Da nije Sabrina?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da nije Sabrina?
Kvarnjak kontao nece vidjeti sudijaHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:16Jedina greška sudije je što nije dao Lendriću žuti karton za ovaj prekršaj.
Je li lijepo kad te šutaju na podu?Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:15Miljacka ti neces biti iskren ni realan prema svojoj djeci
Samo sam objektivan, sve cisto kao suzaemil02in je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:02Jedna je stvar što ne voliš Želju,ne volim ga ni ja ali da su pokradeni jesu brate..BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:30Sudija odlicno odradio posao, nije podlegao pritisku kriminalne familije osim
Mi sami sebe sine sutamo evo godinu dana bez prestanka, vama je raspored bas dobar prvih 5-6 kola, ocekujem da padnete na 3 poziciju
Kosmička pravda je zadovoljena, Sampras im je opet ubio svaku nadu da se domognu evrope.
Zabavi se ti o ekipi iz sredine tabele, pusti navijače šampiona Bosne i Hercegovine na miru.Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:28Mi sami sebe sine sutamo evo godinu dana bez prestanka, vama je raspored bas dobar prvih 5-6 kola, ocekujem da padnete na 3 pozicijuMiljacka je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:26Je li lijepo kad te šutaju na podu?Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:15
Miljacka ti neces biti iskren ni realan prema svojoj djeci![]()
Postali su prava seljačka ekipa sa mahalskim mentalitetom. Zapni protiv jakih ekipa nakon čega te svi ostali devastiraju.
Nisam gledao utakmicu ali po komentarima zakljucujem da je sudija siljio Olimpicu. Prije sam gledao bezbroj utakmica gdje je sudija uglavnom siljio Zeljeznicaru. Eto gdje je trenutno Zeljeznicar. Oni misle da je kriv Vico ili pitari ili neko treci, ali po meni trebaju krivca traziti u svojoj avlijiemil02in je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:02Jedna je stvar što ne voliš Želju,ne volim ga ni ja ali da su pokradeni jesu brate..BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:30Sudija odlicno odradio posao, nije podlegao pritisku kriminalne familije osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.