FK Sarajevo - Bordo chat
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Bordo chat
svaka čast za ono zaključavanje teme
nek se usijane glave opuste, valja slaviti titulu u maju ako Bog da, sve je na nama i sve od nas ovisi, koliko će stručni štab reagirati dobro, nadam se da hoće identifikovat ključne probleme i izvest dobra rješenja. Nisam gledao bordo sedmicu danas, pa nisam ni upratio jel dobro Vinko? hvala

Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Morto otkljucaj temu da nastavimo diskutovati 

Ne znam,mozda su im sa klupe to.govorili da budu u 16 striktno da.cekaju ubacaj a nasi onda kruzili hahahahaa.Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:36Nzm koliko si upratio, al zadnjih 30 minuta nama su Messnovic i Handzic u metar... Jedam drugog markiraju, nemas kome dodsti na 10-ku kad su pokriveni, ne otkrivaju se...mma_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:32Pretjeruju pojedini sa.pljuvanjem,nista nije idealno ali moramo sada dati.podrsku svima i mislim da titula nece izostati.jbg imali smo na pocetku Handzica i Hebiba jedan na jedan ciste sanse.Mislim da treba samo promjeniti Susica i Pejovica i dati Susicu malo kontinuiteta.
Idemo jako raja,tjeracemo na kraju sezone sve redom,zapamtiti ovaj osjecaj i ne zaborqviti.kad se zavrsi sezona i onda pricati o Emiru i Vinku aBd.
Tako je bilo skoro citavu utakmicu. Ja se iskreno nadam da se vidjelo da nam tu falu igrac, a ako je to Dal ako on to moze povezati pa neka ima 10 godina al daj mu da igra...
Po meni jeste jadno izgubiti od.ovog sirokog,ali moramo i mi shvatiti da nam vise u ekipi nisu 3 najbolja igraca,asistenta,i strijelca.To sy sve bili Ahmetovic,Tatar i Rahman a da ne govori o.mentalnoj snazi da povuku ekipu a pgt Rahman.Nije zamjena Mesanovic za Rahmana,ja bih prije njega lijevo gdje realno nemamo koga a gore bih probao sa Cmiljanovicem i ispred Handzicem.Nazad Susic i Djokanovic i je to.Ugl ovako nije to to.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad je pauza, poslije krupe?mma_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:44Ne znam,mozda su im sa klupe to.govorili da budu u 16 striktno da.cekaju ubacaj a nasi onda kruzili hahahahaa.Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:36Nzm koliko si upratio, al zadnjih 30 minuta nama su Messnovic i Handzic u metar... Jedam drugog markiraju, nemas kome dodsti na 10-ku kad su pokriveni, ne otkrivaju se...mma_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:32Pretjeruju pojedini sa.pljuvanjem,nista nije idealno ali moramo sada dati.podrsku svima i mislim da titula nece izostati.jbg imali smo na pocetku Handzica i Hebiba jedan na jedan ciste sanse.Mislim da treba samo promjeniti Susica i Pejovica i dati Susicu malo kontinuiteta.
Idemo jako raja,tjeracemo na kraju sezone sve redom,zapamtiti ovaj osjecaj i ne zaborqviti.kad se zavrsi sezona i onda pricati o Emiru i Vinku aBd.
Tako je bilo skoro citavu utakmicu. Ja se iskreno nadam da se vidjelo da nam tu falu igrac, a ako je to Dal ako on to moze povezati pa neka ima 10 godina al daj mu da igra...
Po meni jeste jadno izgubiti od.ovog sirokog,ali moramo i mi shvatiti da nam vise u ekipi nisu 3 najbolja igraca,asistenta,i strijelca.To sy sve bili Ahmetovic,Tatar i Rahman a da ne govori o.mentalnoj snazi da povuku ekipu a pgt Rahman.Nije zamjena Mesanovic za Rahmana,ja bih prije njega lijevo gdje realno nemamo koga a gore bih probao sa Cmiljanovicem i ispred Handzicem.Nazad Susic i Djokanovic i je to.Ugl ovako nije to to.
