Sto se tice jeftinog DMC, Ellyes Skhiri(25), reprezentativac Tunisa..igra za Fc Koln..nece biti gori od Ramseya, nema sanse..a kosta oko 10-15m..poprilicno je brz, voli da uklize, jako dobar u sjeckanju protivnickih napada, trci kao zivotinja...sada ce se neki smijati i pitati, od kuda ti taj...ali eto, uzivajte..

Prosjek mu je gotovo 12.5km po utakmici..oko 5+ krugova vise od svih nasih..

Jos jedna zanimljivost, najbolje utakmice sezone je pruzio protiv Bayerna i Dortmunda..znaci, ima slifa..valjda mlad, pa se napali na velikane..

Za lijevog beka bi doveo Alejandra Grimalda(25) iz Benfice...
Grimaldo je trenutno i najjeftiniji LB na trzistu, kada pogledas kvalitetu...30-35m..prosao je Barcinu skolu, jako dobro igra u Benfici..mislim da bi nas pravo pojacao...od drugih, vecina je nedostupna...
Od napadaca,mozda bi bilo najbolje dovesti Vlahovica(21) iz Fiorentine, pa neka se tuce sa Moratom...samo ovi ce da nas oderu...kosta oko 20m...od nas ce traziti 40-50m
Meni je zanimljiv i Patson Daka(22) iz Salzburga..20-25m...meni je dobar pravo, gledao sam ga 2-3 puta ove godine..brz je k'o munja, tehnicki dobro potkovan, zvijer u napadu..mozda bi ga i prije Vlahovica..

Ovi nabrojani su dostupni i transfer je moguc...izaberite koga za prodati,meni je svejedno..Dybala, Berna, Benta, Ramsey...oni bi mogli pokriti ovo gore..oko 150m
Na Dragusina i Fagiolija ozbiljnije racunati...