Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Bundesliga

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
O Geerroo dobrodošao nazad

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Al si previše ofiran, sa Geerroo na Rogero, šta je sljedeće? Erog ili Gerora

Za ovo drugo ništa nije nemoguće, igrate za spas sezone.
Pošteno od tebe, dosljedan si i to se cijeni

RBL potvrdio transfer 19-godišnjeg Brobbeya iz Ajaxa. Dolazi kao slobodan igrac, potpisao na 4 godine. Raiola mu je agent, ako se pitate sto je napustio Ajax tako rano.
-
- Kontakt:
Evo bombetine prave Ralf Ragnick se vraća u Schalke!!
Evo remonta evo Schalkeu spasa, iz cvajte će se uzdignuti najjaci Schalke dosad.
Evo remonta evo Schalkeu spasa, iz cvajte će se uzdignuti najjaci Schalke dosad.
- Konigsblau
- Kontakt:
Ja ne mogu nikako da povjerujem da se takvo ime dovedi u dodir sa Schalkeom. Nakon ovih katastrofalnih trenerski imena, sezona, Schalke bi napokon mogao ugledati svjetlo dana. A ako Schalke proradi i ovoj koronu će biti kraj.
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
Pa konačno da se i o Schalkeu nešto lijepo pročita.Ovo ako je istina za Ragnicka onda je to odličan posao.Eto Schalkea opet za tri godine najmanje u Evropskoj ligi ako ne i u Ligi Šampiona..Konigsblau je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:23Ja ne mogu nikako da povjerujem da se takvo ime dovedi u dodir sa Schalkeom. Nakon ovih katastrofalnih trenerski imena, sezona, Schalke bi napokon mogao ugledati svjetlo dana. A ako Schalke proradi i ovoj koronu će biti kraj.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Medju tri najbolja menagera na svijetu. Mozda nije najbolji trener, ali za voditi klub, za pojacanja, za razvoj kluba, nema boljeg.
Ja ipak sumnjam, ne vjerujem da mu je Schalke izazov.
Ja ipak sumnjam, ne vjerujem da mu je Schalke izazov.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mediji u Njemačkoj: HSV der Chaosverein Nr. 1Update 20.16 Uhr: Nach Informationen der „Ruhr Nachrichten“ ist der Name Rangnick am heutigen Freitag auf einer Sitzung des Schalker Aufsichtsrats diskutiert worden. Eine klare Mehrheit für den Ex-S04-Coach habe es dabei nicht gegeben. Dabei soll es Streit unter den Aufsichtsräten gegeben haben. Auch die Zeitung nennt Leipzigs Krösche als Alternative.
Schalke: Hold my beer
Koji bogalji u NO-u Schalke-a. Zahebali su naš prethodni NO sa Hunkeom i kompanijom

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Konigsblau
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel moguće da je ovaj Gladbach ovoliko pao u svakom smislu od kako se objavilo da ih trener napušta na kraju sezone.Nevjerovatno nmg više da se sastave,oni kao da su već na odmoru tako tijela njihovih igrača govore.Podpuno nevjerojatno!
-
- Kontakt:
Da pokušam biti "kladionicar" i prognozirati današnje utakmice Bundesa:
Mainz- Freiburg mislim da bi ovdje trebalo biti golova i igram oba daju i 3+
Union- Koln čista pobjeda domaćina,mislim da Koln nema nikakvih šansi.
Wolfsburg- Schalke žao mi je Schalkea po meni su već drugoligasi i zato čista pobjeda Vukova.
Werder-Bayern pobjeda Bayerna i prognoziram 3 i više golova.
Dortmund-Hertha čista pobjeda domaćina jer ovo im je zadnji voz da se priključe mjestima koje vode do godine u Ligu Šampiona.
Vidjet ću na kraju tekmi kakav sam prognozer
Wolfsburg- Schalke žao mi je Schalkea po meni su već drugoligasi i zato čista pobjeda Vukova.
Dortmund-Hertha čista pobjeda domaćina jer ovo im je zadnji voz da se priključe mjestima koje vode do godine u Ligu Šampiona.
Vidjet ću na kraju tekmi kakav sam prognozer

Ako pogodiš sve imaš mjesto u FK Formula za slj. sezonu SS.ba ligeAllikarimmi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 12:05Da pokušam biti "kladionicar" i prognozirati današnje utakmice Bundesa:
Vidjet ću na kraju tekmi kakav sam prognozer![]()
Odavno nije igrala lošija ekipa Bundesligu kao ove sezone Schalke. Najjače u cijeloj priči je da imaju igrače koji mogu bez problema izboriti opstanak. Sezona za zaborav.
Wolfsburg je top ekipa. Po meni nakon Leipziga najjaci trenutno. Valjda uspiju sacuvati igrace za iducu sezonu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Tako sam bio blizu a tako dalekocoelho41 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:17Ako pogodiš sve imaš mjesto u FK Formula za slj. sezonu SS.ba ligeAllikarimmi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 12:05Da pokušam biti "kladionicar" i prognozirati današnje utakmice Bundesa:
Vidjet ću na kraju tekmi kakav sam prognozer![]()

4/5 nije loše.Ocekivao sam više od Freiburga al eto drugu utakmicu zaredom ne daju gol..
Hertu kao da vode naši ljudi, koji raspad sistema. Milioni na kontu, dovodiš polovnjaka i sada, umjesto Evrope, boriš se za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.