Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Očekujem nikad boljeg Pjanića u ovim mečevima.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedva čekam opet gledat Višću u reprezentativnom dresu. 

- Beduin
- Kontakt:
Samo sa 3 stopera i na fullback Kolasinac i Visca/Stevanovic, a u napadu sta napravimo. Pjanic, Cimi i Krunic, ispred njih Dzeko i Gojak (Menalo). 352 ❤
Ima Petev da im j3be nanu naninu, kao i uvijek u karijeri sto radi oponentima.
Ima Petev da im j3be nanu naninu, kao i uvijek u karijeri sto radi oponentima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mogu li u veznom redu igrati
Cimirot
Pjanic
Krunic
Gojak
U Napadu
Dzeko
Demirovic
Vezni red u rombu ova dvojica naprijed
??
Cimirot
Pjanic
Krunic
Gojak
U Napadu
Dzeko
Demirovic
Vezni red u rombu ova dvojica naprijed
??
Sehic
Todorovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanic Cimirot Krunic
Visca Dzeko Gojak
Ovo ce on izvest uz mozda neke blage korekcije.
Moja zelja. Demirovic zna igrat i po desnom krilu.
Sehic
Todor Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanic Krunic
Demirovic Gojak Duljevic/Menalo
Dzeko
Pjanic Cimirot Krunic
Visca Dzeko Gojak
Sehic
Pjanic Krunic
Dzeko
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
potpis!
Sehic
Pjanic Krunic
Dzeko
[/quote]
Sehic
Pjanic Krunic
Dzeko
[/quote]
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bog vam pamet dao, pa godinama kukamo sto igrace guraju na pozicije koje inace ne igraju i on opet dodje i stavi klasicnog spica na krilo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ermedin zna igrati na krilu, igrao je to jednom cak i Freiburgu tek kad je dosao, a i redovno je u St. Gallenu bio na desnoj strani, tacnije prema formaciji je bio najistureniji sa Ittenom, međutim u igri je Itten uvijek bio najjistureniji a Demirovic se konstantno izvlacio na desnu stranu jer su igrali u formaciji bez klasicnih krila.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:19Bog vam pamet dao, pa godinama kukamo sto igrace guraju na pozicije koje inace ne igraju i on opet dodje i stavi klasicnog spica na krilo
Također i prema transfermarktu, može igrati desno krilo.
Da, tačno je da je on klasični napadač, ali pošto ćemo mi gotovo sigurno igrati u formaciji sa krilima, gubiš mogućnost igranja sa 2 napadača (nije pes "jelte"), zar nije bolje da Demirovic igra na krilu nego roviti Višća ili Stevanović.
Mislim da je Demirovic zasluzio itekako da bude u prvih 11, pa makar i na krilu.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje za nas bi bilo da Dzeko i Demirovic igraju kao dva spica, odnosno da se vratimo sistemu sa dva napadaca. Ali nema od tog nista, ni Bajevic nije imao, a ni Petev taj kapacitet da shvati da bi to bilo najbolje za nas.
Zar ti očekuješ da on to shvati, lik koji poziva Pirića pored Begovića i koji nema "muda" da kaže ne želim ga ili ne pripada ovdje, nego izmišlja neke razloge i pravi narod glupim, ista stvar sa Mariom. Nije ni čudo što je ovako slab interes za reprezentaciju i što ljudi više sad prate rukomet, košarku i futsal. Meni su samo ovi novinari gori nego bilo ko, to bi za 20 maraka dnevnice prodalo zemlju i porodicu, niko nema muda da postavi neko pitanje ili nešto da pita konkretno ili da piše o tome. Samo znaju spominjati neku atmosferu i neke golove talenta iz Turskih sporova, jedne od najgorih liga u Europi, koja ne može dati pored toliko novca jedan klub u Europi da prođe grupnu fazu. Dovoljno je vidjeti kako se onom klubu gdje igra Edin Višća naštimalo da osvoji ligu evo ih sad bore se opstanak. Smiješna liga! Zato naši samo i mogu tamo da igraju i da glume igrače, dovoljno pogledati vječitog talenta Bajića, čim je otišao malo u ozbiljniji klub, nestao. Igra eno sad Seriu B i bore se za opstatank ali i tu ulazi uglavnom sa klupe.Goalgetter je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:36Najbolje za nas bi bilo da Dzeko i Demirovic igraju kao dva spica, odnosno da se vratimo sistemu sa dva napadaca. Ali nema od tog nista, ni Bajevic nije imao, a ni Petev taj kapacitet da shvati da bi to bilo najbolje za nas.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne kazem ja da ne moze. Ja fudbal ne gledam preko **** i transfermarkta. Ja i ti vrlo dobro znamo sta smo gledali svih ovih godina.forgempp je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:28Ermedin zna igrati na krilu, igrao je to jednom cak i Freiburgu tek kad je dosao, a i redovno je u St. Gallenu bio na desnoj strani, tacnije prema formaciji je bio najistureniji sa Ittenom, međutim u igri je Itten uvijek bio najjistureniji a Demirovic se konstantno izvlacio na desnu stranu jer su igrali u formaciji bez klasicnih krila.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:19Bog vam pamet dao, pa godinama kukamo sto igrace guraju na pozicije koje inace ne igraju i on opet dodje i stavi klasicnog spica na krilo
Također i prema transfermarktu, može igrati desno krilo.
Da, tačno je da je on klasični napadač, ali pošto ćemo mi gotovo sigurno igrati u formaciji sa krilima, gubiš mogućnost igranja sa 2 napadača (nije pes "jelte"), zar nije bolje da Demirovic igra na krilu nego roviti Višća ili Stevanović.
Mislim da je Demirovic zasluzio itekako da bude u prvih 11, pa makar i na krilu.![]()
I Bicakcicu pise da moze igrat beka, i Hodzicu da moze krilo, Gojaku eto ne pise pa smo ga vise gledali na krilu nego li na sredini.
Nije stvar u tome. Nije to 2011 godina kada je Dzeko bio nepoznanica svima pa se uz Vedu on vrlo dobro snalazio, jedan drugom odvlacili cuvare i imali smo sto smo imali. Sada smo procitana prica, mi sa foruma znamo 10 od 11 igraca i formaciju koja ce se izvesti. Mora se na tom polju nesto raditi.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
E braco mila...tek sad vidjeh kakvu golcinu je Vasilj primio. 
Jedva cekam da ga vidim u prijateljskoj.

