Phoenix Suns
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Amare ponovo u Arizonu.Ocekujem ovacije u US Airways Centru.Bice to sjajan mec,nadam se sa mnostvo lijepih poteza i pregrst preokreta,naravno nasoj pobjedi.
Chelsea F.C.
Amare je zaslužio ovacije za sve što je dao i pružio Sunsima. Naravno da će ovacije dobiti i D Antoni, tvorac ovih Sunsa koji se sada raspadaju nažalost. Svakako da atmosferu podiže i Nash: Valjda će Amare platit kavu, zvao je i mene i Granta, a doći će i ostali bivši suigrači. Naime Amare ih je pozvao na piće u hotel u kojem su Knicksi odsjeli, kaže da će Sunsi uvijek biti u njegovu srcu, gdje god bio i gdje god igrao pamtit će Sunse zauvijek. Hvala mu za sve ali večeras nek ne zabije ništa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Uff, zamisli te Amare buzzer beater danas protiv Sunse:mrgreen:
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Blue_He4rt
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Uff, zamisli te Amare buzzer beater danas protiv Sunse:mrgreen:
Nema sanse da on odlucujuci sut izvede.
Chelsea F.C.
Protiv Boston je skoro napravio buzzer.Blue_He4rt je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Uff, zamisli te Amare buzzer beater danas protiv Sunse:mrgreen:
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Blue_He4rt
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Protiv Boston je skoro napravio buzzer.Blue_He4rt je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Uff, zamisli te Amare buzzer beater danas protiv Sunse:mrgreen:
Skoro

Chelsea F.C.
Lol, Childress je Phoenix starting Center 
Meni je cudno sto Phoenix navijaci nisu dali pravi ovacije za Amare

Meni je cudno sto Phoenix navijaci nisu dali pravi ovacije za Amare

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Donnie Darko
- Kontakt:
nedostaje mi jrich
nedostaje mi amare
nedostaje mi kerr
nedostaje mi dantoni
nedostaje mi barbosa
nedostaje mi marion
nedostaje mi SSOL
nedostaje mi r'n'g
nedostaju mi bell i diaw
i na kraju, nedostaje mi hebeni marbury
ovo je najjadnija ekipa u ligi (ako zanemarimo cavse i detroit), ekipa sa najjadnijim rosterom i sa najjadnijom upravom! jedino sto je svjetla tacka je prokleta ljecnicka ekipa! ovo je tim koji unatoc cinjenici da pokusavaju irgati r'n'g igra najdosadniju igru u ligi! ovo je tim u kojem childress starta na centru iako imaju 3 centra u ekipi! ovo je tim u kojem se nalaze tri od tri igraca sa najgorim mid level ugovorom u ligi i koji se nikada nece uspjeti trejdat, frye, warrick i childress! ovo je tim koji nema buducnosti! ovo je tim kojem ni steve nash ne moze pomoc!
nedostaje mi amare
nedostaje mi kerr
nedostaje mi dantoni
nedostaje mi barbosa
nedostaje mi marion
nedostaje mi SSOL
nedostaje mi r'n'g
nedostaju mi bell i diaw
i na kraju, nedostaje mi hebeni marbury

ovo je najjadnija ekipa u ligi (ako zanemarimo cavse i detroit), ekipa sa najjadnijim rosterom i sa najjadnijom upravom! jedino sto je svjetla tacka je prokleta ljecnicka ekipa! ovo je tim koji unatoc cinjenici da pokusavaju irgati r'n'g igra najdosadniju igru u ligi! ovo je tim u kojem childress starta na centru iako imaju 3 centra u ekipi! ovo je tim u kojem se nalaze tri od tri igraca sa najgorim mid level ugovorom u ligi i koji se nikada nece uspjeti trejdat, frye, warrick i childress! ovo je tim koji nema buducnosti! ovo je tim kojem ni steve nash ne moze pomoc!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a gde ti barkley u onu gore listu?Donnie Darko je napisao/la:nedostaje mi jrich
nedostaje mi amare
nedostaje mi kerr
nedostaje mi dantoni
nedostaje mi barbosa
nedostaje mi marion
nedostaje mi SSOL
nedostaje mi r'n'g
nedostaju mi bell i diaw
i na kraju, nedostaje mi hebeni marbury![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Rasuli smo ih 

