Ako ga iko ne simpatise, to sam ja, vjeruj. Ipak, ne mogu osporiti par dobrih nastupa, a nadam se da ce i danas biti jedan od tih, ako uopste zaigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:04U vezi bilo kakve minutaže za debila Hodžića, sve što se može reći je NAŽALOST. Šta je bolan on odigrao korektnoNapapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:01Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čovjek 5 godina kod nas i mi pričamo o PAR DOBRIH nastupa. Sve je jasno.Napapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:12Ako ga iko ne simpatise, to sam ja, vjeruj. Ipak, ne mogu osporiti par dobrih nastupa, a nadam se da ce i danas biti jedan od tih, ako uopste zaigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:04U vezi bilo kakve minutaže za debila Hodžića, sve što se može reći je NAŽALOST. Šta je bolan on odigrao korektnoNapapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:01Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Suspenzija za crveni karton se odrađuje na prvoj narednoj zvaničnoj utakmici. Odradio je karton protiv Zrinjskog u kupu, 1 utakmica jer je dobio drugi žuti, a ne direktan. Međutim, ostaju mu prethodna 2 žuta kartona, ne brišu se. Bilo bi dobro da uvijek ima 2 žuta.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:06Zar nije Hodzic out, crveni karton?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:04U vezi bilo kakve minutaže za debila Hodžića, sve što se može reći je NAŽALOST. Šta je bolan on odigrao korektnoNapapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:01Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja bi neizmjerno volio da Handzic razvali ovu polusezonu i da bude najbolji strijelac lige te sapere sa sebe svo on breme kritika,a cesto i gnusnih pljuvanja.
Prvu polusezonu je opravdano bio kritikovan,nema se tu sta reci. Ali iskreno od dvije opcije,da ode iz kluba ili da proigra,puuno mi je draza ova druga,jer nas je igrac ponikao u klubu,nije ni njemu svejedno za klubom sigurno.
Prvu polusezonu je opravdano bio kritikovan,nema se tu sta reci. Ali iskreno od dvije opcije,da ode iz kluba ili da proigra,puuno mi je draza ova druga,jer nas je igrac ponikao u klubu,nije ni njemu svejedno za klubom sigurno.
-
- Kontakt:
Ne moze Hare biti prva opcija, pokazao je da ne moze u kontinuitetu dobro igrati. Najbolji je kad uskace po 30 tak minuta ili kad odigra jednu ili dvije utakmica pa odmori par utakmica. Odličan je kao opcija 2 i to mu lezi.zagorski je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:28Ja bi neizmjerno volio da Handzic razvali ovu polusezonu i da bude najbolji strijelac lige te sapere sa sebe svo on breme kritika,a cesto i gnusnih pljuvanja.
Kritika je jedno a pljuvanje i izmišljanje stvari je nesto drugo, Hare je naš i nek je ziv i zdrav.
Sad da ja tebi izbacim video sa 10ak i vise gresaka npr nojera kod ispucavanja i ti kazes kma losa ispucavannja. Ito 10 katastrofalnih nakon koji je bio gol ili bar 100% zicer. A u realnosti je najbolji igrac medju golmanima sa odliccnim pssom i ispucavanjima.
Irelevantno. Jer je bezbroj puta umjesto u aut, korner i na tribine dodao loptu nasem igracu i izbacio bar dva igraca protivnika. I husref a i vinko svjesno to rade a da je drugi golman ne bi mogli.MortemHz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:28
Ovo se desilo mnogo puta ove sezone, onaj ko gleda svaku utakmicu može ovo lagano vidjeti. Dodavanje tu i tamo ali na ispucavanju mora poraditi da bi se usavršio jer je stvarno velika razlika između toga i svega ostalog. Uspaničimo se jer pogriješi tako. Praćenje igre mu je na veoma visokom nivou kao i velika većina odbrana.
Samo sto mi to ne vidimo kad 30x doda nasem igracu, ispuca na hareta ili igraca koji ima dobru pozciju nego samo zapamti o jednom kada nije a nama se igra s loptom i bazira na tome da imamo golmana kao opciju za razigravanje dok niko drugk u ligi nema.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro dodaje i gradi igru u omjeru sa stoperima ali lose ispucava jako pogotovo lopte iz ruke,bar je do sad tako bilo pogotovo prosle sezone,pola lopti u aut nabija.
Ali najbitnije je da radi i da je taj njegov rad jako primjetan ,i da je iz dana u dan sve bolji i sigurniji.Vrijeme je tek pred njim.Ove tri uvodne utakmice je presiguran,i najbitnije da je ova hvatanja lopti enormno popravio.
Ali najbitnije je da radi i da je taj njegov rad jako primjetan ,i da je iz dana u dan sve bolji i sigurniji.Vrijeme je tek pred njim.Ove tri uvodne utakmice je presiguran,i najbitnije da je ova hvatanja lopti enormno popravio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kova je popravio igru nogom, u pocetku je to bilo dosta nesigurno, vjerovatno trema prvih utakmica. Ono sto je meni smetalo otezao je s ispucavanjem ili dodavanjem i cesto se dovodio u neugodne situacije al u posljednje vrijeme dosta bolje i brze rijesava igru nogom.
Kova se popravio u svim segmentima, to sto vi voljeli Neura na golu to je druga capri
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još 3 i po sata do početka utakmice.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li to Cmiljare nema??? Pa ja sam sav optimizam temeljio na njegovom nastupu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Brojka navijaca naseg kluba u listici mora biti dosta, dosta veca.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoću kad završi ovo kolo samo se nemoj razočaratiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:43Pusti se ti slika. Obracunavaj one bodove. Haman sam u vodstvo presao vec.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa nigdje nije ni bilo zvanično da je registrovan,samo su za Kanurića objavili da je zvanično igrač FKSarajevoHordasDolacMalta je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:44Boris nije registrovan...
Info od igraca direktno
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pusti debila. Fino je rekao momak koji ima oristup cometu da je Cmiljanic registrovan.visokohz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:49Pa nigdje nije ni bilo zvanično da je registrovan,samo su za Kanurića objavili da je zvanično igrač FKSarajevoHordasDolacMalta je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:44Boris nije registrovan...
Info od igraca direktno
@mortemhz budes li brojao k’o sda, donji sam.
PSPHM
-
- Kontakt:
Strpite se još dva sata, pa cemo oko 18:00 saznati jel Cmiljanić u konkurenciji za utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: galia95, mercurial, mosarajvosa83, MSOZ101, rimljanin90 i 48 gostiju.