Tako je druže slažem se. Nadam se da će i Jedinstvo stati na noge, Krajina je velika regija zaslužuje predstavnika pored Borca , uz Čelik za kojeg se nadam da će ubrzo stati na noge, imaš ligu sa pristojnom bazom navijača.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:16Pa skracivanje lige donijelo rezultate, jos kad bise reorganizovale i nize lige (ali to Srbi nece iz dobro poznatih razloga). Pa, nadam se da ce se uraditi tih nekoliko terena sto se prica (Kosevo, Tusanj, Rodjeni i Bijeli Brijeg) to je haman pola lige, pogtovo jer na Tusnju igraju dvije ekipe. Znaci za odraditi ostanu Siroki Brijeg, Banja Luka, Bijeljina, a imas Krupin stadion koji ima umjetnu, ostane samo Doboj Kakanj, koja je mala sredina i ako ne ispadnu ove sezone, ispast ce naredne. Takodjer, valjalo bi da je jos bolje medijiski popraceno, od press konferencija kojih sad i nema ili je video takav da nista ne cujes, preko emisija kao sto su najava kola i pregled kola, pa do highlightova, a trenutni su ocaj. Uvijek fali jedna utakmica u prenosu, a to bi se moglo dati nekoj televiziji, tipa Face, BHT.Zeko87 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:59Stvarno naša liga iz godine u godinu postaje sve zanimljivija. Da se malo uloži para u terene i promociju bila bi još kvalitetnija. Ove sezone da nema korone mislim da bi gledanost bila jako visoka, mogla bi biti naredne sezone baš posjećena jer se sve ekipe za nešta bore, bitan svaki bod itd.
Pola lige se bori za evropu, pola za opstanak. Raritet pravi u evropi.![]()
Uz bolju infrastrukturu imali bi neki prosjek 4-5 hiljada ljudi na tekmama. Mislim da bi bili u vrhu po posjeti u ex Yu.
Iskreno, ja sam se radovao što Mtel preuzima sponzorstvo nad ligom, ali sam se razočarao jer ne da nisu napravili iskorak već je ovo medijski korak nazad u odnosu na BHTel eru.
Nemamo nikakvih emisija o našoj ligi. Pa Baho je sam prije 20 god radio bolje stvari nego što ovi truhli milioneri rade u dobu kad je ekspanzija moderne tehnologije.