FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Da, ali uskoro očekuju čitavu dijagnozu. Nesreća a nije ni počela nova sezone 

- el-fighter
- Kontakt:
Na ovaj Bayern kao da je neko bacio sihire. Koliko su samo ove sezone izgubili bodova protiv dosta slabijih momčadi. Fulali su nemoguće. Igrači katastrofa. Evo i ova nova pojačanja "nastradala".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Eto izgleda da je to na kraju povreda od nekih mjesec dana... dobro su prosli , da je bilo 6-9mjeseci to bi znacilo da bi igrali jednu polusezonu sa nekom rezervom ili bi morali utrositi dodatni novac na pojacanje u napadu...Rz88 je napisao/la:Da, ali uskoro očekuju čitavu dijagnozu. Nesreća a nije ni počela nova sezone
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Bayern, al drugi tim koji igra u trecoj njem. Ligi je danas uzeo pod ugovor Nazif-a Hajdarovica.
24 god. je igrao ovu sezonu za Saarbrücken u 4. ligi i 20 golova dao. Nakon probnog treninga Herman Gerland , prvi trener drugog tima Bayerna i sada zamjenik Heynckesov, je izjavio da ga zeli sto prije u svoju momcad vidjeti!
za njemce:
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /19426.php
24 god. je igrao ovu sezonu za Saarbrücken u 4. ligi i 20 golova dao. Nakon probnog treninga Herman Gerland , prvi trener drugog tima Bayerna i sada zamjenik Heynckesov, je izjavio da ga zeli sto prije u svoju momcad vidjeti!
za njemce:
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /19426.php
Bayern je ponovo u pokeru, ko fol zainteresovani za Diega, ali samo u slucaju da Ribery napusti klub!?
Za Ribija jagma na sve strane, navodno ga trazi i hoce pola top-ekipa, a on bi ostao u Bayernu. Jedino u slucaju da ne izbore ucesce u ligi prvaka, on bi put pod noge...
Talijanski novinari prosuli pricu da je sve gotovo izmedju Juventusa i Diega, sto ocito nije istina.
Juve daje 25mil, a Werderani zahtjevaju 34mil. Njima je jasno da im top-zvijezda sigurno napusta Weser, pa sad im ovo sve ide na ruku i tvrde pazar.
Samo ovaj scenario da se ne desi, da Ribery ode, a oni ispuste Diega. Drugim rijecima, da Ribery kasno donese odluku, a ovaj drugi se vec odlucio za apenine.
Bez daljnjeg, Diego bi nam dobro dosao...
Za Ribija jagma na sve strane, navodno ga trazi i hoce pola top-ekipa, a on bi ostao u Bayernu. Jedino u slucaju da ne izbore ucesce u ligi prvaka, on bi put pod noge...
Talijanski novinari prosuli pricu da je sve gotovo izmedju Juventusa i Diega, sto ocito nije istina.
Juve daje 25mil, a Werderani zahtjevaju 34mil. Njima je jasno da im top-zvijezda sigurno napusta Weser, pa sad im ovo sve ide na ruku i tvrde pazar.
Samo ovaj scenario da se ne desi, da Ribery ode, a oni ispuste Diega. Drugim rijecima, da Ribery kasno donese odluku, a ovaj drugi se vec odlucio za apenine.

Bez daljnjeg, Diego bi nam dobro dosao...
Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Svakako da bi im dobro došao. Onakav playmaker iza Tonija i Olića. Na stranama Ribery i Schweinsteinger. Kupiti još jedno pojačanje za odbranu i to bi bio pravi Bayern.
Klose se oporavio, bice na klupi.
Ne igra Ze Roberto, Ribery spreman. Moguci sastav:
Butt - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm - van Bommel - Altintop, Ribéry, Schweinsteiger - Toni, Podolski
Od 11 medjusobnih susreta, 9 je Bayern rijesio u svoju korist, s'tim da je zadnju tamo izgubio.
Stadion rasprodan prvi put u ovoj sezoni, Energie igra u sastavu u kojem je pobjedio Wolfsburg:
Tremmel - Pavicevic, Burca, Cagdas, Ziebig - Rost, Kukielka - Angelow, Skela, Iliev - Rangelow
Ocekujem pobjedu i remi Wolfsa, pa da udjemo u uzbudljivu zavrsnicu.

Butt - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm - van Bommel - Altintop, Ribéry, Schweinsteiger - Toni, Podolski
Od 11 medjusobnih susreta, 9 je Bayern rijesio u svoju korist, s'tim da je zadnju tamo izgubio.
Stadion rasprodan prvi put u ovoj sezoni, Energie igra u sastavu u kojem je pobjedio Wolfsburg:
Tremmel - Pavicevic, Burca, Cagdas, Ziebig - Rost, Kukielka - Angelow, Skela, Iliev - Rangelow
Ocekujem pobjedu i remi Wolfsa, pa da udjemo u uzbudljivu zavrsnicu.

