+1
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sa pobjedom protiv Olimpika drugi su.Jedino da mi sad Širokog pustimo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Za Evropu ja ne pamtim veću borbu, od kad se igra Premijer liga.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zar nisu rekli da je Cmiljanic dobio pravo nastupa?
Idemo po pobjedu, sretno nam! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Valja ba kiks Zrinjskog. Drago mi je da je ovaj novi golman na klupi to znaci da Dzafic odlazi vrijeme mu je.
Miky_hz opet sam ubo sastav haha
Miky_hz opet sam ubo sastav haha
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 14 mar 2021, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Neko link u PP. Hvala!
Ibrulj
kuknjava

- NisamInSajder
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pobjedom pišemo ostale 
Ajmooooo momci!

Ajmooooo momci!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ideeeemooooo

-
- Kontakt:
+1BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:40Čuj smeta im pohvala trenera koji ubi naše konkurente, bukvalno ubi konkurente a ne smeta im, čak šta više i učestvuju u vrijeđanju istog na istoj ovoj temi na kojoj im smeta pohvala trenera i ekipe koja doprinosi laganijem i opuštenijem radu nas samih.
Da igraju protiv Krupe, Slobode.. bolila bi me briga za njima, ovako normalno da pratim konkurenciju koje uskoro neće ni biti ako mi budemo pravi.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, badboy, Beli98, bordobijeli, Dadox, Direktorcic, fks74, Google Adsense [Bot], HyperOS, imekorisnicko, James1987, johntravolta123, MaroonWhite1946, mercurial, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, perodeformero, riki46, rimljanin90, siroliver69, stokastoka23, strahmeipomisliti, tovusa84, umrobihzbogtebe1946 i 189 gostiju.