Moderator/ica: rio_Ferdy88
hehe
Podsjeca malo na Vietnam sto jest jest..Looks like a Saudi prince called in a favor to ask if his 6 year old son could design a track for his birthday
The circuit has more rights than the people at Saudi....
Formula 1’s “we race as one” is a joke
Ma ovaj GP je osudjen na propast od trenutka kada su ga najavili ali mogli su se makar potruditi da to ipak bude malo zanimljivo. Jos koliko pokusavaju kroz sve medijske kanale da stvore hype a ako se dobro sjecam 75% gledalaca ne zeli trku u Saudijskoj Arabiji. Kad se vec tolike pare upumpavaju mogli su vala malo bolju stazu napraviti.
Ima Hrvatski.
Hvala na odgovoru
otisao da pisam mrsko mi bilo pauzirati vracam se kad Valteri s onim likom u sauniakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
miki_92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:57otisao da pisam mrsko mi bilo pauzirati vracam se kad Valteri s onim likom u sauniakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:26i ja sam stigao do trece epizode, prica kako je namjerno dao zavjetrinu Maxu u Sochiju da bi startao treci jer je tako lakse napasti na startu trke
zaj3ban Valteri![]()
kontam jel ovo Drive to survive ili Brokeback Mountain![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.