Vom Jäger zum Gejagten
Šta je ovo, svi se ušutili... Kad je pao Bayern protiv Schalketa, svi se digli. Sad Bayern pobjedi, Wolfsburg zijani debelo i nigdje nikog. Ovaj put tolerišem jer je friško završen "vječiti" derbi.
Uglavnom, voda se polako okreće ka našem mlinu. Bodovno izjednačeni, idemo u novu ofanzivu. Dolazi nam Bayer, Wolfsburgu zahuktali Dortmund (7 pobjeda u nizu)...
Ja sam mišljenja da će se titula odlučivati u zadnjem kolu protiv Stuttgarta...
Živi bili pa vidjeli
Uglavnom, voda se polako okreće ka našem mlinu. Bodovno izjednačeni, idemo u novu ofanzivu. Dolazi nam Bayer, Wolfsburgu zahuktali Dortmund (7 pobjeda u nizu)...
Živi bili pa vidjeli

Sent from my Philips Smart TV.
Odlicna i zasluzena pobjeda ,bili smo bolja ekipa sve vrijeme ,napravili opet puno sansi ,drzali loptu u svom posjedu preko 65 % .Danasnji poraz Wolsa ide u prilog itekako ,jos su se njima povrijedio Misimovic ( nadam se nista ozbiljno ) ,ali bez njega sumnjam da ce wolsburg moci do kraja izdrzati pritisak .I moje misljenje je da ce zadnje kolo protiv Stuttgarta koji je takodjer u odlicnoj formi ,odlucivati za prvaka ,i vjerujem da ce to biti na kraju F.C Bayern .
Nisam gledao utakmicu, ali vidim na livescoru da su golove postigli Podolski, Sosa, Demichelis, sto me raduje, posebno mi je drago zbog Sose. I vidim da je Ribery fulio penal u 90 minuti, jel se to opet zajebav'o kad je pucao? 

Akobogda nece.dr.adnan je napisao/la:Šta je ovo, svi se ušutili... Kad je pao Bayern protiv Schalketa, svi se digli. Sad Bayern pobjedi, Wolfsburg zijani debelo i nigdje nikog. Ovaj put tolerišem jer je friško završen "vječiti" derbi.
Živi bili pa vidjeli
Pobijedio Bajern Cotbusa i treba slaviti tri dana i tri noci

Pa vise je Hertha zasluzila to prvo mijesto nego Bajern koji za 31 kolo jos nijednom nije bio prvi.
I ja kazem zivi pa vidjeli.Imate Bajer koji igra stoputa bolje na tudzem terenu,potom Hoffenhaim koji ce totalno neoptereceno igrati o stutgartu da ne govorim.
Tako da Bajern akobogda to prvo mijesto vidjeti nece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
dobro je dosla ova pobjeda sad pobjedit jos ove 3 tekme i mi smo MEISTER!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kao da je sve rjeseno u vezi novog trenera Bayerna, samo jos da se formalnosti srede, u vezi obestecenja od nekih 2,5 mil, koje se treba isplatiti Alkmaaru.
Hoeness i dalje tvrdi da Diego zeli u Bayern, spominje se ponovo Hleb, a kad smo vec kod spekulacija, u vezi mogucih pojacanja da pomenem i ova imena, Grosso, Trezeguet, a ako bi dosao van Gaal govori se da bi poveo sa sobom svog kapitena Stijn Schaars-a, veznog igraca koji ima 25 god, reprezentativac Holandije.
Evo galerije svih dosadasnjih trenera Bayerna u Bundesligi, krenuvsi od starih Yugosa Cajkovskog i Zebeca...
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... thema.html

Hoeness i dalje tvrdi da Diego zeli u Bayern, spominje se ponovo Hleb, a kad smo vec kod spekulacija, u vezi mogucih pojacanja da pomenem i ova imena, Grosso, Trezeguet, a ako bi dosao van Gaal govori se da bi poveo sa sobom svog kapitena Stijn Schaars-a, veznog igraca koji ima 25 god, reprezentativac Holandije.
Evo galerije svih dosadasnjih trenera Bayerna u Bundesligi, krenuvsi od starih Yugosa Cajkovskog i Zebeca...
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... thema.html
Vom Jäger zum Gejagten
To si čitao sa sport.de
Odluično Bayern se vratio, ma važno je da dobijemo sve do kraja i prvaci smo. Sada kod kuće samljeti nekoga. Vukovi nemaju tu karizmu i hladnokrvnost kada im treba. Ako nastave ovakvo neće ni u LP. Dortmund se vraća, ehh, šta jedan trener čini

