Covjek se sprda ti se odma triggerovaokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Ja mislio pantelija zreo, ozbiljan covjek
I svi ovi kojima Mostarski Rambo probudi najnize strasti, i uvede ih u raspravu ..![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma ja svaku su sad osteceni kad vide da su qurcina obicna.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu siVanja8 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:56Zali Boze one opreme na vama, nista ne reci da Macron ne prekine suradnju i tako u zaborav ode najveći istorijski sponzorski ugovor...![]()
![]()
Ova oprema Europe nece vidjet
I moramo raskinut ugovor

- M0starskiRambo
- Kontakt:
Može. Slobodno ti dodji, samo kaži gdje ćeš me sačekati. Ipak sam mislio da će me Bulevar prvi upoznati...budi spreman, da upoznaš svog budućeg zubara :=)
YA PUSSY ASS BOY
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Rambo ne smije da se spusti u grad

- Merakk1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:25Ruka jeste, ali nakon što ga je pogodila u kopačku, dakle stopalo.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:23
Haj vrati situaciju i pogledaj ponovo , nemoj da ti je u glavi Željo, pa da budes ovakav jado.. ono ako nije ruka, šampi se na fudbal i ligu
To se ne svira kao penal.
Pravilo je jasno i sudija tu ništa nije pogriješio za razliku od Lendrićevog gola.

Da ga je u lijevu ruku pogodila, onda ne bi bilo govora o penalu, al ga je u desnu udarila? Nije penal jel de butmirac?
Zadnja izmjena: Merakk1921, dana/u 16 mar 2021, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
O Adzija, kako ide, nesto te nema da prosipas pamet i opravdavas nestrucnost Vinka MarinovicaDenchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:22Covjek se sprda ti se odma triggerovaokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Ja mislio pantelija zreo, ozbiljan covjek
I svi ovi kojima Mostarski Rambo probudi najnize strasti, i uvede ih u raspravu ..![]()
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ocito lopta prolazi ispod ruke igracu Olimpika. Pravda za Musu.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:36
Da ga je u lijevu ruku pogodila, onda ne bi bilo govora o penalu, al ga je u desnu udarila? Nije penal jel de butmirac?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Je li istina da ne smijes doci na spanski trgM0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:39Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.
A u susret im dolaze romantični četnik, Amar Osim i Lutvo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Je li istina da ne smijes setati Westminster-om ?Lakoste je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:42Je li istina da ne smijes doci na spanski trgM0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:39Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.![]()
- Merakk1921
- Kontakt:
Ocito te babo trebo otrest od lavaboBliss je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:41Ocito lopta prolazi ispod ruke igracu Olimpika. Pravda za Musu.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:36
- Kockoglavi
- Kontakt:
Osim: mi smo najbolji od zadnjih 6 ekipa

Nije, na drugom kraju Londona sam.
Idu i dva strumpfa, jedan je manijak a drugi isto smrdi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.