Kad bi krupu dobili i na pauzu otisli, da se malo smirimo...
Ne znam,ugl treba im jedno 10 dana da se smire ,dozovu ja i dalje vjerujem da je ovo ekipu.sposobna zadrzati prednost pgt jer su svi u kurcu.pa jbt eno strumfovi se prepali olimpika na grbavici.Mislim da ti je sve jasno.Ugl meni iskreno ni Oremus ni Pidro nista ne pruzaju.Ne znam sta im je,Fanimo van forme totalno,isto kao i Mesanovic i Pejovic.
Mora ih krenuti,dobri su to igraci,mora
Mora ih krenuti,dobri su to igraci,mora
FK SARAJEVO.
Bice i to zajebano s ovakvom igrom. Trebaju sjesti strucni stab i igraci i vidjeti kako dalje. S obzirom na nedorecen igracki kadar predstoji nam velika borba do kraja.Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:45Kad je pauza, poslije krupe?mma_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:44Ne znam,mozda su im sa klupe to.govorili da budu u 16 striktno da.cekaju ubacaj a nasi onda kruzili hahahahaa.Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:36
Nzm koliko si upratio, al zadnjih 30 minuta nama su Messnovic i Handzic u metar... Jedam drugog markiraju, nemas kome dodsti na 10-ku kad su pokriveni, ne otkrivaju se...
Kad bi krupu dobili i na pauzu otisli, da se malo smirimo...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Da skupe muda, da ovim hadaljima i sirokog pokazu gdje im je mjesto... Yebem im sve fasisticko...
Kakvi su to cigani
Kakvi su to cigani
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja kad sam pisao da je budžet smanjen i da necemo dovesti zamjene za Tatara, i Rahmana, ljudi mi se smijali. A ovi insajderi najavljali neka imena a pojma nemaju. Ja znam dosta toga al neću da iznosim prljav ves na forumu. Tesko da ćemo do titule. Sva sreca sto nemas ozbiljne ekipe u ligi.
Sutra ako zeljo dobije, onda igramo 4 utakmice u Sarajevu.
Krupu moramo dobiti, i onda dolaze ovi fasisti iz listice... To moramo rijesiti, krv proliti i jos ih dobro ubiti majku im yebem...
Onda zeljo, pa vjerovstno velez kuci i gostovsnje zrinjskom.
Yeben raspored, al kad ces pokazati da vrijedis ako ne protiv najjacih
Krupu moramo dobiti, i onda dolaze ovi fasisti iz listice... To moramo rijesiti, krv proliti i jos ih dobro ubiti majku im yebem...
Kazes da ces tesko do titule,pa onda nema.ozb ekipe.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:52Ja kad sam pisao da je budžet smanjen i da necemo dovesti zamjene za Tatara, i Rahmana, ljudi mi se smijali. A ovi insajderi najavljali neka imena a pojma nemaju. Ja znam dosta toga al neću da iznosim prljav ves na forumu. Tesko da ćemo do titule. Sva sreca sto nemas ozbiljne ekipe u ligi.
Dogovori se brate dragi..sa drugim djelom se slazem i bas zbog tog drugog djela tvog posta ne vjerujem u prvi dio posta.

FK SARAJEVO.
