Meni je Tuzla baš bezveze tim. Puna nekih krkana i izsluženih starih igrača. Mogu oni možda nas i dobiti ali da unaprijed imaju ulogu favorita još na dvije utakmice to nije moguće brate.Napapijri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 09:00Evo demantuj me, ako to nije tacno. Stvari treba gledati realno. Igramo slabo, mucimo se sa stvaranjem prilika, zabili smo jedan gol u cetiri meca. Ako izuzmes Djokanovica, postoji li jedan nas igrac koji je u formi? Mozda Kovacevic. S druge strane imas ekipu u naletu koja je u 4 dana dva puta dobila Zeljeznicar, s kojim smo mi odigrali mrsavo, prije toga dobila u gradskom derbiju, a sada i Zrinjski u Mostaru. Trenutno su u boljoj formi i nemam problem reci da bi bili favorit u tom dvomecu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Kako nam je Vinko je li se vratio radit s ekipom ??
Siguran sam da Borac dobijamo u kupu.
-
- Kontakt:
Zanimljivo je kako stalno spominjete Husrefa i trazite raspravu, prepirke i kad vam neko odgovori izigravate zrtvu i kao branite klub od husrefoljubaca.
Nek je sretan Borisu i da za rodjendan kao poklon dobije debi za FKS sa puno golova u mrezu protivnika.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sve to stoji, al ja jednostavno ne vjerujem da može bilo koji bek iz akademije bit slabiji od Hodžića, bilo koje krilo gore od Hebiba, da je Ramić slabiji igrač od Velkoskog itd. Evo u Lištici nam je lijevo krilo promašilo čist zicer a gol smo primili radi letargije lijevog beka. Ja sumnjam da bi bilo koje dijete postupilo onako kao Hodžić, a i da uradi lakše bismo to prihvatili. Ovako kad ispadne bek od 27 godina, koji je u klubu petu sezonu...miky_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 10:20Pritisak rezultata pod 1. Pod 2 nedovoljno dobri saigraci uz koji ce mlad igrac da sazrije i da moze da igra a da se to toliko ne odrazi na ekipu u samom rezultatu.bordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2021, 10:07Realno u ovoj sezoni nismo promovisali mlade igrace. Kovacevic, Pidro Djokanovic al oni su vec 2-3 godine tu. Ne znam do koga da li nema dobri mladi igraca ili im ne daje šansu, uglavnom nije dobro. Na derby prosjek godina nase ekipe bio je 28, ocito da nedostaje vizije kad je u pitanju igracki kadar.
Recept za to je vrlo jednostavan bar za PL ,4 kvalitetna stranca koji ce ciniti razliku u pravom smislu gdje pored njih mozes gurnuti "dijete" koje ce prvo da se na pocetku slepa uz njega,u nastavku da se oslobodi uz njega,i na kraju da nauci nesto od njega i kao krajnji cilj da bude ravnopravan .
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daj Klis ili Borac 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam nesto siguran da idemo na Borac
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne zelim Tuzlu, cisto iz razloga da Borac ne dobije Klis.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trenutno treba braniti Tuzlu City, tamo je štetočina, nije više ovdje hvala Bogu i Sabrini.bordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2021, 12:15Zanimljivo je kako stalno spominjete Husrefa i trazite raspravu, prepirke i kad vam neko odgovori izigravate zrtvu i kao branite klub od husrefoljubaca.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Jest jest najgori od sve djeceSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 12:40Trenutno treba braniti Tuzlu City, tamo je štetočina, nije više ovdje hvala Bogu i Sabrini.bordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2021, 12:15Zanimljivo je kako stalno spominjete Husrefa i trazite raspravu, prepirke i kad vam neko odgovori izigravate zrtvu i kao branite klub od husrefoljubaca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma daj je l' me furaš

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast iskreno, idealno za Krupu koja ce se konstantno braniti.PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:54
Meša i Cmilja mislim da mogu izdominirat u napadu.
Fanimo i Oremuš bi se vračali da pokrijeu bekove i igrali bi krila istovremeno, tako da bi se branili sa šest Igrača, a napadali sa četiri plus dva (Peja i Tino) koji bi bili na šutu konstantno. Tu je Đoka da pokrije vezu ako ovi šuteri pogriješe i da pomogne u odbrani ovoj trojici kada ne stignu Fani i Mirko. Znači uvijek bi bila bar četvorica nazad. Po meni je ovo ona klasična talijanska formacija, ala Juventus prije par godina. Mislim da je ovo formacija koju treba forsirati pogotovo sada kada nemaš bekova.
2 tipa napadaca, jedan nizak i brz drugi visok i jak u duelima.
Iza njih jako dobri suteri Tino I Pejovic a znaju uputiti i pas ka napadacima kad hoce.
Napadacka krila kriticna, bekovi van forma, najbolja opcija su klasicna trkacka krila a to u ovom slucaju Oremus i Fanimo mogu pokriti i ofanzivno i defanzivno.
3 stopera sasvim okej, opet kazem Krupa nece biti ofanzivna tako da cak Adukor moze izlaziti i naprijed do Djokanovica kad je visoki presing
90!
a i nidje veze, sad je po tome znaci regularno sve osim duela Borac-KLis, ovo je neko iz Tuzle javio garant
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, perodeformero, Posejdon, svabonja i 57 gostiju.