksa, i ocito je da cemo se morati navikavati na ovo. Jedino sto mislim da je ispravno i sto bi nama mogao biti spas je da Klub stane na noge, i da imas ekipu koja ce trpati, tako da savez nece stici da te povali sa sudijama. A kako to napraviti, Bogami pojma nemam.
Ocito je da ce fasisti na celu sa Vicom ciniti sve da nas sputaju. Kako nas, tako i pitare, Velez, Slobodu, itd...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 mar 2021, 14:56

delinjo je napisao/la:
19 mar 2021, 14:35
Zato sto se radi naopako. Kad si u financijskoj krizi ne mozes ganjati rezultat jer uvijek to moze izbiti na terenu i nema rezultata. Ali, ako si se vec odlucio onda tu krizi ne treba drzati sa strane kao opravdanje kad se nesto zaebe. Mi se odlucili za rezultat, ali ipak neka krize kad zatreba za izgovor. Ove tenzije i pritisak je i Amar svojim ponasanjem i izjavama o fudbalu, titulama pokrenuo dodatno.

To sto smo mi Zeljo ne znaci da jednu sezonu ne mozemo malo prikociti da dodjemo sebi. Naravno ni to ne smije sad trajati 10 godina, ali ocigledno je dosao vakat da jedna sezona bude pod kocnicom kad su rezultati u pitanju.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 mar 2021, 15:01

LjoZee je napisao/la:
19 mar 2021, 14:56
delinjo je napisao/la:
Zato sto se radi naopako. Kad si u financijskoj krizi ne mozes ganjati rezultat jer uvijek to moze izbiti na terenu i nema rezultata. Ali, ako si se vec odlucio onda tu krizi ne treba drzati sa strane kao opravdanje kad se nesto zaebe. Mi se odlucili za rezultat, ali ipak neka krize kad zatreba za izgovor. Ove tenzije i pritisak je i Amar svojim ponasanjem i izjavama o fudbalu, titulama pokrenuo dodatno.

To sto smo mi Zeljo ne znaci da jednu sezonu ne mozemo malo prikociti da dodjemo sebi. Naravno ni to ne smije sad trajati 10 godina, ali ocigledno je dosao vakat da jedna sezona bude pod kocnicom kad su rezultati u pitanju.
Ma nije problem da ti nadjes mladte talentovane igrace pa tako krenes u neku pricu,fora je sto bi mi opet glredali Veselinovica i pricali da rezultat nije prioritet i da vracamo dugove..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 19 mar 2021, 15:10

LjoZee je napisao/la:
19 mar 2021, 14:56
delinjo je napisao/la:

Vala si ga sad ubo u centar. Slazem se 100%. Medjutim, za tako sto, bar u ovoj sezoni je kasno. Ko ce toliki period bez titule trpiti? Uz to, ako to bude plan za naredne sezone, ko nam garantuje da cemo uspjeti napraviti 5 TOP igraca, koje cemo moci prodati, i unovciti to sto cemo ih trpiti sezonu ili dvije? Jedino sto vidim kao mogucnost da se izvucemo iz ovih g.o.v.a.n.a je da se promijeni statut, i dodje neko ko ce imati pare, viziju, i onu musku stvar da mijenja sadasnju situaciju. Ovo je iz dana u dan sve gore.
PS da samo napoomenem da smo mi bili u problemu i prije korone, i da se i tada dugovalo i igracima, i radnicima itd, isl...
Nazalost, ne vidim ko bi sada saradjivao sa Amarom. Ako je "pukao" jedan Badžak, ja drugog ne vidim. Uz to, od masnice ne ocekujem ama bas nista...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 mar 2021, 15:23

SudoHusika je napisao/la:
19 mar 2021, 11:20
Ma ja, pogledaj šta rade četnici. Al' bitno je da se Amaru yebe porodica. I ona stara: "Daj gol više." A-ha.
A jok prvo pljuvati po svom pa onda koju napisati o cetnicima, eto radi reda. A sto nas krade kako ko hoce nije bitno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 mar 2021, 15:25

Virtu4l je napisao/la:
19 mar 2021, 13:09
Stadion na kojem je završen rat u Sarajevu

Skoro četverogodišnja opsada Sarajeva završila je 19. marta prije 25 godina povratkom fudbalskog kluba Željezničar kući. Na ovaj dan reintegrirana je Grbavica, posljednje sarajevsko naselje pod kontrolom vojske bosanskih Srba.

https://www.slobodnaevropa.org/a/31158093.html

Buki legenda :bih:
Meni se plače majke mi kad gledam ovaj video i Bukija, pa kad skontam ko danas nosi dres Želje...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.