Najvece plate a najmanje borbe..Sramota da te dobije mjesna zajednica koja je jedva tim sklopila. Nikad gori Siroki ali ljudi su t borbom nadoknadili i pokazali nasim primadonama kakav treba odnos imati prema desu kojeg nosis..Trener bez muda 3 tekme za redom ide na bod i 3 puta skroz fula postavu...3 tekme nula golova...ZALOSNO...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne sikirajte se braco adzicevci. Bolji smo od krupe. Uz malo srece uvalicemo im bar jedan iz penala

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sva sreća pa su ostale ekipe u ligi rinaka, pa mi to daje nadu da ipak možemo do titule, al na kraju će biti i to u bod. Nisam ja kontradiktoran, nego me nisi skonto brt.mma_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:56Kazes da ces tesko do titule,pa onda nema.ozb ekipe.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:52Ja kad sam pisao da je budžet smanjen i da necemo dovesti zamjene za Tatara, i Rahmana, ljudi mi se smijali. A ovi insajderi najavljali neka imena a pojma nemaju. Ja znam dosta toga al neću da iznosim prljav ves na forumu. Tesko da ćemo do titule. Sva sreca sto nemas ozbiljne ekipe u ligi.
Dogovori se brate dragi..sa drugim djelom se slazem i bas zbog tog drugog djela tvog posta ne vjerujem u prvi dio posta.![]()
Dosadan si kumee,idi na prepucavanje ako ne.mislis normalno pisati.Ovdje smaras.
",buco" bitno je aBd uzeti titulu pa onda vidjeti sta i kako.
",buco" bitno je aBd uzeti titulu pa onda vidjeti sta i kako.
FK SARAJEVO.
Miškić - golman koji ima 24 godine, par utakmica u 2. ligi Hrvatske i 30-ak u valjda drugoj ligi Švedske.
Obšivač - najjači igrač u ekipi, igrao čak i za neke slabije ekipe u HNL i ligi Kazahstana, iskusan.
Čuljak - 33 godine, isto igrao na relaciji 1. i 2. HNL, u lošijim ekipama, iskusniji.
Ikić - 21 godina, došao iz najlošije ekipe 2. HNL, Međimurja, gdje nije bio ništa posebno.
Jurić - dijete Širokog, igrač kojem je vrhunac karijere što igra tu gdje igra.
Jurilj - iskopali igrača koji par godina nije ni igrao, a prije toga vrhunac 2. HNL. Nikada nije igrao u većem nivou.
Vukoja - dijete Širokog (koliko je moguće da imaju ovoliko svoje djece kvalitetne, zaključiti sami, kao da kod nas igraju Gljive i slični)
Begić - igrao niže hrvatske lige prije Širokog, 2. HNL mu bila premija u životu.
Majić - dogurao do Oberlige Westfalen, to je valjda 6. njemačka liga, koja li, a pokušao i u 2. HNL, gdje mu nije išlo.
Medić - dijete Široko, 2000. godište, ovo mu je 7. utakmica u PLBiH
Stanić - dijete Širokog, malo otišao u 2. HNL, nije se mogao nametnuti, pa se vratio doma.
Grgić - dijete Širokog, 2003. godište, 100 minuta do sada u PLBiH.
Jurić - pogađate, igrač iz slabijih ekipa 2. HNL. Ima 27 godina i 100 nastupa u seniorskom fudbalu, na takvom nivou.
Mašić - dijete Širokog, kojeg su otpisali prije par godina i nakon što se nije igrao u Neretvancu iz Opuzena i Croatiji iz Zmijevaca, vratili ga, jer nemaju igrača.
Evo, čisto pregled igrača koji su danas igrali i koji su nas dobili. Kad budemo igrali Evropu, pa kad budem analizirao "amatere" iz razno raznih liga, da vidite koliko su ozbiljniji od ovih igrača. Dakle, ljudi su doveli igrače koji NISU MOGLI igrati u 2. HNL, dodali im vlastite djece koju su prethodno haman otpisali ko neperspektivne, i ne dozvole nam šansu

Moj vino moj vinko
Obšivač - najjači igrač u ekipi, igrao čak i za neke slabije ekipe u HNL i ligi Kazahstana, iskusan.
Čuljak - 33 godine, isto igrao na relaciji 1. i 2. HNL, u lošijim ekipama, iskusniji.
Ikić - 21 godina, došao iz najlošije ekipe 2. HNL, Međimurja, gdje nije bio ništa posebno.
