FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 14 mar 2021, 21:15

Svasta bih rekao sad. Vise nije ni stvar u tome sto smo bili losi ko u prethodne dvije prvenstvene utakmice. Nego mi je nevjerovatno da ovi debili iz selendre iskljucivo zbog nase gluposti dobijaju prostor da seru.

Karacicu i svim iz Sirokog se treba naebat svega. Pola utakmice su proveli valjajuci se i uvodeci doktore. I na kraju debili naprave vatromet ko da su mrtvi Real pobjedili. Umjesto da smo im na pocetku preko Handze ili Hebe zavalili bar jedan gol, pa da se useru u gace.

Rekao sam, utakmica protiv Radnika na Kosevu je pokazala koliko mi mozemo bez Rahmana i Benje. Ne treba bjezati od toga. To je realnost. Mi nismo odigrali nista specijalno ovu sezonu, nego je jednostavno ostatak lige bio poprilicno los. Odlaskom dva najbolja igraca dosli smo u egal sa prvih 7 ekipa. To je jedina istina.

Citav zivot navijam za Sarajevo, ali ovdje se vide posljedice lose odradjenog prijelaznog roka. Znam da su neki poput Denchija branili Hadziju i ostatak struke. I ja sam prvi mislio da imaju u glavi neki plan. Krilo, vezni, bek su se morali dovesti. Dabogda da ovo izadje na dobro, ali ovaj put nisam preveliki optimista.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2021, 21:16

feniksptica je napisao/la:
14 mar 2021, 21:11
Zip je napisao/la:
14 mar 2021, 21:09
14 mar 2021, 21:02
Svi oni sto su na sve lose pisano za SDa i ekipu odgovarali imamo +9 sad su se usutili momacki..Istpi se prednost a igra osta za ****.

Emireee..de nek te brane ovdje, gdje je Alfred da nam pohvali krila bekove malo i dobar poso SD-a, a tek sto je Zinedina ubo

Zipeee je l +9

Pejovic hahaha Rustemovic za njega Makelele
Jel ti drago sto mozes napisati "e jessm ti rekao"

Nabijem i tebe i sve one koji se nasludjuju drugima koji su "baninili" pojedine zbog poraza...

Hoces u Maju slaviti titulu sa Emirom il ne?

Pichko jedna
Ne, nisam ja egoista. Vaznije mi je Sarajevo.

Samo govorim da ste bili zaslijepljeni tom prednoscu i da niste vidjeli sav los posao koji se odradio preko zime..a koji je sad dosao na naplatu.
Naravno da hocu, al nadam se ne s Emirom
A sta se to bez para moglo bolje?Ajde evo posto imas kritiku,reci mi rjesenje.ili se kao ova cetvorka protiv sda.Dok ih nije.bilo na vlasti wve su mogli bolje kao,a kad su dosli isto sranje kao i sda
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 14 mar 2021, 21:16

Vala ako su husrefa otjerali kad je bio 1 moraju i ovog vala bi i hadziju otjerao u paketu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2021, 21:16

Izvuce ovo Vinko do kraja, nema sumnje u to njemu jedinom vjerujem. Problem je kakvu je ekiou dobio za ovu polusezonu i da smo za razliku od prije 2 godine u ovo vrijeme nazadovali..a sve se slicno desavalo. Jednostavno smo nekako uspjeli nazadovati ( i sa sve titulom sto ce doc na kraju )
Mozda ce se opet pocet koristit djeca, ko i svaki put kad su ih treneri samo kad im zagusti koristili a ovi im vrate 3x. Kakav bolna Hebibovic Hodzic..daj nam nase. Gore nece sigurno

Aj Emire, sretno ti. unazadio si ekipu maximalno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 mar 2021, 21:17

Nesto u klubu ne štima očigledno... Ja sam čuo da je Sabrina birala pojacanja, ne znam jel istina, al ne valja ovo.
Susic, Milicevic i Dupe. Ovo ostalo... Smijesna selekcija igrača.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 14 mar 2021, 21:17

Sta je tu je, momci lose predstava ali glavu gore idemo dalje, sto prije prevazici ovu krizu nadam se da ce nam reprezentativna pauza dobro doci da se koliko toliko organizujemo
Podrska ekipi i treneru
90!

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 14 mar 2021, 21:17

slika
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 mar 2021, 21:17

Isti ovaj Široki je Borac prije 4 dana odučio od fudbala :facepalm: Ja još ne mogu da vjerujem da smo izgubili.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 14 mar 2021, 21:18

Sanchez1987 je napisao/la:
14 mar 2021, 21:15
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
Bravo i za navijace kojima je ova situacija smijesna, vama je u cilju da vi dokazete nesto, a yebo klub
Fuj, povratit cu od muke
Bravo Vinko i Emire, jos se vi zajebajite.. :sick: :puke:
Pa zar niste do juce vi pojedinci nas "pljuvace" smatrali strumfovima i govorili kako mi nismo uopste navijaci Sarajeva itd,jer smo kritikovali Celavog,reko ja tebi polako skontat ces ko je Emir.
Niste ga kritikovali, nego ste mu psovali sve mrtvo i zivo i nema kakvim imenima ga niste nazivali. Nekome se ovdje ne svidjaju tvoji postovi i taj neko te kritikuje zbog toga, kao ja sada, ali ti ne psuje, ne prijeti i ne vrijedja te. To je kritika buraz.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 mar 2021, 21:18

1 bod od mogucih 9 i 0 golova šta drugo očekivati kad ti igraju Hebibovic i Velkoski dva amatera

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2021, 21:18

Zip je napisao/la:
Svi oni sto su na sve lose pisano za SDa i ekipu odgovarali imamo +9 sad su se usutili momacki..Istpi se prednost a igra osta za ****.

