Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
harali trećom ligom juge ko mladost iz lišticeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 00:54Kakvi su bili prije rata?![]()
Ja ne znam.koji sport vi gledate, ali nadji mi gresku u njegovom DDODAVANJU kada gradimo napad? Ispucavanje lose se svakome moze desiti ali Vladan ima perfektan pas u presingu i gradjenju napada.
apsolutno. Vladan je bolji u dodavanjima nogom nego neki golmani Ajaxa koji su odrasli na tom principu...Pantelija je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:01Ja ne znam.koji sport vi gledate, ali nadji mi gresku u njegovom DDODAVANJU kada gradimo napad? Ispucavanje lose se svakome moze desiti ali Vladan ima perfektan pas u presingu i gradjenju napada.
Igra nogom mu je vrhunska za goolmana i to svako kaze posebno vinko (a i husref je to govorio)
U ligi nema golmana ni blizu da ce dati pas beku ili veznom kao vladan. Ni jedan jedini. Svi ispucaju loptu odmah.
I to je veliki njegov kvalitett.
To sto se mi trznemo ili uspanicimo nema nikakve veze sa onim na terenu. To su posljedice Alaima.
Protiv Troglava , mislim da u Glasincu nema interneta , nema prenosa .
"Tako je Kovačević u 14. minuti pogodio loptom Nemanju Bilbiju prilikom ispucavanja, no na njegovu sreću, lopta se nakon odbijanja ponovo vratila njemu."Pantelija je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:01Ja ne znam.koji sport vi gledate, ali nadji mi gresku u njegovom DDODAVANJU kada gradimo napad? Ispucavanje lose se svakome moze desiti ali Vladan ima perfektan pas u presingu i gradjenju napada.
Igra nogom mu je vrhunska za goolmana i to svako kaze posebno vinko (a i husref je to govorio)
U ligi nema golmana ni blizu da ce dati pas beku ili veznom kao vladan. Ni jedan jedini. Svi ispucaju loptu odmah.
To sto se mi trznemo ili uspanicimo nema nikakve veze sa onim na terenu. To su posljedice Alaima.
Ma ja, u ovih 25 godinaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 00:54Kakvi su bili prije rata?![]()
Ovo se desilo mnogo puta ove sezone, onaj ko gleda svaku utakmicu može ovo lagano vidjeti. Dodavanje tu i tamo ali na ispucavanju mora poraditi da bi se usavršio jer je stvarno velika razlika između toga i svega ostalog. Uspaničimo se jer pogriješi tako. Praćenje igre mu je na veoma visokom nivou kao i velika većina odbrana.GangEvil je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:05"Tako je Kovačević u 14. minuti pogodio loptom Nemanju Bilbiju prilikom ispucavanja, no na njegovu sreću, lopta se nakon odbijanja ponovo vratila njemu."Pantelija je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:01Ja ne znam.koji sport vi gledate, ali nadji mi gresku u njegovom DDODAVANJU kada gradimo napad? Ispucavanje lose se svakome moze desiti ali Vladan ima perfektan pas u presingu i gradjenju napada.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, muhamedhulk, Proximic, ubipara i 32 gosta.