Odluično Bayern se vratio, ma važno je da dobijemo sve do kraja i prvaci smo. Sada kod kuće samljeti nekoga. Vukovi nemaju tu karizmu i hladnokrvnost kada im treba. Ako nastave ovakvo neće ni u LP. Dortmund se vraća, ehh, šta jedan trener čini

- el-fighter
- Kontakt:
Volio bih da Wolfsburg uzme Bundesligu ove sezone. Ovom današnjom igrom su pokazali da ipak oni nisu za takve izazove. Mislim da će Bayern uzeti ovo. Ljudi imaju iskustvo. Wolfsi će se sigurno još negdje poskliznut. Volio bih da sljedeće sezone Bayern igra sa tri napadača. Da malo pređu na atraktivniji nogomet.
- bistrikboy
- Kontakt:
Vec u utorak slijedi tekma sa Bayerom u 20h
sad sam odgledao pregled imali smo inicijativu,oni iz 1 sanse dali gol,poldi jako dobar,treci gol jedna od najljepsih akcija ove godine

sad sam odgledao pregled imali smo inicijativu,oni iz 1 sanse dali gol,poldi jako dobar,treci gol jedna od najljepsih akcija ove godine

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Protiv Bayera pa onda gostujemo Hoffenheimu te dočekujemo Gomeza i raju. ako osvojim 9 bodova titula je naša, sve je do nas. Vukovi će kiksati 100% ili sada protiv Dortmunda ili protiv Bremena u zadnjem kolu ili čak u gostima protiv neugodnog Hannovera koji ima strašnih napadača.
I ako budete imali muda,onda neceta biti nena nego didoRz88 je napisao/la:Protiv Bayera pa onda gostujemo Hoffenheimu te dočekujemo Gomeza i raju. ako osvojim 9 bodova titula je naša, sve je do nas. Vukovi će kiksati 100% ili sada protiv Dortmunda ili protiv Bremena u zadnjem kolu ili čak u gostima protiv neugodnog Hannovera koji ima strašnih napadača.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vala ako pobjede sve tri tekme onda su i zasluzili titulu i pored svih kikseva, jer ako gledamo jesenji dio sezone onda se ucinak Wolfa nemoze porediti ni sa jednim pretendentom na titulu ( osim Gomesove raje)... Naravno nadam se da nece do toga doci, prvi je sto nikako nisam fan Bayerna, a drugi ako Bayern osvoji na ovakav nacin titulu opet se nece opametiti, mislit ce da mogu gurati ovako polovni, a ukoliko kiksaju, mislim da ce to "natjerati" celnike Bavaraca na radikalne promjene. Iako rekoh ne volim Bayern, ako neko trenutno, i u bliskoj buducnosti) iz Njemacke moze parirati evropskim divovima onda je to Bayern, ali ne ovakav naravno.Rz88 je napisao/la:Protiv Bayera pa onda gostujemo Hoffenheimu te dočekujemo Gomeza i raju. ako osvojim 9 bodova titula je naša, sve je do nas. Vukovi će kiksati 100% ili sada protiv Dortmunda ili protiv Bremena u zadnjem kolu ili čak u gostima protiv neugodnog Hannovera koji ima strašnih napadača.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Slazem se potpuno. Titula im zamaze oci, pa pocnu pricati o ne tako losoj sezoni, s obzirom na okolnosti. A u stvari skripi na sve strane.Genghis je napisao/la:Vala ako pobjede sve tri tekme onda su i zasluzili titulu i pored svih kikseva, jer ako gledamo jesenji dio sezone onda se ucinak Wolfa nemoze porediti ni sa jednim pretendentom na titulu ( osim Gomesove raje)... Naravno nadam se da nece do toga doci, prvi je sto nikako nisam fan Bayerna, a drugi ako Bayern osvoji na ovakav nacin titulu opet se nece opametiti, mislit ce da mogu gurati ovako polovni, a ukoliko kiksaju, mislim da ce to "natjerati" celnike Bavaraca na radikalne promjene. Iako rekoh ne volim Bayern, ako neko trenutno, i u bliskoj buducnosti) iz Njemacke moze parirati evropskim divovima onda je to Bayern, ali ne ovakav naravno.Rz88 je napisao/la:Protiv Bayera pa onda gostujemo Hoffenheimu te dočekujemo Gomeza i raju. ako osvojim 9 bodova titula je naša, sve je do nas. Vukovi će kiksati 100% ili sada protiv Dortmunda ili protiv Bremena u zadnjem kolu ili čak u gostima protiv neugodnog Hannovera koji ima strašnih napadača.
Zato meni razum govori da je bolje da budu drugi, a srce bi volilo da opet osvoje titulu.

Mada nakon jucerasnjeg kola, sve mi vise govori da cemo Van Bommela gledati na terasi Marienplatza i u voznji Audi-cabrioleta kroz Munich.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.