Ko je bolan na smetljistuLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:18Tuchel nogama isutao debila.
Valjda ce ga kao i Jozu poslati na smetljiste historije![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ko je bolan na smetljistuLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:18Tuchel nogama isutao debila.
Mount jednak Felixu u kojem svijetu? Neuporedivi igraci.Lillard je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:24Sad biras malo losije iz Chelsea da bi dobio argument.
Naravno da je veza Chelsea bolja, samim time i igra i krila koja imaju.
Eto veliki Felix. Mount je jednak igrac njemu, samo danas ne igra.
Kovacic i Kante ubijaju, a ubijali su i prosle sezone.
Koke i Saul? Nije ovo 2017ta.
James i Chilwell bekovi. Svaka cast Lodiju, dobar je, al mije toliko da bi ga iste sekunde uzeo u Chelsea.
Jos sam i Pulisica zaboravio. Brate mili. S toliko opcija nemos fulat. Atletico ima Suareza i Lemara s klupe![]()
Pa gdje je tu je, prvo zavrsio je u Tottenhamu,a drugo ni tamo ne briljira nesto.Lillard je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:26Ko je bolan na smetljistuLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:18Tuchel nogama isutao debila.
![]()
Mislim da je ovo glavni razlog zasto ih jos vodiAlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:23Ja samo ne znam kako se ovo Simeoneu da više voditi ovaj Atletico. Ova ekipa je toliko iscjeđena, mrtva, satrana, pokopana, anemična, nazovite to kako hoćete. Haman sve isti igrači sezonama, nikakve nove krvi i očekuju nešto? Idi kralju, skoro pa deceniju si tu..
I to što kažeš.Salih1984 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:36Mislim da je ovo glavni razlog zasto ih jos vodiAlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:23Ja samo ne znam kako se ovo Simeoneu da više voditi ovaj Atletico. Ova ekipa je toliko iscjeđena, mrtva, satrana, pokopana, anemična, nazovite to kako hoćete. Haman sve isti igrači sezonama, nikakve nove krvi i očekuju nešto? Idi kralju, skoro pa deceniju si tu..![]()
![]()
Seljačina teška
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.