opet sam stava ili možeš (znaš) ili nemožeš (neznaš)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Desna strana penzija teska, samo im jos Zec fali

Pa i Sehic igra kao da ima 35 ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Meni vise igra kao da ima 13 moze trcat puno al slaba glava.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
To je momci moji zato sto je nas pa ga pusti a zapravo tankosava i u pravom Zelji bi morao platiti kartu kao i mi za tekmu 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nije meni ni Miličević Ashley Cole al je naspram Šehića igračina, obojica su loši defanzivno al Mili 10 puta bolji ofanzivno ima dobar šut, solidan centaršut, bolji dribling.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ovo protiv Olimpika je bilo da nas Begić počasti kao predsjednik Saveza. Sad ide drugačije suđenje Dobrodošao Vico
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Mili je bolji ali zanovijeta. Dođe na trening i zayebava SŠ, kaže neću danas da treniram ne da mi se. A ne možeš mu ništa jer ima klauzulu za nastupe i plaća ga Lokomotiva.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:09Nije meni ni Miličević Ashley Cole al je naspram Šehića igračina, obojica su loši defanzivno al Mili 10 puta bolji ofanzivno ima dobar šut, solidan centaršut, bolji dribling.
Željezničar za život cijeli!
Ja da znam da je to istina vjeruj mi sad bih otisao na trening i zalijepio mu samarcinu pred svima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Nisam ni ja to znao Boze sacuvaj kolko su se DEBILI uskurcili.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
vala i Šehić se pravi debil ne moze momcino nargila u hadzicima i da budes profesionalni fudbaler al nikako
- lijevapolutka
- Kontakt:
pa raskineš posudbu i pošalješ ga kućiSudoHusika je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:21Mili je bolji ali zanovijeta. Dođe na trening i zayebava SŠ, kaže neću danas da treniram ne da mi se. A ne možeš mu ništa jer ima klauzulu za nastupe i plaća ga Lokomotiva.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:09Nije meni ni Miličević Ashley Cole al je naspram Šehića igračina, obojica su loši defanzivno al Mili 10 puta bolji ofanzivno ima dobar šut, solidan centaršut, bolji dribling.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ima klauzulu za broj nastupa. Mafija k'o da je Marcelo. Strašno Boga mi.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:42pa raskineš posudbu i pošalješ ga kućiSudoHusika je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:21Mili je bolji ali zanovijeta. Dođe na trening i zayebava SŠ, kaže neću danas da treniram ne da mi se. A ne možeš mu ništa jer ima klauzulu za nastupe i plaća ga Lokomotiva.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:09Nije meni ni Miličević Ashley Cole al je naspram Šehića igračina, obojica su loši defanzivno al Mili 10 puta bolji ofanzivno ima dobar šut, solidan centaršut, bolji dribling.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
pa ionako ne igra. nije endemska vrsta da je zasticen. to mi nema logike. zbog neispunjavanja obaveza ugovor se raskidaSudoHusika je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:44Ima klauzulu za broj nastupa. Mafija k'o da je Marcelo. Strašno Boga mi.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:42pa raskineš posudbu i pošalješ ga kućiSudoHusika je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:21
Mili je bolji ali zanovijeta. Dođe na trening i zayebava SŠ, kaže neću danas da treniram ne da mi se. A ne možeš mu ništa jer ima klauzulu za nastupe i plaća ga Lokomotiva.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
lijevapolutka je napisao/la: ↑17 mar 2021, 12:07opet sam stava ili možeš (znaš) ili nemožeš (neznaš)

Kakva nam je repka da je Šehić dobio poziv, ubjedljivo najlošiji bek u ekipi, a strašna mu je konkurencija
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa kako uvijek naletimo na takve yebene debile nije mi jasno, zašto nijedan ne bude kao Višća naprimjer?SudoHusika je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:21Mili je bolji ali zanovijeta. Dođe na trening i zayebava SŠ, kaže neću danas da treniram ne da mi se. A ne možeš mu ništa jer ima klauzulu za nastupe i plaća ga Lokomotiva.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:09Nije meni ni Miličević Ashley Cole al je naspram Šehića igračina, obojica su loši defanzivno al Mili 10 puta bolji ofanzivno ima dobar šut, solidan centaršut, bolji dribling.