Oni vec u startu vode 1:0 zbog 'Pukki traume' od prosli put ... vidjecemo koliko ce nas isterorisat' ovaj put ...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Oni vec u startu vode 1:0 zbog 'Pukki traume' od prosli put ... vidjecemo koliko ce nas isterorisat' ovaj put ...
Nismo li ih napucali u revanšu 4:1 kad se Pukki nije vidio?
Bio je i u Zenici. Kazu tako barem, a nisam ga vidio.
Uronen je prošli put dobro pokrio ljevu stranu, a Hradecky je zaista dobar golman. Naša sreca je da obadvojca ne igraju, a u našu du konkurenciju je Stevanovic, Kolasinac, Krunic i Pjanic koji ce sigurno velku razliku napraviti od prošle utakmice. Meni je iskreno zao što nisu Hajradinovic, Vrancic, Dumic i Kovacevic dobili poziv. Kako god bude, nadam se da cemo pobijediti kako god je situacija i ko je god selektor
Nije se vidio u Zenici ali ce se opet ukazat u Helsinkiju ...
Ako ja dobro vidim, jedan igrac iz liga petice.rishovski je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:28Jesse Joronen (Brescia Calcio), Niki Mäenpää (Venezia FC), Carljohan Eriksson (Mjällby AIF), Joona Toivio (BK Häcken), Paulus Arajuuri (Pafos FC), Juhani Ojala (Vejle BK), Daniel O’Shaughnessy (HJK), Robert Ivanov (Warta Poznan), Nikolai Alho (MTK Budapest), Albin Granlund (Stal Mielec), Jukka Raitala (Montreal Impact), Nicholas Hämäläinen (Queen’s Park Rangers FC), Juha Pirinen (AS Trencin) , Tim Sparv (AEL Larissa), Glen Kamara (Rangers FC), Rasmus Schüller (Djurgårdens IF), Joni Kauko (Esbjerg fB), Onni Valakari (Pafos FC), Robin Lod (Minnesota United FC), Pyry Soiri (Esbjerg fB), Robert Taylor (SK Brann), Teemu Pukki (Norwich City FC), Rasmus Karjalainen (Örebro SK), Joel Pohjanpalo (1.FC Union Berlin), Marcus Forss (Brentford FC).
Opet ce nas Finci nabit s Pukijem...
Kako nismo igrački kvalitetniji?Goalgetter je napisao/la: ↑18 mar 2021, 10:32Opet price kako smo mi kvalitetniji od Finske, imamo vise igraca u ligi petici, itd.
Ja ne vidi nesto u zadnjih 5 godina da smo nesto profitirali od tih silnih igraca u ligi petici. Redovno nas lupaju ko god stigne. U nas je sve super prije tekme, odlicna atmosfera, optimizam, igraci raspolozeni u klubovima, ali kad krene utakmica sve pada u vodu, gdje nas protivnik uvijek vrati u realnost.
Kao da ce mu nesto stranacki pomocnici pomoc,bolje sto ih nema druze...Captain4 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 10:17Šta kaže cirkusant Duljevinho bara-bara. Dovoljno je pogledati naš spisak i njihov da se vidi da smo kvalitetnija ekipa. Problem je što se kod nas pomoćnici biraju 20 dana pred utakmicu, znači cijeli martovski paket utakmica, a možda i cijeli ciklus će biti čisto izmišljanje tople vode. Ovaj nesretnik Petev može izvući rezultat protiv Finske, ali se ne treba zalijetati i govoriti kako je pravo rješenje za nas i u slučaju da Fince razmontiramo 0:3.
Jednostavno, savez je imao skoro godinu dana kada se izabrao Dušan Bajević kada je čovjek jasno i direktno rekao da ne želi nastaviti nakon epizode Euro2020, savez je krahirao maksimalno te se posvetio svojim igricama, te ostavio navijače da se nadaju da će Džeko ili Pjanić riješiti ove kvalifikacije. Ovo je cirkus teški i smijurija, ja se nadam da će usrati ovog nesretnika i da će fino krenuti. Čovjek nije imao uslove za rad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.