sta ima Jokic sa BLM-om? nisu ni Irving i ekipa toliko glupi, kada bi njemu ili Doncicu nesto oko toga srali. Pa nece Hayward uzetiJHam je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:54James u odnosu na Jokica nema ni jednu statistiku u kojoj je ispred, jedino ga drzi rekord ekipe, a ne vrati li mu se Davis uskoro, i tu bi uskoro mogao iza Jokica. Ono sto mu ide na ruku jeste da nikad lakse ne bi bilo ukrasti MVP nego ove sezone i nikad manje ljudi se ne bi bunilo, jer ni Jokic ni Denver nisu neka imena zbog kojih bi se neko bunio jel... Vise bi se vjerujem bunili ovi tipa Irving i srali u fazonu BLM kad bi Jokic zazluzeno uzeo MVP nagradu
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Jokic igra bolju sezonu od Jamesa, ali bez top 3 rekorda na Zapadu on nece dobiti MVP.
Embiid je pokazao i dokazao da je nevjerovatno dobar, playoff spremnost je sada najbitnija i tu neka tempira novu eksploziju. A Simmons da malo povuce sad kao sto je 2018., kako bi se ostalo u igri za 1. seed, i Morey da odradi svoju magiju na deadline i kroz buyout, pa da preslusamo svakog u playoffu.
Svaka cast za prognozu. Ja sam naravno odmah pomislio na najgore, iako jeste ruzno izgledalo.

Ako bi propustio ispod 15 utakmica, mislim da bi mogao ostati u konverzaciji s obzirom na sezonu kakvu igra. Ali to bi bilo bas na knap da povratak bude s ove 2 sedmice i da onda do kraja nista ne propusti. Ali nije vrijedno uopste.
Embiid je pokazao i dokazao da je nevjerovatno dobar, playoff spremnost je sada najbitnija i tu neka tempira novu eksploziju. A Simmons da malo povuce sad kao sto je 2018., kako bi se ostalo u igri za 1. seed, i Morey da odradi svoju magiju na deadline i kroz buyout, pa da preslusamo svakog u playoffu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
Bukvalno sam o ovome danas razmisljao. Ne bih mogao ni zamislit butthurtane crnce, te njihove cinicne izjave, kad bi bijelac u ovakvoj situaciji kakva jeste u USA dobio MVP nagradu.JHam je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:54James u odnosu na Jokica nema ni jednu statistiku u kojoj je ispred, jedino ga drzi rekord ekipe, a ne vrati li mu se Davis uskoro, i tu bi uskoro mogao iza Jokica. Ono sto mu ide na ruku jeste da nikad lakse ne bi bilo ukrasti MVP nego ove sezone i nikad manje ljudi se ne bi bunilo, jer ni Jokic ni Denver nisu neka imena zbog kojih bi se neko bunio jel... Vise bi se vjerujem bunili ovi tipa Irving i srali u fazonu BLM kad bi Jokic zazluzeno uzeo MVP nagradu
Zbog toga navijam da je sto prije osvoje, ili Nikola ili Luka. Samo da se onda citaju nebuloze o rasizmu.

