Nedostaje mi Deki.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Olimpik NI BODA nije uzeo u gostima ove sezone, na samo JEDNOM gostovanju su uspjeli postić go!!! BUDU LI VAM OVI DEBILI BOD UZELI SUTRA OBJESITE SE SVI REDOM!!!!!!

Sveza mi nekakvu suhvu yebo li te statistika.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Našiljio je Čurjurić ćunu da se gužvamo po apotekama poslije meča.
-
- Kontakt:
Kakvi su ovi nasi idioti nesposobni,da nam UEFA,zbog 100 godina kluba,kaze,kako god da se zavrsi na kraju,vi cete na kraju biti sampioni odlukom UEFE,oni bi nesto zasrali.
Veseli bi tuzio UEFU,Lendric bi ih proglasio mafiom,a Amar bi im trazio procenat zbog osvojene titule....
Uvijek dođe kraj crnom nizu, da li će to biti sutra, ostaje da vidimo
Kako god između nas i pitara je i dalje 9 bodova razlike. Toliko sam izgubio povjerenje u ekipu da ne vidim način kako pobijediti Olimpik. Večeras vjerovatno snijeg i ko zna kakvi će uslovi za igru biti. Amara vrijeme je da izađete iz hibernacije.
Uz dužno poštovanje prema sponzoru Swissotelu mislim da nam ne godi ova vrsta karantina.
Uz dužno poštovanje prema sponzoru Swissotelu mislim da nam ne godi ova vrsta karantina.
vjerovali ili ne
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nista, odoh spremati repertoar psovki i kletvi da mogu stancati sutra kad se tekma zavrsi.

BarbareZeljin je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:21Veseli bi tuzio UEFU,Lendric bi ih proglasio mafiom,a Amar bi im trazio procenat zbog osvojene titule....

- BosniaBoston
- Kontakt:
Idealan peh podatak za sutra

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I plus vazda syebemo kad zatvaramo kolo
Sutra po tri boda i povratak u borbu za titulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Siroki izgubi 150 igraca i to onih sto su im znacili, imaju financijskih problema - 2. na tabeli, preskocili nas
Mi nikog ne izgubimo, pojacamo se da kazemo, imamo i mi financijskih problema - 5. na tabeli, nazadujemo
E yebem ti Hloptu
Mi nikog ne izgubimo, pojacamo se da kazemo, imamo i mi financijskih problema - 5. na tabeli, nazadujemo
E yebem ti Hloptu
- Merakk1921
- Kontakt:
Joj sutra kad uzmemo 5:0 , sje-ba-ce se nacija
Ocekivati da ovi nasi mlatimudani mogu osvojiti bilo kakav trofej makar konkurencija bila Ustikolina i Strgacina je malo i smijesno 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Radije 3. mjesto i -6 nakon 3 kola( ako ne sjebemo) neg 2. mjesto i -12.
Kakva je godina i finansijska situacija dobro je. Manekenima i Garfildu je ovo posljednji od jedno 11 vozova valjda ce se ukrcati
LimVo te LjoŽe!
#Punoljetstvo