Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lijepo je vidjeti povratak navijača našeg Željkana, samo ih kiks Sarajeva još drži taman toliko u životu da im ne isključe respirator. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A kako ti zoves ekipu koja je prvoplasirana tri godine?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Jok, vi ste grad iz metropole.
Vas proglašavaju nepoželjnim zbog nabusitosti gdje stignu.
Onda kažete niko vas ne voli.
Nije ni čudo

Koševo Zapad
Ugasit ce nas Olimpik, ne sikiraj se.

@Miljacka
Ko nam je bio sampion u prosle tri godine? Ne pratim ti ja ovu nasu ligu.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Merakk1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Merakk1921
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:55Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.

Pa Mierez najbolji strijelac sa 17golova vrijedi ko cijeli FKS
To nije bitno, pitanje vazi za bilo koju ligu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dinamo, Zvezda pa Torpedo. Realno.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:55Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:55Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.

stas prosjecni pitar ima iq kao gusani radijator sto isijava toplotu i set emojia da nadoknadi nedostatak iq-a

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Merakk1921
- Kontakt:
Sta se sve nece procitat.. Mislim da je trenutno Osijek kvalitetniji i od Zvezde i Partizana, sa Dinamom su bare-bare, bjezi im Dinamo 2b..
- Merakk1921
- Kontakt:
Najrealnije je da Adzija zovne Osijek i da pita mogul' tamo odigrat Evropsku tekmu, to je vec realnije nego da se porede sa njimawolfie je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:58Dinamo, Zvezda pa Torpedo. Realno.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:55Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.
Prekidaj Covi, namirisali su protivnici svježu krv!!!
Ja sam vec cestito pitarima titulu jer ce je osvojit.Sve ovo ko fol -6 je samo trenutak.Nemogu samo pitari kiksat a ostali samo pobjedjivat jer igraju jos svi sa svim a dosta je ekipa u igri.Znam da je komsijama ova titula draza od svij jer pada na 100 godina naseg kluba.Kad budu slavili netreba njih krivit nego smo sami krivi sto smo to dozvolili.Velez se nada tituli ali nema sanse jer ce kiksat na laganim utakmicama i to kuci.
Zato prosječni štrumf ima iq k'o Albert AjnštajnRobust je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:58killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:55Osijek i FkS su tu negdje s tim sto bih ja nama dao prednost u utakmici da se sad igra.
stas prosjecni pitar ima iq kao gusani radijator sto isijava toplotu i set emojia da nadoknadi nedostatak iq-a

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Merakk1921
- Kontakt:
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.