Ma nece brate ne moze nas curjuric prejebat valjda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Pa ovo je bukvalno idealan raspored kada bi sutra uzeli. Ne znam može li bolje...
Hajde ba igrači nemojte biti piččke i beskičmenjaci, evo vam šanse ponovo, sve vam se otvara. Zapnite kako znate i umijete ne dajte titulu mrtvom pidri, duletu i hebibu na 100 godina kluba.
Pare ćete dobiti svakako na ovaj ili na onaj način.
Hajde ba igrači nemojte biti piččke i beskičmenjaci, evo vam šanse ponovo, sve vam se otvara. Zapnite kako znate i umijete ne dajte titulu mrtvom pidri, duletu i hebibu na 100 godina kluba.
Pare ćete dobiti svakako na ovaj ili na onaj način.
Željezničar za život cijeli!
Iskreno bas dobar raspored. Stvarno smo baksuzi sto nismo barem na minus 6 sad prije sutrasnje tekme. I da pobijedimo ne treba se zanositi niti sekunde jer smo cudni u svakom segmentu.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:37Evo redom sve:Bajramovic1999 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:07Moze li neko napisati koji nam je raspored preostalih 11 kola ako sutra i Zeljo i Borac upisu 3 boda?
Radnik (H)
Olimpic (A)
sarajevo (H)
ŠB (A)
Krupa (H)
Velež (H)
Borac (A)
Zrinjski (H)
Tuzla (A)
Sloboda (H)
Mladost (A)
Sutra se nadam Anelu i Ramovicu u startnih jedanaest. Saban nam moze dosta ubrzati igru, a Ramovic dati ideju vise u napadu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Dumam nesto i ne mogu biti pametan, da li sutra ove rezerve ubaciti sa nekoliko juniora i rizikovati ili rizikovati sa ovim bojkotlijama...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
A posebno boli sto smo tek osma ekipa gledajuci samo domace utakmice sa svega 17 bodova u 10 utakmica i 14 datih golova. Mizerno.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Bukvalno ako sutra ne pobjedimo Olimpik koji nas nikad u historiji nije pobjedio, iz stida ne bih izašao u Evropu
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mi smo svjesno pokazali lošije partije da konkurencija misli da smo u rasulu, da smo loši, govorit ćemo da su stručni štab i ekipa u svađi, da plate kasne, da nam kradu kablove da bi bakar izvukli, a ustvari smo vrhunska ekipa sa vrhunskim matematičarem da predvidi i izračuna kakav nas raspored očekuje kao trećeplasiranoj ekipi nakon 22.kolaCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:37Evo redom sve:Bajramovic1999 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:07Moze li neko napisati koji nam je raspored preostalih 11 kola ako sutra i Zeljo i Borac upisu 3 boda?
Radnik (H)
Olimpic (A)
sarajevo (H)
ŠB (A)
Krupa (H)
Velež (H)
Borac (A)
Zrinjski (H)
Tuzla (A)
Sloboda (H)
Mladost (A)

Igrajte pi.ke!
-
- Kontakt:
Joj kad nas iznenade sutra sa nekom atraktivnom igrom i sa 3 gola u mreži gostiju, jedva čekam
avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:43Mi smo svjesno pokazali lošije partije da konkurencija misli da smo u rasulu, da smo loši, govorit ćemo da su stručni štab i ekipa u svađi, da plate kasne, da nam kradu kablove da bi bakar izvukli, a ustvari smo vrhunska ekipa sa vrhunskim matematičarem da predvidi i izračuna kakav nas raspored očekuje kao trećeplasiranoj ekipi nakon 22.kolaCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:37Evo redom sve:Bajramovic1999 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:07Moze li neko napisati koji nam je raspored preostalih 11 kola ako sutra i Zeljo i Borac upisu 3 boda?
Radnik (H)
Olimpic (A)
sarajevo (H)
ŠB (A)
Krupa (H)
Velež (H)
Borac (A)
Zrinjski (H)
Tuzla (A)
Sloboda (H)
Mladost (A)![]()