James jedan od najboljih u odbrani ove godine,Jokic nije ni u top 100.U napadu Jokic najbolji,James 15-ti.Ne pravi se ludji vec sto jesi.JHam je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:54James u odnosu na Jokica nema ni jednu statistiku u kojoj je ispred, jedino ga drzi rekord ekipe, a ne vrati li mu se Davis uskoro, i tu bi uskoro mogao iza Jokica. Ono sto mu ide na ruku jeste da nikad lakse ne bi bilo ukrasti MVP nego ove sezone i nikad manje ljudi se ne bi bunilo, jer ni Jokic ni Denver nisu neka imena zbog kojih bi se neko bunio jel... Vise bi se vjerujem bunili ovi tipa Irving i srali u fazonu BLM kad bi Jokic zazluzeno uzeo MVP nagradu
23
Ma no blizu nivoa da zaluzuje MVP, samo ti i Ramona mislite suprotno. Nek mu daju DPOY, MVP s tim nema nikakve veze, evo vidimo kako mu nema Davisa kako je MVP, da ga Kuzma mora vaditi iz govana i opet ga moraju gurati u odbrani ne bil igrao, bjezi Bgt.. Sreca mu je sto ce Embiid vjerovatno ispasti iz trke zbog propustenih utakmica, ako se vrati prije vremena onda se Lebron nece ni spominjati viseGOAT je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:47James jedan od najboljih u odbrani ove godine,Jokic nije ni u top 100.U napadu Jokic najbolji,James 15-ti.Ne pravi se ludji vec sto jesi.JHam je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:54James u odnosu na Jokica nema ni jednu statistiku u kojoj je ispred, jedino ga drzi rekord ekipe, a ne vrati li mu se Davis uskoro, i tu bi uskoro mogao iza Jokica. Ono sto mu ide na ruku jeste da nikad lakse ne bi bilo ukrasti MVP nego ove sezone i nikad manje ljudi se ne bi bunilo, jer ni Jokic ni Denver nisu neka imena zbog kojih bi se neko bunio jel... Vise bi se vjerujem bunili ovi tipa Irving i srali u fazonu BLM kad bi Jokic zazluzeno uzeo MVP nagradu

Previse se spominje taj neki omjer kad se zna da LAL pod rucnom igraju jos od pocetka sezone, pogotovo Bron, covjek u 37. god., cruise mode covjek upalio
dok primjera radi ekipe poput DEN i UTA ginu u RS a cim nalete na kontendera u POu slijedi im samaranje
dok primjera radi ekipe poput DEN i UTA ginu u RS a cim nalete na kontendera u POu slijedi im samaranje
Prica se o MVP,naravno da LeBron ne igra na najvisoj razini i ako se gleda licna statistika on u tom slucaju ne bi imao sta traziti,otprilike koliko ni citava liga od 2005 do 2013 ne bi imala sta traziti protiv LeBrona u tom slucaju,ali valjda svi znamo da MVP ne dobija iskljucivo najbolja statistika,a sto se mene tice fkt je ne mora dobiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa Lebron sam ne igra da dobije MVP, ali nebi bila prva kradza sta se tice MVP nagrade, ali znamo svi ako se to desi da ju Lebron dobije bit ce to najveca kradza u historiji.
- Gumistucna
- Kontakt:
A jest los ovaj Pokusevski brate
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Trenutno sem Embida fakticki nisi imao igraca koji ima statistiku na nivou MVP plus rekord,kao npr Giannis prethodnih sezona,zato je i Bron tu gdje jeste,npr mislim da i Hardena treba polako pocet ubacivati u raspravu ipak bez duranta vodi Netse prema sve samim pobjedama.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasan potencijal. On jos uvijek nije spreman i mentalno ni fizicki za NBA, ali namjerno ga pustaju da vide kako ce odreagovati!? Bice itekako dobar igrac.
Trebace njemu jedno 2-3 godine razvoja minimum, ali svjesni su toga i u Thunderu. Ozbiljno oni racunaju na njega, zato su mu i davno prije drafta garantovali da ce ga uzeti.
-
- Kontakt:
Pokuševski ima tehniku beka se svojih 213 cm. Prošlu utakmicu je clutchovao sa trojkom i bacanjima
Najmlađi je igrač lige i oscilirace ali ima visok plavom.
Najmlađi je igrač lige i oscilirace ali ima visok plavom.
U teoriji bi trebao da postane ono sto je Porzingis samo brzi.Vidjecmeo kako ce mu development teci.
-
- Kontakt:
Pokusevski veceras, racunajuci Oklahomine igrace:
- najvise minuta
- najvise suteva
- najmanje poena
Definicija povjerenja
- najvise minuta
- najvise suteva
- najmanje poena
Definicija povjerenja

Tako da su i Musi vjerovali i on bi solidan NBA igrac postao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.