FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

CityCity
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la CityCity » 16 mar 2021, 19:20

tuzlac je napisao/la:
16 mar 2021, 18:03
Sad Željezničar digo hampu na sudiju.Vrše pritisak.Cigani ostaju cigani.Oni nisu haman u stanju sebe pogledati u ogledalu.U pitanju im licenca za pl .a o onoj za Evropu mogu sanjati,zbog milionskih dugova na razne strane.Gledam navuko je Amar sebi dosta opozicije.Ljudi koji su se kleli u njega sad ga pljuju.Mi nemamo nikakav pritisak u toj utakmici.Imamo kvalitet ,to se sad može slobodno reći.Neka se igra na Grbavici, je li to oni misli ponoviti Kazlagića i onaj 7,mart 2020, kad su nas isprebijali i oštećeni smo za 2 penala.Rijetko sam vidio taku primitivnu fudbalsku publiku.Atmosfera linča.Psovke i uvrede iz nožnih prstiju.Angožavali su eto i psihologa ali opali ih i ćelo.Ja sam potpuno usredsređen na Kup i ne fata me nikakav srklet u vezi ove utakmice na Grbavici.Ipak,ako čovjek sve sagleda ,nas i njih ovog proljeća iako je još zima,ne mogu nikao reći da su favoriti.Uzevši u obzir da Husref nije čovjek koji leži na lovorikama od prethodne utakmice,nego se odmah okreće narednoj,prije ćemo mi pobijediti.To bi vjerovatno uoči ove pauze bila i sahrana trenera Osima.Ali ,šta mu možemo.Mi ćemo igrati svoju igru ,standardno .Sad se znamo i to dobro smo se upoznali.Respekt za protivnika pa makar i Klis bio u pitanju,to se podrazumijeva.Samo ne bih ja rekao da Željeznišar ovakav kakav je more od nas doživiti išta drugo nego patosiranje.Olimpik je tanja ekipa od nas ,pa se Željezničar nalazio više oko šesnesterca i lafo neke šanse stvarao.Realno je bilo neriješeno .Ali surduknu im Osmanović.Treba odati Slavki Petroviću priznanje na taktici.Mi smo drugi padež ,osjetio je to Željezničar i Zrinjski.Osjetit će akoBogda opet.
Mi smo prošle godine opljačkani u obje utakmice protiv željezničara i u Tuzli i u Sarajevu. Na prvoj utakmici kad smo vodili 2:1 izmišljen je nepostojeći jedanaesterac iz kojeg je željezničar poravnao na 2:2 i tu su nam ukradena 2 boda.O proljetnoj utakmici i penalu nad Crnkićem te kartonima i ostalom da ne govorimo.Znači nama je željezničar mahinacijama oteo prošle godine nastup u Evropi.Tada se "brko" Osim nije oglašavao i nije kmečao i plakao i vršio pritisak kao što sada to nekorektno radi.
Također u prošloj kup utakmici gdje smo ih izbacili na penale dosuđen je smiješan penal odglumljen od strane beka Stevanovića i još nismo vidjeli snimak tog "penala". Jednostavno sarajevski klubovi su navikli na povlašten status i krađu u njihovu korist i kad neko sudi normalno oni su odmah u čudu i panici što se najbolje vidi kad izađu na evropsku scenu gdje nemaju nikakav uticaj i gdje nema sarajevskog mešetarenja.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 16 mar 2021, 19:34

