English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sa 3-5-2, Ferranom i Mendy-em u prvih 11, sa KDB na klupi Pep se sprda sa NBA.
4-IN-A-ROW
Celavac nek se rokne ako ne dodje do finala LP
De neka nam Brokula šta kaže o Man Utdu. Momak je inače kredibilan k'o ovca hehehe.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovo i jeste ono sto Pep treba furati stalno. Tri prava štopera na back 3 i gore one samo pusti da igraju. Uvijek je ostvarivao dobre rezultate s ovim 3-4-3 , 3-5-2 postavama . Patnja je postalo gledati Walkera kako pokusava sa mjesta hibridnog treceg CBa pokusati nesto
Cancelo je igracina.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nedavno je pricao o tome. Kaze da je u Barci to igrao zato sto nije mogao nikoga od: Xavi, Iniesta, Busqets, Messi, Fabregas ostaviti na klupi.RollMan je napisao/la: ↑14 mar 2021, 08:28Ovo i jeste ono sto Pep treba furati stalno. Tri prava štopera na back 3 i gore one samo pusti da igraju. Uvijek je ostvarivao dobre rezultate s ovim 3-4-3 , 3-5-2 postavama . Patnja je postalo gledati Walkera kako pokusava sa mjesta hibridnog treceg CBa pokusati nesto
Cancelo je igracina.
Tesko da bi to moglo biti pravilo u City-u.
Sinoc nisu igrali: Sterling, Foden, KDB, Gündogan.
Ako uspije odrzati sve zadovoljnim, da svi igraju i da osvoji titule-skidam kapu.
Mislim da to ipak nece ici i nadam se da nece praviti experimente u odlucujucim tekmama.
4-IN-A-ROW
Da mi je od gere cut koju pametnu o klubu za koji on navija. Lik je bazirao svoje postojanje na analiziranje Uniteda i njihovih igraca. Momcina je veci simpatizer od svih nas koji navijamo za taj klub
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne kazem da je taraba, ali jednostavno nije kalibar citya..mozda da bude klupa i donekle.Pogba je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:2199,9 % pdf-a se ogriješilo o Cancela i Jesusa. Za prvog su već svjesni, a za drugog ima još otpora.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:16Nije baš svjetska klasa, ali momak je vrh igrač, nije mi jasno šta ljudi gledaju. Izgleda da su samo golovi bitni ljudima ali evo počeo je i zabijati.
Kažu najgori špic, favelaš itd itd, sramota zaista.
Nije do golova nego jednostavno igrac od kojeg mozda i najvise vidim amaterske poteze, tipa tolko glupoj ofsajda ili odluka u dodavanju ..sjecam se ono sa sterlingok nez s kim su igrali ja mislim wolves prije 3 sezone covjek je trco u ofsajdu jedno 30 metara

Jednostavno city mora imat igraca ko sto je aguero bio i spicu koji ce pogdit sve sto treba i bit prevaga .
=\_1921_/=
Pročepili
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad se igra protiv Spursa uvijek mi se nekako ovo mota po glavi

ARSENAL4ever
Auuuuuu
- Nerminovic
- Kontakt:
jarane ovo je lamela special
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Ozren, VivaLaStella i 11 gostiju.