Taman sam ovo krenuo da napisem.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:29Sudija ne isključuj više nikog, nebitno jel mi imamo igrača više ili manje Austrijci daju gol.![]()

Moderator/ica: Pasha
Taman sam ovo krenuo da napisem.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:29Sudija ne isključuj više nikog, nebitno jel mi imamo igrača više ili manje Austrijci daju gol.![]()
Ma dizali su i oni prije na HD kanal kad oni rade, al nije to to
Zašto domaće? Za Spahu smo na 5-1 prvaci svemira, a sad se ušutio. S druge strane, momak na Areni poznaje rukomet i nd valja gluposti
Zato ne smijemo dobiti Austriju zbog dobrobiti naseg rukometa, ovo se mora rasčistiti i krenuti od nule.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:30Ova skupina igraca se ne moze trenirati. Bilo kakav trener da je svaka njihova utakmica ce izgledati isto. To nije do trenera vec do njih takvih kakvi su, tragicni spori likovi.
Pa ti furas to forsiranje domaceg, mozda zbog toga?
Lik je kriv za 7 golova
Federer17 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:36Pa ti furas to forsiranje domaceg, mozda zbog toga?![]()
Telemach je godinama bio daleko ispred Telecoma, pa si ti opet, pod plastom forsiranja 'domaceg', na sva zvona hvalio i prednost davao BHT-u.
Meni je ovo kontradiktorno.
Zato - Velid i BHT HD na Moja TV!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.