CityCity je napisao/la:
16 mar 2021, 19:20
tuzlac je napisao/la:
Sad Željezničar digo hampu na sudiju.Vrše pritisak.Cigani ostaju cigani.Oni nisu haman u stanju sebe pogledati u ogledalu.U pitanju im licenca za pl .a o onoj za Evropu mogu sanjati,zbog milionskih dugova na razne strane.Gledam navuko je Amar sebi dosta opozicije.Ljudi koji su se kleli u njega sad ga pljuju.Mi nemamo nikakav pritisak u toj utakmici.Imamo kvalitet ,to se sad može slobodno reći.Neka se igra na Grbavici, je li to oni misli ponoviti Kazlagića i onaj 7,mart 2020, kad su nas isprebijali i oštećeni smo za 2 penala.Rijetko sam vidio taku primitivnu fudbalsku publiku.Atmosfera linča.Psovke i uvrede iz nožnih prstiju.Angožavali su eto i psihologa ali opali ih i ćelo.Ja sam potpuno usredsređen na Kup i ne fata me nikakav srklet u vezi ove utakmice na Grbavici.Ipak,ako čovjek sve sagleda ,nas i njih ovog proljeća iako je još zima,ne mogu nikao reći da su favoriti.Uzevši u obzir da Husref nije čovjek koji leži na lovorikama od prethodne utakmice,nego se odmah okreće narednoj,prije ćemo mi pobijediti.To bi vjerovatno uoči ove pauze bila i sahrana trenera Osima.Ali ,šta mu možemo.Mi ćemo igrati svoju igru ,standardno .Sad se znamo i to dobro smo se upoznali.Respekt za protivnika pa makar i Klis bio u pitanju,to se podrazumijeva.Samo ne bih ja rekao da Željeznišar ovakav kakav je more od nas doživiti išta drugo nego patosiranje.Olimpik je tanja ekipa od nas ,pa se Željezničar nalazio više oko šesnesterca i lafo neke šanse stvarao.Realno je bilo neriješeno .Ali surduknu im Osmanović.Treba odati Slavki Petroviću priznanje na taktici.Mi smo drugi padež ,osjetio je to Željezničar i Zrinjski.Osjetit će akoBogda opet.
Mi smo prošle godine opljačkani u obje utakmice protiv željezničara i u Tuzli i u Sarajevu. Na prvoj utakmici kad smo vodili 2:1 izmišljen je nepostojeći jedanaesterac iz kojeg je željezničar poravnao na 2:2 i tu su nam ukradena 2 boda.O proljetnoj utakmici i penalu nad Crnkićem te kartonima i ostalom da ne govorimo.Znači nama je željezničar mahinacijama oteo prošle godine nastup u Evropi.Tada se "brko" Osim nije oglašavao i nije kmečao i plakao i vršio pritisak kao što sada to nekorektno radi.
Također u prošloj kup utakmici gdje smo ih izbacili na penale dosuđen je smiješan penal odglumljen od strane beka Stevanovića i još nismo vidjeli snimak tog "penala". Jednostavno sarajevski klubovi su navikli na povlašten status i krađu u njihovu korist i kad neko sudi normalno oni su odmah u čudu i panici što se najbolje vidi kad izađu na evropsku scenu gdje nemaju nikakav uticaj i gdje nema sarajevskog mešetarenja.
Apsolutno si u pravu. Treba nać snimke tih utakmica od prošle sezone i postavit ovdje kao i ovaj penal sad iz KUP-a. Bliži se kraj dominacije sarajevskih klubova.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2021, 19:52

Zdravko Mamić odlučio da kaže sve.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 mar 2021, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2021, 20:05

CityCity je napisao/la:
16 mar 2021, 19:20
tuzlac je napisao/la:

Da da,Amar ima jedan lijep običaj ,kad mučki pobijedi protivnika iz pomoć sudija on ne komentariše suđenje ali, izrekne niz komplimenata na račun protivnika.Taj bolesni ,šizofreni cinizam od njega........
I gle čuda sad ga opali i Slavko ćelo i to 2. puta jer im je uzeo Evropu zbog dugova koje mu nisu na vakat platili.Slavki nema šta reći .Protivnika ne komplimentira naravski,.Aha, po sudiji ćemo , neka visi Pedro jer ,ništa nam nje dosudio,Đubre jedno.A to što se raspadaju ko tifusari niko ni habera.Ali Bogami,po forumima mu deru željovci sve po spisku.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2021, 22:16

DRAGI BOŽE OBRADUJ NAS SUTRA .MOLIMO TE UZVIŠENI GOSPODARU.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 16 mar 2021, 22:30

Ma stvar principa, nema potrebe da nas neko zeza, sad je to nesto specijalno i nemoguce da neko bude moderaror !
Tuzla City / Sloga Simin Han

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 16 mar 2021, 22:33

tuzlac je napisao/la:
16 mar 2021, 22:16
DRAGI BOŽE OBRADUJ NAS SUTRA .MOLIMO TE UZVIŠENI GOSPODARU.
Priželjkujem Sarajevo da ih izbacimo.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 16 mar 2021, 22:34

elvirbaljic je napisao/la:
16 mar 2021, 22:30
Ma stvar principa, nema potrebe da nas neko zeza, sad je to nesto specijalno i nemoguce da neko bude moderaror !
Naravno da je moguće i to je sitnica ali očito da je u pitanju neka politika.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 16 mar 2021, 22:37

CityCity je napisao/la:
16 mar 2021, 22:34
Ma znam, drug. Sto se tice kupa da su drugacije okolnosti ( previse jakih utakmica u kratkom roku) bilo bi mi svejedno koga ce mo dobiti, ali ovako Klis bi dobro dosao.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 16 mar 2021, 22:43

16 mar 2021, 22:37
CityCity je napisao/la:
16 mar 2021, 22:34
Ma znam, drug. Sto se tice kupa da su drugacije okolnosti ( previse jakih utakmica u kratkom roku) bilo bi mi svejedno koga ce mo dobiti, ali ovako Klis bi dobro dosao.
Otprilike ti je to (in)direktna poruka da nas jedva tolerišu i da nismo previše poželjni na forumu.