Jedva cekam da ga vidim u prijateljskoj.
Po sredini gola. Ovo se brani.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Spava, izgleda da je Šehić za njega Azur Aljkanović

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo je bio projektil.
Prebrzo je isla lopta, odmah se sjetim i golcine Dzeke Courtoisu iz voleja, i ta lopta je isla kroz ruke Courtoisu, ali prebrza.
Jeste sad igrac bio na 16, ali to su milisekunde.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nema potrebe raspravljati o Vasilju, on je tu samo da se proda u Shakhtar.
Što se tiče ove tri utakmice, najbitnije da uzmemo tri boda u Helsinkiju. Mislim da Krunić mora u ovoj formi zauzeti mjesto u prvih 11 i želja mi je da igrači igraju svoje pozicije, da krilo igra krilo, a ne da se tamo gura Gojak, Krunić itd. Kvalitet je ubjedljivo na našoj strani, pogotovo kad nema Uronena i Hradeckog, ali...
Što se tiče ove tri utakmice, najbitnije da uzmemo tri boda u Helsinkiju. Mislim da Krunić mora u ovoj formi zauzeti mjesto u prvih 11 i želja mi je da igrači igraju svoje pozicije, da krilo igra krilo, a ne da se tamo gura Gojak, Krunić itd. Kvalitet je ubjedljivo na našoj strani, pogotovo kad nema Uronena i Hradeckog, ali...
BHF
- Beduin
- Kontakt:
Pjanic i Krunic bedem ispred odbraneforgempp je napisao/la: ↑19 mar 2021, 09:53Sehic
Pjanic Cimirot Krunic
Visca Dzeko Gojak
Sehic
Pjanic Krunic
Dzeko
Krunic u formaciji 433 moze igrati jedino na lijevom veznom ili ofanzivnom veznom iza napadaca, pa cak po potrebi i lijevo na krilu da pripomaze je korisniji nego da igra sa jos jednim veznim u 4231 (po tvojoj formaciji sa Pjanicem). To je najgora moguca opcija za Krunica i tu najlosije psrtije pruca i u klubu, a pored sebe ima Kessia ili Benacera radilice, za razliku od Pjanica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

4-4-2 romb, s tim da bi Džeko i Demirović imali mnogo defanzivnih i ofanzivnih zadataka. Ali vezni red bi uvijek imao višak igrača.

Ako se selektor boji da ćemo imati probleme u defanzivi, može i 3-4-2-1 romb.
Realno, žrtvovati Krunića, Gojaka, Hadžiahmetovića, zarad Menala, Duljevića i Višće nema smisla.
⚜️~⚜️~⚜️