Nikola Prce mora imati spomenik.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakvo drugo poluvrijemeee aaaaaa
Odlicna igra
Odlicna igra
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Moderator
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sjajno drugo poluvrijeme, odbrana i golmani pogotovo. Terza odlican, Prce ruku na srce nije za reprezentacije spor u svakom segmentu igre. Peric magija se napokon dozvolila u reprezentaciji.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Terzić kada je na svom nivou je zaista čudesan u odbrani.
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Smanjili tehničke greške i pojačali odbranu.Dobili Perića kojeg je Šuman potiskivao 4 godine.Nije spektakularno jer je Austrija u ovom izdanju zaista skromna ali je ohrabrujuće za nastavak ciklusa.Čuli ste tajm aut Obrvana .Smiren,direktan i tačan.
joj ljepote od igre kad je sumeci ublehas dobio nogu kod njega bi bilo hajmo u pm igrajte i tjt
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlično, ne može se očekivati odmah da će sve doći na svoje ali vide se neke promjene. Malo tu ima smisla više, nadam se da je ovo početak napredovanja našeg rukometa.
Rukomet i košarka su sportovi, koji su popularni, gdje imamo najviše šanse da budemo neki bitan faktor i da budemo dobri.
Rukomet i košarka su sportovi, koji su popularni, gdje imamo najviše šanse da budemo neki bitan faktor i da budemo dobri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovom pobjedom smo se praktično plasirali na EP. Ako osvojimo još 1 bod do kraja, sigurno idemo. Ako čak i obje izgubimo, vrlo teško ćemo završiti 4. u grupi.
Kao 3. u grupi, u tom slučaju, imali bi 2 boda u poretku trećeplasiranih i vrlo solidnu gol razliku. Grčka, Italija, Švicarska, Litvanija će sigurno biti iza nas, a vjerovatno i ostali.
Kao 3. u grupi, u tom slučaju, imali bi 2 boda u poretku trećeplasiranih i vrlo solidnu gol razliku. Grčka, Italija, Švicarska, Litvanija će sigurno biti iza nas, a vjerovatno i ostali.
Poštujem Šumana, jer ono što je napravio za ovu reprezentaciju je neprocijenjivo. No ipak sa Obrvanom na klupi i Šumanom na nekoj poziciji Direktora, već sada bi ozbiljno razmišljali o plasmanu.
Napokon igra ima glavu i rep.
Napokon igra ima glavu i rep.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ima pozitivnih promjena zaista. Kao prvo ne sjecam se kad smo zadnji put dali vise od 20-21 gola. Par izradjenih akcija, i konacno akcije za krila.
PSPHM
Peric i Vranjes fantasticni.Iznenadio me Herceg solidan je bio, kod sumana je uvijek bio uzasan.Prce manje minuta nego obicno a treba jos manje ****.
Na poluvremenu neki tikvan sa twittera kaže da je ovo grozna igra reprezentacije i da ništa se nije promijenilo. Naravno odg sam mu, i do kraja me utakmice blokirao. Crkni dušmanine, lažni Bosanče!

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Ma razlika između ove utakmice i Estonije je nebo i zemlja.Vidi se razlika u igri nema panike kao prije,povratkom Karačića,Panića bit će to vas još bolje što se napada tiče.A mislim da smo kvalitetom i trenutnim igračkim kadrom u ovoj grupi odmah iza Njemačke,tako da očekujem da na kraju se sve poklopi i da budemo drugi u grupi.
- ASD
- Kontakt:
Možemo mi dobiti Austriju još jednom. Kvalitetniji smo puno, plus se nadam da ćemo imati Karačića i Panića.Hantraga je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:38Ovom pobjedom smo se praktično plasirali na EP. Ako osvojimo još 1 bod do kraja, sigurno idemo. Ako čak i obje izgubimo, vrlo teško ćemo završiti 4. u grupi.
Imamo bolja oba golmana od njih, bolje pivote, bolja sva tri beka, bolju odbranu. jedino krila nemamo bolja.
Tko zaziva Karačića ne želi reprezentaciji dobro,Perić doktorAllikarimmi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:43Ma razlika između ove utakmice i Estonije je nebo i zemlja.Vidi se razlika u igri nema panike kao prije,povratkom Karačića,Panića bit će to vas još bolje što se napada tiče.A mislim da smo kvalitetom i trenutnim igračkim kadrom u ovoj grupi odmah iza Njemačke,tako da očekujem da na kraju se sve poklopi i da budemo drugi u grupi.
Perić je smiješan igrač. Najveći problem ove reprezentacije je što se u njemu kao vidi igrač. Besmisleno pokušava neke bajkovite stvari. To može prolaziti na nekom tanušnom nivou, može dobiti 10 minuta po utakmici da razbije neki sistem, ali ne možeš na njemu graditi igru. Potreban je puno moderniji srednji bek koji nudi više opcija naprijed. Perićeve asistencije su na vrhunskom nivou smijurija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.