A o kupu sutra nakon što završi izvlačenje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 mar 2021, 09:30

U mjesec dana, jedan post koji vam smeta, jedan, a koji nije niko ni prijavio, a ja sam ga obrisao u par sati. I napustice forum. I jos to stavi kao javni poziv svakom trolu s foruma da vas ****.

Ako hocete temu umjesto foruma, moze. Takodjer, nikog ne mogu natjerati da pise na forumu, niti planiram to pokusavati.

Na temi imamo previse ljudi koji pisu kao uposlenici PR sluzbe a premalo forumasa (ne kazem da jeste, ako tako djeluje sa strane). Praksa foruma je da niko iz kluba ne moze voditi nijedan klubski podforum i tu praksu necu prekinuti i ugroziti.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 17 mar 2021, 10:40

Dobro administratoru.Evo pokaži nam dobru volju i želju za saradnju i omogući nam jednostavno da imamo moderatora.Svi ostali podforumi imaju pa nema razloga da i mi nemamo svoga.Tim potezom sve se rješava.Evo predlažem da ja budem novi moderator jer sam "obični" navijač i nemam nikakve veze sa klubom.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 17 mar 2021, 12:04

admin je napisao/la:
17 mar 2021, 09:30
U mjesec dana, jedan post koji vam smeta, jedan, a koji nije niko ni prijavio, a ja sam ga obrisao u par sati. I napustice forum. I jos to stavi kao javni poziv svakom trolu s foruma da vas ****.

Ako hocete temu umjesto foruma, moze. Takodjer, nikog ne mogu natjerati da pise na forumu, niti planiram to pokusavati.

Na temi imamo previse ljudi koji pisu kao uposlenici PR sluzbe a premalo forumasa (ne kazem da jeste, ako tako djeluje sa strane). Praksa foruma je da niko iz kluba ne moze voditi nijedan klubski podforum i tu praksu necu prekinuti i ugroziti.
Nije to poziv trolovima, nema potrebe da nam servisas svoju "pamet" , to je samo dokaz odnosa administratora prema nama. Koga mi uznemiravamo, ako sam otisao i nesto komentarisao na stranici druge navijacke grupe, unaprijed sam se izvinuo. Ima ovdje ljudi koji nisu u klubu, u cemu je problem.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 17 mar 2021, 12:08

CityCity je napisao/la:
17 mar 2021, 10:40
Dobro administratoru.Evo pokaži nam dobru volju i želju za saradnju i omogući nam jednostavno da imamo moderatora.Svi ostali podforumi imaju pa nema razloga da i mi nemamo svoga.Tim potezom sve se rješava.Evo predlažem da ja budem novi moderator jer sam "obični" navijač i nemam nikakve veze sa klubom.
Pusti mu suplju pricu, neka pokaze ko je trazio da bude neko iz kluba, ja sam pisao sa njim i trazio da dodijeli "NEKOME" od nas ulogu administratora, evo ja je se licno odricem, nek dodijeli bilo kome drugom.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 17 mar 2021, 12:22

admin je napisao/la:
17 mar 2021, 09:30

Ja mislim da nisi u pravu. Naš moderator je jednostavno nestao mi pojma nemamo iz kojih razloga i nije primjereno da nagađamo šta mu se desilo nedo Bog možda i nešto loše. Al to je znak da mi nismo uposlenici kluba nit se međusobno znamo. Evo ja lično pojma nemam ko se krije pod ovim šiframa. Znači, samo tražimo ono što nam pripada ne da zamijenimo moderatora već da imenujemo drugog jer prethodni je prestao to biti. Nema ovdje potrebe da filozofiramo al jednostavno nisi realan. Naš forum jest mali al puno jači od Zrinjskog, Borca, Olimpika i šta sad ti nama objašnjavaš mi budale.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 mar 2021, 12:36

komsije gdje je stara garda, nema ga mjesecima? nije provokacija ozbiljno pitam, jel sve ok?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 17 mar 2021, 13:01

Sariel1987 je napisao/la:
17 mar 2021, 12:36
komsije gdje je stara garda, nema ga mjesecima? nije provokacija ozbiljno pitam, jel sve ok?
Neznamo tacno ni mi, nadam se da je sve ok.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 17 mar 2021, 13:13

Najlošija varijanta ponovo izvučena.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 17 mar 2021, 13:13

Očekivano. Iako sam se potajno nadao drugom ishodu. Borac je više nego privilegovan.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 17 mar 2021, 13:19

Ma nema sta, idemo igrati pa sta bude, potruditi se muski i uzeti kup. Sarajevo nikad losije, Borac isto tako ove godine ne cvjetaju im ruze. Nevolim ovako zgusnut raspored sa jakim protivnicima, ali ako mozemo ovo izgurati zasluzujemo definitivno evropu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.