Emireee..de nek te brane ovdje, gdje je Alfred da nam pohvali krila bekove malo i dobar poso SD-a, a tek sto je Zinedina ubo

Zipeee je l +9

Pejovic hahaha Rustemovic za njega Makelele

Nabijem i tebe i sve one koji se nasludjuju drugima koji su "baninili" pojedine zbog poraza...

Pichko jedna

Samo govorim da ste bili zaslijepljeni tom prednoscu i da niste vidjeli sav los posao koji se odradio preko zime..a koji je sad dosao na naplatu.
Nek si odmah poletio da nam dokazes da si ti bio upravu.

Bravooo

Ma da ispadnemo iz lige, trebs biti podrska klubu a ne pichke koji jedva cekaju da mogu svoje frustracije da lijece preko losih rezultata kluba.

Ja cu svima da "sudim" u Maju, i dam svoj komemtar.
Do tada makar sve izgubili bit ce podrzani od mene.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 14 mar 2021, 21:18

ado-hz je napisao/la:
14 mar 2021, 21:15
I naravno da cemo doci poslije svakog poraza par nas da vam utljamo u nos sva g.ovna koja je servirao i izasrao vas SD. To mi je duznost i obaveza kad ste coravi kod ociju dok ne progledate. A kakvi ste tokmaci nikad necete ni progledati.
Ono nekoga proziva i naziva Bosnjom a ZELI DA MU KLUB ZA KOJI NAVIJA IZGUBI TITULU, sve kako bi upotpunio svoj isfrustrirani i jadni zivotic i likovao sa "Jesam vam rekao" 😂

Onn: Igra grozna, alarm upaljen, titula neupitna, podrska jos manje !!! Samo Saraj'vo !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 mar 2021, 21:19

mma_hz je napisao/la:
14 mar 2021, 21:16
Zip je napisao/la:

Pichko jedna

A sta se to bez para moglo bolje?Ajde evo posto imas kritiku,reci mi rjesenje.ili se kao ova cetvorka protiv sda.Dok ih nije.bilo na vlasti wve su mogli bolje kao,a kad su dosli isto sranje kao i sda
Kako bez para ? Dobio si pare od 2 transfera..Dao su Mesanovicu 20 ooo mjesecno i visegodisnji ugovor ? To su samo izgovori da se brani Emir koji ubode 1 od 5 pojacanja
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 mar 2021, 21:19

Po meni je znak kompleksa ako se na sve ekipe koje uvežu dvije pobjede gledaju kao da je Real Madrid ušao u Bh PL, a ako mi odigranmo niz od 15 mjeseci bez poraza to bude splet svega samo ne kvaliteta i struke.

Ubijeđen sam da čim uvežemo dvije pobjede nastavljamo tamo gdje smo stali. Igramo sa zadnjim pa nam dolazi isti ovaj Široki na Koševo, nakon toga nam je opet minimalno +7/8 ma kontu...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 14 mar 2021, 21:20

A svi vi koji pljujete i psujete znat cete doci u titovu na proslavu ?
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2021, 21:20

Ovo je vec vidjen scenario gdje ce ispaštati trener a krivci SD i Uprava.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2021, 21:21

Ma glupo je sada kriticki govoriti samo o jednom gracu pojedinacno ili vise njih. Ili isticati samo Hadziju kao glavnog krivca ili bilo koga drugog.
Cinjenica je da mi kao EKIPA ne funkcionisemo,lose igramo,nepovezano,neefikasno.
Pa pogledajte kako su nam samo pasovi neprecizni i nepovezani,kao da si sabrao igrace na terenu.
Nesto opasno ne stima u ekipi,nema hemije,nema zelje,zara....kao i na relaciji SD-SŠ/trener-igraci i bojim se da je uzrok puno veci od pukog objasnjenja da nismo u formi,nesto se je yebeno zakuhalo izgleda.
Sad Uprava mora i treba pravilno reagovati i povuci pravi potez,a koji je to ne znam ni ja niti mogu biti pametan u ovom trenutku.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 mar 2021, 21:21

Pa i na ljeto su neki ovdje furali pricu kako treba otici trener, kako smo lose pripreme odradili. Nakon par onih losih tekmi. Tjeralo se. Kad ono +9 na kraju.

I sad se isto radi. Ali je be mi se za misljenje random likova, uhvatila vas nejebica pa nas pokusavati navuci; pe dercine jedne :mrgreen:

11 kola, pola lige ublizu, svi ce kiksati. Nadati se da cemo mi najmanje.

PS. I dalje fali napadac. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 mar 2021, 22:40

Podrška!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 mar 2021, 22:41

3 tekme
Nula golova
3x crveni neiskoristen
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], kogmagie46, N3R3D, riki46, UltraSa46, Varijantas8 i 73 gosta.