FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa logičnije je da Hodžić ide na lijevog beka.. Epska glupost je stavljati Oremuša na lijevog beka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pa jel nam raspored baš toliko grozan, ako Tuzla pobjedi ?
Hocel moderator brisati postove gdje se spominje trener druge ekipe ?
Ovo je tema fk sarajevo
Ovo je tema fk sarajevo
HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS!
Po meni nije, zapravo ceka nas tri teska gostovanja kako god okrenes. Po trenutnoj tableli gostovali bi Sirokom, Borcu i mrljama od tezih protivnika.Historicar je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:26Pa jel nam raspored baš toliko grozan, ako Tuzla pobjedi ?
U novi boj ...
Obradova nas City evo vec nekoliko puta 

Racunaj sam,parni ti dolaze neparnim ides.Historicar je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:26Pa jel nam raspored baš toliko grozan, ako Tuzla pobjedi ?
Raspored nam je idealan.Bitno je samo gledati ove ekipe koje se bore za opstanak,titule se dobijaju i gube tu,a u ovim derbi manje vise. Bitno je ovih 5 zadnjih da se poklopilo kako valja jel se tu gine a mi tu nismo mogli bolje proci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hebo li vam on tetke u prkno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ako je Oremuš prvi put kod nas mogao zaigrati na zadnjem veznom, može i na lijevom beku
Pa logičnije bi bilo da se Oremuš ostavi tamo gdje je do sada bio ok, a na lijevi bek stavi Hodžić koji je tu vec igrao više puta.

- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Tuzla dere zrinju malo je reci, svaka im čast, ali naravno ne treba ovisiti, već pobjeđivati i bježat svima 
Idemo dobit u kamenjaru
Idemo dobit u kamenjaru
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- NisamInSajder
- Kontakt:
#SamoKazem, ne moras se ljutit odmah hahah. Hodzic uvijek solidno odigra na lijevom beku. Vise ce biti problem u napadu, dok se Hodzic namjesti na desnu nogu na centar, a i Hebibovic vidjeli smo proslu tekmu da je djelovao zbunjeno na toj strani.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:26Pa logičnije je da Hodžić ide na lijevog beka.. Epska glupost je stavljati Oremuša na lijevog beka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne zivi se od ljubavi prijatelju
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Neko maloprije napisa da ce nam raspored biti grozan, ako bude dvica u Mostaru.miky_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:30Racunaj sam,parni ti dolaze neparnim ides.Historicar je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:26Pa jel nam raspored baš toliko grozan, ako Tuzla pobjedi ?
Raspored nam je idealan.Bitno je samo gledati ove ekipe koje se bore za opstanak,titule se dobijaju i gube tu,a u ovim derbi manje vise. Bitno je ovih 5 zadnjih da se poklopilo kako valja jel se tu gine a mi tu nismo mogli bolje proci.
Sta znaci samo jedan igrac jako bitan (Bilbija) a tek dva najbolja igraca.
Sto se tice tabele, trenutno je nama najbitnije da zeljo zavrsi na neparnoj poziciji. Ostalo kako god da se poslozi.
Sto se tice tabele, trenutno je nama najbitnije da zeljo zavrsi na neparnoj poziciji. Ostalo kako god da se poslozi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čuj smeta im pohvala trenera koji ubi naše konkurente, bukvalno ubi konkurente a ne smeta im, čak šta više i učestvuju u vrijeđanju istog na istoj ovoj temi na kojoj im smeta pohvala trenera i ekipe koja doprinosi laganijem i opuštenijem radu nas samih.
Da igraju protiv Krupe, Slobode.. bolila bi me briga za njima, ovako normalno da pratim konkurenciju koje uskoro neće ni biti ako mi budemo pravi.
Da igraju protiv Krupe, Slobode.. bolila bi me briga za njima, ovako normalno da pratim konkurenciju koje uskoro neće ni biti ako mi budemo pravi.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 mar 2021, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ma ovi rezultati kako se slazu i da necemo moramo bit prvaci