Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Kad vec pitate za Hajradinovica, Vico ne zeli da suradjuje s Ramadanijem (citaj Albancem) i zato momka nema.
BHF
-
- Kontakt:
Iskreno ovo s Piricem ne kontam,bilo ko.iz nase lige bi trebao imat prednost..
Oavkve stvari asociraju na sumnju
Oavkve stvari asociraju na sumnju
Ne sastavlja, ali Petev je njegov covjek i naravno da se i Vico pita i uvaljuje igrace preko svojih konekcija i menadzera. Nikola Vasilj najbolji primjer, cut ces u podcastu Opsajd zasto.
BHF
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stari ga gura?Miske01 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:31Ne sastavlja, ali Petev je njegov covjek i naravno da se i Vico pita i uvaljuje igrace preko svojih konekcija i menadzera. Nikola Vasilj najbolji primjer, cut ces u podcastu Opsajd zasto.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A zato su Pjanic i Hodzic tu koji su pod Ramadanijem. Takodzer prvi Vicin suradnik Miske ima isto veze sa Ramadanijem.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Brate valjda ti je jasno da je Pjanic tu kvalitetom, a ne zbog menadzera, a za Hodzica su neke Petevove relacije u pitanju i zvat ce ga u junu sigurno.
BHF
Mene samo zanima u slucaju da zijanimo prve 3 utakmice da li ce neznalica pettov ostati ili ide direktno?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mihojević šest utakmica redom klupiran u Turskoj i naravno tu je reprezentativni poziv 

Šta bi?Petev na predstavljanju: "Moramo biti pošteni i korektni prema poslu. Igrači koji ne igraju mjesec dana ne mogu biti u reprezentaciji. Imam principe i držaću ih se uvijek."

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 14 mar 2021, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Duljević ponovno standardno 90+ minuta - na klupi, Pirić ne zna da li je sunce ili kiša koliko jadnik brani itd......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Uvijek će u reprezentaciji biti 5,6,7 menadžerskih igrača, eventualno pola ekipe... Takva država, savez, sve...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
bem ti pjesmu, koji trnci i emocija... zar baš da smo u svemu počeli jačati samo u fudbalu najgore i najtoksičnije okruženje... rezultati i igra 0, nema zalaganja... ovako kako je u pjesmi. Srce me boli fakat, koliko ja ovaj glupi sport i ovu državu punu kriminala volim.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dok god seljadija bude u savezu i ljudi koji su fudbal samo gledali na TV-u neće biti rezultata.OnakoBa je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:11
bem ti pjesmu, koji trnci i emocija... zar baš da smo u svemu počeli jačati samo u fudbalu najgore i najtoksičnije okruženje... rezultati i igra 0, nema zalaganja... ovako kako je u pjesmi. Srce me boli fakat, koliko ja ovaj glupi sport i ovu državu punu kriminala volim.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ako su i na TV-u gledali...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Jesse Joronen (Brescia Calcio), Niki Mäenpää (Venezia FC), Carljohan Eriksson (Mjällby AIF), Joona Toivio (BK Häcken), Paulus Arajuuri (Pafos FC), Juhani Ojala (Vejle BK), Daniel O’Shaughnessy (HJK), Robert Ivanov (Warta Poznan), Nikolai Alho (MTK Budapest), Albin Granlund (Stal Mielec), Jukka Raitala (Montreal Impact), Nicholas Hämäläinen (Queen’s Park Rangers FC), Juha Pirinen (AS Trencin) , Tim Sparv (AEL Larissa), Glen Kamara (Rangers FC), Rasmus Schüller (Djurgårdens IF), Joni Kauko (Esbjerg fB), Onni Valakari (Pafos FC), Robin Lod (Minnesota United FC), Pyry Soiri (Esbjerg fB), Robert Taylor (SK Brann), Teemu Pukki (Norwich City FC), Rasmus Karjalainen (Örebro SK), Joel Pohjanpalo (1.FC Union Berlin), Marcus Forss (Brentford FC).
Opet ce nas Finci nabit s Pukijem...
Opet ce nas Finci nabit s Pukijem...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa rekose da ne mogu igraci iz Engleske igrati...Napravi nas Petev budalama samo tako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vrancic,Begovic,Besic i da ih je pozvao ni jedan ne bi igrao .. tako da ti ga dodje na isto...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa dobro,ali sta nas pravis budalama i lazes.Reci fino nisu zasluzili poziv i cao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pukki je tu. Pisi, dar-mar ..
Bega i Mario igraju utakmice skoro svaka 2 - 3 dana u jednoj od boljih liga u Europi ali nema mjesta za njih u reprezentaciji : )
Kako će opet Vikinzi pokazati gigantima iz turskih sporova kako se igra lopta.
Kako će opet Vikinzi pokazati gigantima iz turskih sporova kako se igra lopta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.