HAJC za vječnu u maju

**** li vam mater svima ne možete uhljupe pobijediti koji su igrali ko **** prospe vas Tuzla popišam vas sad ste mogli bit na -3 a sutra i otkloniti zaostatak i biti prvi
Ne bi me iznenadilo da sutra Olimpik odnese bod a ni sva tri
Sve ti se namjesti a ti ne možeš meda
SAMO TITULA AMAWE !
Ne bi me iznenadilo da sutra Olimpik odnese bod a ni sva tri
Sve ti se namjesti a ti ne možeš meda
SAMO TITULA AMAWE !
Rodjeni su pitarske picke!
Osjetim neku ironiju u postu.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:49Joj kad nas iznenade sutra sa nekom atraktivnom igrom i sa 3 gola u mreži gostiju, jedva čekam

Sto neko rece ja njima nista vise ne vjerujem. Upitno je hoce li oni htjeti igrati sutra ili ce se vukljati po terenu. Nista njima nije sveto nit ih zanima sta se desava okolo, u ovom slucaju na tabeli. Samo su bitni oni i njihov inat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:50avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:43Mi smo svjesno pokazali lošije partije da konkurencija misli da smo u rasulu, da smo loši, govorit ćemo da su stručni štab i ekipa u svađi, da plate kasne, da nam kradu kablove da bi bakar izvukli, a ustvari smo vrhunska ekipa sa vrhunskim matematičarem da predvidi i izračuna kakav nas raspored očekuje kao trećeplasiranoj ekipi nakon 22.kolaCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:37
Evo redom sve:
Radnik (H)
Olimpic (A)
sarajevo (H)
ŠB (A)
Krupa (H)
Velež (H)
Borac (A)
Zrinjski (H)
Tuzla (A)
Sloboda (H)
Mladost (A)![]()
HAJC za vječnu u maju![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Široki zaslužuje da bude ispred nas - imaju dobrog trenera (za naše uslove odličan volio bih ga vidjeti u Želji),guraju igrače iz omladinskog pogona, uz par njihove djece koji su lutali svukuda po svijetu,kojeg kapitalca iz HR i uvijek su u stanju dobiti bilo koga a uz malo sreće se i boriti za titulu ali financije štimaju sve
Ljoze svrsava na Karacica1921boy je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:58Široki zaslužuje da bude ispred nas - imaju dobrog trenera (za naše uslove odličan volio bih ga vidjeti u Želji),guraju igrače iz omladinskog pogona, uz par njihove djece koji su lutali svukuda po svijetu,kojeg kapitalca iz HR i uvijek su u stanju dobiti bilo koga a uz malo sreće se i boriti za titulu ali financije štimaju sve
Sva sreća radim pa nisam u mogućnosti gledat tu istinsku žar i oranje terena od strane igrača i Sira Alexa Fergusonakontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:49Joj kad nas iznenade sutra sa nekom atraktivnom igrom i sa 3 gola u mreži gostiju, jedva čekam
-
- Kontakt:
Ja se bgm nadam da je posjeta navijača urodila plodom, a i danas im je široki ubio taj alibi za plate. Nadam se da su svjesni ozbiljnosti situacije, al haj ti znaj, svaki put su razočarali na kiks pitara. Priča se da i pitarima kasne plate, i to 3-4, al to je sve rekla-kazala...LjoZee je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:55Osjetim neku ironiju u postu.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:49Joj kad nas iznenade sutra sa nekom atraktivnom igrom i sa 3 gola u mreži gostiju, jedva čekam![]()
Sto neko rece ja njima nista vise ne vjerujem. Upitno je hoce li oni htjeti igrati sutra ili ce se vukljati po terenu. Nista njima nije sveto nit ih zanima sta se desava okolo, u ovom slucaju na tabeli. Samo su bitni oni i njihov inat.
Ja sam njegov fan.

To je jedini trener iz lige kojeg bi volio vidjeti na nasoj klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Levin, Mamba21, NazorUso, Orvel, supervizor i 55 gostiju.