Jasta, Giroud, Kai, Ziyech, Kova i Alonso bolji od Suareza, Felixa, Carasca/Llorentea, Saula i Lodija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jasta, Giroud, Kai, Ziyech, Kova i Alonso bolji od Suareza, Felixa, Carasca/Llorentea, Saula i Lodija
Mount je out zbog zutih kao i JorghinoPogba je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:52Ovo da je Atletico individualno bolji od Chelsea sam već negdje čuo. Pamti Leorey.![]()
Odličan Chelsea. Bio sam skeptik s ovim sastavom jer imaju Girouda ili Mounta na klupi, Pulisica kao najtalentovanijeg igrača ekipe za sada Tuchel ne miriše, itd. Ali odlično stoje i čitaju igru, prije svega duo Kovačić - Kante.
Desno James ima autoput, ali ne koristi to. Ziyech ništa nije uradio, a Verner već hronična depresija. I pored njih dvojice Chelsea odigrao odlično.
Već navedene rezerve mogu još poboljšati igru.
Treba biti oprezan protiv cigana jer može zalutati neka.
Suarez u džepu Rudigera, da nije jednom pao u pokušaju da dobije penal ne bi niko znao da igra.
Sad biras malo losije iz Chelsea da bi dobio argument.
Nije skoro deceniju, već tačno deceniju.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:23Ja samo ne znam kako se ovo Simeoneu da više voditi ovaj Atletico. Ova ekipa je toliko iscjeđena, mrtva, satrana, pokopana, anemična, nazovite to kako hoćete. Haman sve isti igrači sezonama, nikakve nove krvi i očekuju nešto? Idi kralju, skoro pa deceniju si tu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.