FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igrajte sutra, opet je sve otvoreno. Igrajte debili!!!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sutra pobjeda ili ce smo na putu da nam i izlazak u europu izmakne. (ako trebamo i licencu)
Mjau !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Šta je ba otvoreno brate?
Mi ćemo i evropu popušiti, svi su koplje iznad nas ako ćemo pošteno...
Jedino mi hudnici ostavimo haman istu ekipu i jos koliko-toliko je poboljsamo i uspijemo biti gori nego u prvom dijelu. Niko sa nama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako pobijedimo treci smo. Znaci lagana utakmica prvo kolo treceg dijela, pa derbi na Grbavici drugo kolo?
Veteran Sa@ nije istina.
Veteran Sa@ nije istina.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
hajde picke igrajte sutra **** vas usta da uzmemo tu titulu I DA VAS VISE NE GLEDAM
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ako svi oni nemaju motiv više da sutra uzmu, priblize se na šest bodova, imamo utakmicu s njima kuci, pet od sest prvih kola igramo kuci onda pišaj ti sve ovo.
Hajmo se sutra napet i do kraja je sve moguce vjerujte mi. Nije drama kolika se namjerno pravi izgubit od Tuzle (dobit veceras u Mostaru nije mala stvar) drugo pol smo bili preocajni, medjutim prvo smo trebali vodit 0:2 glat, pri tom a zaboravili smo vec jer nam je to postalo normala, sudac svira onakav penal?? Niko ne prica jer nije bilo tv prenosa u kupu ali kakva nam je igra bila znal ko? Meni je dovoljno bilo procitat da smo u 91 imali stativu i da opet sudac nije svirao nama penal mislim na 0:0. I protiv komšija smo bili blize pobjedi koliko se ja razumijem u fudbal.
Imamo kvalitet koji nam se kroz tri rezultata nije poklopio a sve to dolazi u najgorem mogucem trenutku gdje nemamo pehara osam godina a novca pogotovo. Mislim da mozemo i moramo donijet trofej za stotu godisnjicu, ta nada u meni i dalje zivi.
Hajmo se sutra napet i do kraja je sve moguce vjerujte mi. Nije drama kolika se namjerno pravi izgubit od Tuzle (dobit veceras u Mostaru nije mala stvar) drugo pol smo bili preocajni, medjutim prvo smo trebali vodit 0:2 glat, pri tom a zaboravili smo vec jer nam je to postalo normala, sudac svira onakav penal?? Niko ne prica jer nije bilo tv prenosa u kupu ali kakva nam je igra bila znal ko? Meni je dovoljno bilo procitat da smo u 91 imali stativu i da opet sudac nije svirao nama penal mislim na 0:0. I protiv komšija smo bili blize pobjedi koliko se ja razumijem u fudbal.
Imamo kvalitet koji nam se kroz tri rezultata nije poklopio a sve to dolazi u najgorem mogucem trenutku gdje nemamo pehara osam godina a novca pogotovo. Mislim da mozemo i moramo donijet trofej za stotu godisnjicu, ta nada u meni i dalje zivi.
Vico, moze li liga po pola?
-
- Kontakt:
Kako ba nije otvoreno, pobjediš sutra i na -6 smo. Ima da igraju ili će glave da se otvaraju!avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:56Šta je ba otvoreno brate?
Naprijed Željo ljubavi moja!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Aha, nasao sam. Igracemo prvo kolo protiv 10 kuci, pa gostujemo 11, pa cekamo prvog (Sarajevo).
Ako dobijemo sutra, naravno.
Ako dobijemo sutra, naravno.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Samo da mi nismo losi koliko jesmo...
Ja bi vjerovao u titulu samo kad bi imali da ove igrace ispostujemo sa platama , da imamo za bonuse itd a posto to nismo u mogucnosti nista od togaOpijum je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:59Ako svi oni nemaju motiv više da sutra uzmu, priblize se na šest bodova, imamo utakmicu s njima kuci, pet od sest prvih kola igramo kuci onda pišaj ti sve ovo.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 14 mar 2021, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da puleni uzivaju veceras u ljepotama Swissotela. Jedna prigodna poruka dok uzivaju: MRDNITE K VISE, MEDJU NAJGORIM STE OVO PROLJECE PO REZULTATIMA! 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Otvorilo se braca, vjeruj mi, sutra će Mladen ponukan večerašnjim rezultatima u sedmoj minuti, da nas poštedi nervoze, napraviti slalom od šesnaesterca do šesnaesterca, uz neizbježni roling i matirat će golmana Olimpicka, skinuti dres, a ispod dresa će pisati LEGLA PLATA.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:56Šta je ba otvoreno brate?
-
- Kontakt:
Ma ako sutra dobijemo. Imamo fenomenalan raspored prvih 6 kola. Da hladno ovih 6 bodova skines. Ali haj ti znaj ovim nasim budalama. Ne bi me cudilo da odemo na minus 15.
- Merakk1921
- Kontakt:
Sutra sa pobjedom imamo sve otvoreno, prvih 6 kola, 5 igras kuci
- avalPacidoroP
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:00Kako ba nije otvoreno, pobjediš sutra i na -6 smo. Ima da igraju ili će glave da se otvaraju!avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:56Šta je ba otvoreno brate?
Naprijed Željo ljubavi moja!
Daj Bože burazeru, al' po prvi put u životu nisam siguran u pobjedu protiv Olimpika..
Ko zna, možda se ponovi scenario kad je Olimpik isto tako bio prekretnica za Amara i ekipu.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:03Ma ako sutra dobijemo. Imamo fenomenalan raspored prvih 6 kola. Da hladno ovih 6 bodova skines. Ali haj ti znaj ovim nasim budalama. Ne bi me cudilo da odemo na minus 15.

Sta imas otvoreno sa ovim igrcima, Amarovom tvrdoglavoscu i kasnjenjem plata.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.