[youtube][/youtube]
kako stvari osciliraju.., od ekipe koja je mogu slobodno reci obiljezila proslu deceniju kao najbolja u gotovo svim ofanzivnim statistickim elementima, postali su ekipa koja ce se pribiti za samo dno Nba lige... samo ih jos nash odrzava na apratima
kako stvari osciliraju.., od ekipe koja je mogu slobodno reci obiljezila proslu deceniju kao najbolja u gotovo svim ofanzivnim statistickim elementima, postali su ekipa koja ce se pribiti za samo dno Nba lige... samo ih jos nash odrzava na apratima
Dotakli smo dno, ne znam možemo li dublje pasti, niti u jednoj utakmici nismo favoriti
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Phoenix sunsi ove godine mogu sanjati playoff ovakvom igrom 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ma ne moramo svake godine u playoff.Treba nam ovako razdoblje da bi ponovo sastavili kompatibilan tim.Sa ovim ne mozemo bolje.
Chelsea F.C.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Mozemo li jedan Cleveland dobit?Stvarno ce biti raspad sistema ako ne ostvarimo pobjedu protiv slabasnih Cavsa.
Chelsea F.C.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa zar ni Cavse lagano ne možete dobiti?
Ovakvu igru nisam bašš očekivao. Nash sjajan sa 15 asistencija. Teško će te do pobjede.
Ovakvu igru nisam bašš očekivao. Nash sjajan sa 15 asistencija. Teško će te do pobjede.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
20-17-7 nash
koliko samo taj igrac vrijedi ovim sunsima. najbolji suter u nba. cast allenu, ali on sebi nemoze iskreirat sut.

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Najbolji play zadnjih 20-tak godina sigurno.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
neznam da li ima ijedna ekipa koja vise ovisi o jednom igracu trenutno u nba ligi. to mi se ne svidja nikako. kad je nash tu, igra je podnosljiva, cim on izadje nista ni sa cim, sto nije bio slucaj prosle godine. gentry polahko gubi konce, nesto mora poduzet.
jbt sta bi dao da instaliraju larry browna umjesto gentrya sad. te da pokusaju uvest nekakvu odbranu, da se dudley (potencijalno vrhunski obrambeni igrac) i dragic nauce igrati istu.
podhitno se rjesit ovih losih ugovora, prije svega childresa, fryea i warricka. poslat ih negdje u zamjenu za isticuce ugovore, te ako je neko dovoljno lud za pikove. misljenje oko nasha sam promjeno, niposto ga trejdat, jedino ako bi za njega mogli dobiti smitha ili ellisa, sto je dosta nemoguce.
volio bih da recimo posalju fryea, childresa, lopeza i pikove u memphis za randolpha i thabeeta
jbt sta bi dao da instaliraju larry browna umjesto gentrya sad. te da pokusaju uvest nekakvu odbranu, da se dudley (potencijalno vrhunski obrambeni igrac) i dragic nauce igrati istu.
podhitno se rjesit ovih losih ugovora, prije svega childresa, fryea i warricka. poslat ih negdje u zamjenu za isticuce ugovore, te ako je neko dovoljno lud za pikove. misljenje oko nasha sam promjeno, niposto ga trejdat, jedino ako bi za njega mogli dobiti smitha ili ellisa, sto je dosta nemoguce.
volio bih da recimo posalju fryea, childresa, lopeza i pikove u memphis za randolpha i thabeeta

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Randolph bi sjajno došao Sunsima pod košom. Kakve samo statistike ima, sjajno.
Nasha nipošto ne davati, inače, gotovi ste.

Nasha nipošto ne davati, inače, gotovi ste.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.