Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Posteno Dedicu
Kapiten nam i jeste postao dobar samo u tome. Odlicno se uklapa u savez, kojem su rezultati reprezentacije najmanje bitni.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 14 mar 2021, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Smireni i profesionalni Begovic se ne "uklapa" u ovakvo drustvo.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Ivaylo Petev, povedi nas na Koridu 2022, po mogucnosti i na Koridu 2024!

twitter. com/NFSBiH/status/1370033743390519305?s=19
Mi smo domaćin kadetkinjama za EURO 2022.
Mi smo domaćin kadetkinjama za EURO 2022.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta ba posteno?
Da je bilo posteno, taj isti Dedic nikad ne bi vidio reprezentacije u igrackim danima. U doba kad je on bio pozivan, imali smo bar 5 golmana koji su bili kvalitetniji od njega. Ali tad je reprezentacijom vedrio i oblacio sarajevski lobi, i svaki bolji igrac Zelje i Sarajeva je automatski bio reprezentativac. U to doba mu korupcija i guranje nije smetalo, a sad mu smeta.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mozes li nabrojati te golmane?BuffonGigi je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:26Sta ba posteno?
Da je bilo posteno, taj isti Dedic nikad ne bi vidio reprezentacije u igrackim danima. U doba kad je on bio pozivan, imali smo bar 5 golmana koji su bili kvalitetniji od njega. Ali tad je reprezentacijom vedrio i oblacio sarajevski lobi, i svaki bolji igrac Zelje i Sarajeva je automatski bio reprezentativac. U to doba mu korupcija i guranje nije smetalo, a sad mu smeta.
Vjerovatno mislis na Piplicu kao jednog od njih.
Nisam fan Mirsada Dedica, to je jedna seljacina i primitivac koji je to dokazao kroz svoju karijeru, od udaranja Harisa Alihodzica nogom dok lezi na travi pa nadalje, ali realno izmedju Adilovica i njega, ne znam koji argumenti imaju na strani Adilovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kostao nas je vec dovoljno svojim greskama u reprezentaciji. Sehic mnogo pouzdaniji golman od njega i nas najbolji igrac u proslim kvalifikacijama. Razumljivo da ima prednost.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sve stoji za Sehica covjek nas je u par navrata spasavao od katastrofa, ni jedan primljen go se ne moze njemu zamjerit vec iskljucivo odbrani ali brate moj imas golmana u 2 engleskoj i ne moze da bude makar 3 alternativa a potom covjek branio u premier ligi, branio na svjetskom prvenstvu to je katastrofa i ovaj neznalica petrov nadam se da nece dugo ostat
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nemaju nikakav argument, i nije to uopste poenta mog posta. Adilovic je kao i brat, Dzekin poltron i njih dvojicu je otac napravio da bi virili nekom iz dupeta.bhsport je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:42Mozes li nabrojati te golmane?BuffonGigi je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:26Sta ba posteno?
Nisam fan Mirsada Dedica, to je jedna seljacina i primitivac koji je to dokazao kroz svoju karijeru, od udaranja Harisa Alihodzica nogom dok lezi na travi pa nadalje, ali realno izmedju Adilovica i njega, ne znam koji argumenti imaju na strani Adilovica.
Imali smo u njegovo doba Seada Ramovica, Tomu Piplicu, Almira Tolju, Kenana Becirevica, i svi su bili bolji od Dedica. Dug je vremenski period prosao pa ne mogu iz glave ovako jos da ih nabrojim, ali sigurno ih je bilo bar jos ovoliko kvalitetnijih i talentovanijih.
Ramovic iz Wolfsburga i Tomo su i mogli proci, ali realno je bio bolji od Tolje i Kene Becirevica. Nisam siguran za Ramoviceve papire, a Tomo je kasnije igrao, dok je Dedic branio mozda je imao pritisak zbog nacionalnosti.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:56Nemaju nikakav argument, i nije to uopste poenta mog posta. Adilovic je kao i brat, Dzekin poltron i njih dvojicu je otac napravio da bi virili nekom iz dupeta.bhsport je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:42Mozes li nabrojati te golmane?BuffonGigi je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:26
Sta ba posteno?
Imali smo u njegovo doba Seada Ramovica, Tomu Piplicu, Almira Tolju, Kenana Becirevica, i svi su bili bolji od Dedica. Dug je vremenski period prosao pa ne mogu iz glave ovako jos da ih nabrojim, ali sigurno ih je bilo bar jos ovoliko kvalitetnijih i talentovanijih.
Isto tako cinjenica je da Dedic u reprezentaciji bio jako dobar, odlican golman i pamtim samo kiks protiv Grcke kada su dobili na Kosevu 97 prvu utakmicu po kisi kada je primilio gol iz slobodnjaka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bio je bolji od Tolje i Becira jedino po Avazovom Sportu i Sinanu Sinanovicu. Ramovicu su se papiri mogli zavrsiti za 1 dan, bilo je s papirima duplo lakse nego sad.
Nego, znalo se i tad dobro s kim moras biti dobar, i u koje turbe moras ubacit. O pozivima se odlucivalo na Bazenima i u Bosni na Ilidzi. Takve stvari se nece promijeniti nikad, nego simptomaticno je da to tad nasem dobrom i postenom Mirsi nije smetalo, a sad mu smeta. Nabijem ga na onu stvar...
Nego, znalo se i tad dobro s kim moras biti dobar, i u koje turbe moras ubacit. O pozivima se odlucivalo na Bazenima i u Bosni na Ilidzi. Takve stvari se nece promijeniti nikad, nego simptomaticno je da to tad nasem dobrom i postenom Mirsi nije smetalo, a sad mu smeta. Nabijem ga na onu stvar...
Joj Adilović trener golmana reprezentacije

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sergej Barbarez, Zeljko Buvac, Zlatan Bajramovic, Velibor Pudar, Eldin Jeleskovic. To bi bio moj strucni stab. Potrgali bi 

kad se sjetim da su mnogi prizeljkivali Osima kao selektora... covjek ne moze sa tri puta jacom ekipom kod kuce dobiti Olimpik...
Haha šta je ovo, sada i sami Manijaci tjeraju Osima iz kluba a nedavno bio najbolji izbor za selektora jer "poznaje ligu" i "ima autoritet"

Čuj Osim selektor

Klekno zdah u Sa klekno Zeljo moraju trazit novi izvor
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Pola ekipe ni minute nije igralo a neki su cak na tribinama sjedili a ovaj neznalica rece da nece nikog zvati ko ne igra Petrove idi kuci hvala na svemu
Volio bih da mi neko kaze da nisam upravu, i volio bih da me isti Ivajlo demantuje. Gledam veceras Bešiktaš, udje ovo naše djete Hasić i pruži solidnu partiju, učestvovao je izravno kod pobjedonosnog gola. I komentator (Baho), pominje Dinamo, sjetih se Mamica i prica oko utjecaja oko izbora Ivajla. Sta mislite, da li bi mali Hasic mogao naletiti na "rampe" i nepozivanje Hasica u repku???
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hansestadt, zeljooo13, Zglavkar i 45 gostiju.