Jurić - dijete Širokog, igrač kojem je vrhunac karijere što igra tu gdje igra.
Jurilj - iskopali igrača koji par godina nije ni igrao, a prije toga vrhunac 2. HNL. Nikada nije igrao u većem nivou.
Vukoja - dijete Širokog (koliko je moguće da imaju ovoliko svoje djece kvalitetne, zaključiti sami, kao da kod nas igraju Gljive i slični)
Begić - igrao niže hrvatske lige prije Širokog, 2. HNL mu bila premija u životu.
Majić - dogurao do Oberlige Westfalen, to je valjda 6. njemačka liga, koja li, a pokušao i u 2. HNL, gdje mu nije išlo.
Medić - dijete Široko, 2000. godište, ovo mu je 7. utakmica u PLBiH

Stanić - dijete Širokog, malo otišao u 2. HNL, nije se mogao nametnuti, pa se vratio doma.
Grgić - dijete Širokog, 2003. godište, 100 minuta do sada u PLBiH.
Jurić - pogađate, igrač iz slabijih ekipa 2. HNL. Ima 27 godina i 100 nastupa u seniorskom fudbalu, na takvom nivou.
Mašić - dijete Širokog, kojeg su otpisali prije par godina i nakon što se nije igrao u Neretvancu iz Opuzena i Croatiji iz Zmijevaca, vratili ga, jer nemaju igrača.
Evo, čisto pregled igrača koji su danas igrali i koji su nas dobili. Kad budemo igrali Evropu, pa kad budem analizirao "amatere" iz razno raznih liga, da vidite koliko su ozbiljniji od ovih igrača. Dakle, ljudi su doveli igrače koji NISU MOGLI igrati u 2. HNL, dodali im vlastite djece koju su prethodno haman otpisali ko neperspektivne, i ne dozvole nam šansu
Moj vino moj vinko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa ovim porazom u drugom dijelu smo izbjegli gostovanje na Santiago Bernabeu ovaj ups hocu reci Pecari. Hajmo biti pozitivni.
Emire yeba si nas dobro. Kad sam govorio, da smo te itekako prerasli i samo tapkamo u mjestu sa tobom smijali se drugi.
+5 je ozbiljna prednost opet za finis sezone. Ali mi ako ostanemo u ovom zimskom snu nece nam biti dosta ni +15.
Potrebno krilo novo koliko sutra da dodje. Ali normalno gdje ce ga celavi iskopati, njemu su Hebib i Krle igracine.
Emire yeba si nas dobro. Kad sam govorio, da smo te itekako prerasli i samo tapkamo u mjestu sa tobom smijali se drugi.
+5 je ozbiljna prednost opet za finis sezone. Ali mi ako ostanemo u ovom zimskom snu nece nam biti dosta ni +15.
Potrebno krilo novo koliko sutra da dodje. Ali normalno gdje ce ga celavi iskopati, njemu su Hebib i Krle igracine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako dobiju željo i borac sutra, kući igramo sa fašistima, zrinjskim i veležom. Obrati pažnju, borac ima bolju gol razliku od zrinjskog, kao i željo od veleža. Gostujemo neparnim.Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:55Sutra ako zeljo dobije, onda igramo 4 utakmice u Sarajevu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Handžić Haris 112066 Igrač FK SARAJEVO
Dupovac Amer 112224 Igrač FK SARAJEVO
Pidro Selmir 136718 Igrač FK SARAJEVO
Velkoski Krste 307962 Igrač FK SARAJEVO
Oni ne igraju protiv Krupe
Dupovac Amer 112224 Igrač FK SARAJEVO
Pidro Selmir 136718 Igrač FK SARAJEVO
Velkoski Krste 307962 Igrač FK SARAJEVO
Oni ne igraju protiv Krupe
Sta je sa Vinkom??
Je li Corona?
Je li Corona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.